iphone dan itunes u u calistirdigimda the itunes store is not supported in this country diyor..neden acaba 2.0 la alakali bisey mi bu türkiyeden neden baglanamiyorum bilen varmi?
Tesekkürler öncelikle fakat ben daha önce bunlari yapmadan itunes a girebiliyordum dinleyebiliyordum en azindan sarkilari simdi neden boyle birsey yapmam gerekiyor...
son zamanda yeni itunes hesabi acmis olabilir misin appstore icin, iphone bilgisayarindaki itunes'un bilgisini otomatik olarak alir, yani bilgisayarindaki itunes'da hangi ulkeden hangi kullanici adi ile girilmisse onu aliyor
evet apple store için bir hesap açtım uygulama indirmek için iphone da o hesabi kullaniyorum...ne yapmam gerekiyor şimdi..
birde söyle birsey var kredi karti bilgisini girebilmek icin tr yi secmek zorunda kaldim account tr de gorunuyor yani sync ederken de ayni uyariyi veriyor pc de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkmehmet -- 7 Ağustos 2008; 0:56:27 >
malesef bilmiyorum eger parasizlari indiriyorsan sadece amerikadan bir hesap ac, ustteki linkte var bilgi diger turlu senin turkiyede oldugunu biliyor ve muzik markete izin vermez
çok teşekkür biraz uğraşayım ben en iyisi:) işin garip yanı apple store a girip paralı parasız uygulama indirebiliyorsun eğer paraliysa satin aliyosun..sanki tr de yabancı şarkı dinleyen yok onuda satın alicaksin!!:) nasil bir mantik anlamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkmehmet -- 7 Ağustos 2008; 0:59:03 >
nasil dvd'de region varsa itunes da ulkeleri ayirmak zorunda.. fiyatlandirmalar anlasmalar gerektiriyor sanirim, cunku sirf muzik degil diziler filmler vs var
iphone daki itunes music store ama yani sonucta nasil app store dan kredi kartinla o ülkenin kuruna göre cekiyolarsa atiyorum bir muzik satin aldiginda kredi kartindan cekebilmeliler..ne bilim :)
en azından iphone dan kullanilabilse cok iyi olurdu..çünki apple bu işi cok iyi becermiş şarkılarını herhangi bir şekilde başka bir yere taşıyamiyorsun..iphone un disina cikartamadigin icin zaten bir şarkıyı lisans ve telifini de ödeyerek indirmiş oluyorsun zaten neyse nofearl verdiğin bilgiler için çok teşekkür senide kasmiim daha fazla:) golf VI olayina takilmiş durumdayim şu anda baya bi gündem yarattı:)