Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Almanyadan Kontratsız IPHONE 3G

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Almanyadan Kontratsız IPHONE 3G Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
forumcuabi

6 Ağustos 2008; 22:12:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle Herkese Merhaba,

Bir yakının 1 hafta içerisinde almanyadan Türkiyeye geliyor. Ama ceptelefonlarıyla fazla ilgilenmediği ve takip etmediği için iş yine başa düştü.
Almanyada Kontratsız IPHONE ne kadar? ve Türkiyeye gelse rahatlıkla avea turkcell le kullanabilir miyim? benim elime geçişi komple ne kadara patlar?.

Bilen arkadaşlar bilgi ve yorumlarını yazarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuabi -- 7 Ağustos 2008; 22:29:27 >

Worldless

6 Ağustos 2008; 22:17:01 

Şu anki imkanlarla Türkiyede Kullanman zor..
daha kırılmadı Kıranlarda cok cetrefilli donanımsal değişiklikler yapıyorlar onuda tavsiye etmem..

En mantıklısı Yazılımsal olarak Kırılmasını beklemen bu sürede 3Gyi İpod olarak Kullanman..

forumcuabi

6 Ağustos 2008; 22:22:13 

cevap için teşekkürler. bende öyle düşünüyorum o zamana kadar ipod touch olarak kullanırım. peki almanyada iphone lar ne kadar satılıyor kontratsız olarak bileniniz varmı? ve türkiyeye elime geçişi ne kadara maal olur. (kdv gümrük vs oluyormu)

BaDCoD

6 Ağustos 2008; 22:26:03 

quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi

cevap için teşekkürler. bende öyle düşünüyorum o zamana kadar ipod touch olarak kullanırım. peki almanyada iphone lar ne kadar satılıyor kontratsız olarak bileniniz varmı? ve türkiyeye elime geçişi ne kadara maal olur. (kdv gümrük vs oluyormu)

öncelikle cevabını net şekilde vereyim minimum 400 Euroya bulabilirsin ki buda çok zor ebaydan almaya kalksan 600 Euro min ben o yüzden usadan aldım almanayaya kargolattım zaten almanyaya gidince gümrük problemi olmuyor yakının beraberinde getirincede tr de gümrüğe takılmıyor şuan ben iphone 3g sahibim

GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - PALIT 8600GT Sonic+ - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
SiNaN33

6 Ağustos 2008; 22:26:34 

eski nesi al sende neden bu kadar uğraşıyorsun ki? yada vodoyu bekle bu ay satışa başlıcaklar büyük ihtimal

Worldless

6 Ağustos 2008; 22:28:43 

http://www.t-mobile.de/iphone/showTariffs.do

Bi göz Atmanı tavsiye ederim

forumcuabi

6 Ağustos 2008; 22:29:18 

voda bu ay satışa başlasa bile almanyadan daha ucuza satacağını düşünmüyorm. hazır almanyadan gelen bir yakınım varkende telefona sahip olmak istiyorum. az önce konuştum 900 £ giib bir rakam sanırım dedi. ? bu mümkünmü ? emin değilim dedi araştırıyo oda ama bu kadar yüksek olmaması lazım. almanya için kontratsız kesin fiyat bilen varmı? veya almanyada satışı gösteren bir link vs.?

BaDCoD

6 Ağustos 2008; 22:40:29 

quote:

voda bu ay satışa başlasa bile almanyadan daha ucuza satacağını düşünmüyorm. hazır almanyadan gelen bir yakınım varkende telefona sahip olmak istiyorum. az önce konuştum 900 £ giib bir rakam sanırım dedi. ? bu mümkünmü ? emin değilim dedi araştırıyo oda ama bu kadar yüksek olmaması lazım. almanya için kontratsız kesin fiyat bilen varmı? veya almanyada satışı gösteren bir link vs.?

mesajımı okumadın mı kardeş www.ebay.de gir yaz oraya iphone 3g bak fiyatlara deidğim gibi 600 Euro civarı gzüel ürünler bulursun 900 Euro uçmuş :) kusura bakma o yüzden diyorumya almanya yerine www.ebay.com dan al sorna yollat iphoneni almanyaya getirsinler sana ben 710 Ytl kapadım :)

GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - PALIT 8600GT Sonic+ - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
Worldless

6 Ağustos 2008; 22:41:37 

yada yukarıda verdiğim Lİnkten bak

forumcuabi

6 Ağustos 2008; 22:53:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Worldless

http://www.t-mobile.de/iphone/showTariffs.do

Bi göz Atmanı tavsiye ederim

baktım veridğin adrese fakat hep tarifeli ücretler var. tarifesiz kontralsız satış fiyatı nedir ?

@BaDCoD
daha önce hiç ebay kullanmadımç gelen kuzenim zaten. ordan bi mağazadan alsın gelirken. eğer içinizde almanya kontratsız satış fiyatı bilen varsa paylaşsın. linkiyle birlikte verirse daha makbyle geçer.

tşekkürler saygılar..

forumcuabi

7 Ağustos 2008; 0:50:34 

yokmu bilen

dynner

7 Ağustos 2008; 1:41:27 

quote:

Orjinalden alıntı: BaDCoD

quote:

öncelikle cevabını net şekilde vereyim minimum 400 Euroya bulabilirsin ki buda çok zor ebaydan almaya kalksan 600 Euro min ben o yüzden usadan aldım almanayaya kargolattım zaten almanyaya gidince gümrük problemi olmuyor yakının beraberinde getirincede tr de gümrüğe takılmıyor şuan ben iphone 3g sahibim

Dedigin 1. nesil ise min 600 € demişsin yanlışın var oyle ise kendim Berlin de iken aldım 389 € ya

Ancak 2. nesilse oda min 700 € civarı.

Kontratsız alabicegin tek yer eBay sitesi almanyada.

iPhoneia.net

Professional iPhone User & Tamir & Yedek Parca & Teknik Destek
gLam

7 Ağustos 2008; 8:19:44 

Su 710 YTL Ye Ebay de kapatan arkadas linki werde bir gorelim bakalim. Daha ebayde hic 700 Dolarin altina satilmadi Sen nasil shipping Dahil 710 A aldin bir ogrenelim ya su isi. Ben Floridadayim alamadimda...

msn/mail : ozan_bayrak@hotmail.com
Mobile : 532 715 25 10
Mekan : Bursa
| |
dingiltere

7 Ağustos 2008; 9:01:27 

hakketten ya shipping dahil 710 ytl iyiymiş. doğubankçılar duymasın :=) 5 er 10 ar alırlar 1200 e satarlar burda. ben 1. nesil sahibiyim 2. nesil için para verebileceğimi sanmıyorum. türkiyede 3g olayı başlamamışken en azından. 2.0 versiyonu yükledim babalar gibi kullanıyorum bi de kayıt ettirebilsem ne ala. fake lerle uğraşıyorum=)

Iphone 8gb
Macbook 2.1
gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 9:50:13 

hakikatten bu acele niye? şurda az bi zaman sonra Vodafone satışa başlıyacak zaten.. ne jailbreak nede unlock derdi olmadan paşa paşa kullan. getirtmek için uğraşacağınıza biraz daha bekleyin derim ben.. hem ilk jenerasyonun fiyatı düşer.

ASUS M51SN
Sony PS3 60GB
iPhone 3G Turkcell v2.1
BaDCoD

7 Ağustos 2008; 10:17:28