Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
20
Favori
318.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimsenin bir bilgisi yok mu???
  • Buhar kazandı f/p ürünü nedir acaba en güncel
  • Philips 9545/02... bakmanız iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips 4870/22 yada 4919/80 modellerinden hangisini tavsiye edersiniz?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bende iki ütü arasında kararsız kaldım. Ucuz yollu kazanlı ütü almak istiyorum. Şu A101 e 100TL ye gelen ütü ile Arzum'un Arzum AR642 modeli arasında kaldım 145TL

    İkisinin özelliklerini yazayım;

    VESTEL V-PRESS 2000

    Ürün Özellikleri :

    Toplam Güç : 2200 Watt ( Ütü-850 Watt + Kazan-1350 Watt)
    Su Tankı Kapasitesi : 1000 ml.
    Özel Seramik Taban : Var
    Basınç Performansı : 3 Bar
    Isınma Süresi : 7 Dk.
    Su Haznesi : Paslanmaz Çelik İç Hazneli
    Gösterge : "Su Tankı Boş" ve "Buhar Hazır? göstergeleri + Göstergeli Açma Kapama Tuşu
    Kablo Uzunluğu : 1,8 m

    Arzum AR642 Steamart Buharlı Ütü

    KABLO UZUNLUĞU : 3 m
    KENDİ KENDİNİ TEMİZLEME ÖZELLİĞİ : Var
    KİREÇLENMEYİ ÖNLEYEN SİSTEM : Var
    KOLAY DOLDURULABİLEN GENİŞ SU DOLDURMA AĞZI : Var
    LCD EKRAN : Var
    MOTOR GÜCÜ : 2800 W
    OTOMATİK KAPANMA : 3 emniyetli
    PATENTLİ VALF SİSTEMİ : Var
    RENK : Mavi Mor
    SU SPREY : Var
    SU TANKI : 1,4 lt kapasiteli ekstra su tankı
    SU TANKI KAPASİTESİ : 240 ml
    SÜREKLİ BUHAR : 50 gr/dk
    ŞOK BUHAR : 180 gr/dk
    YETERSİZ SU GÖSTERGESİ : Var

    Benim anlamadığım Arzum'da kaç bar olduğu yazmıyor. Sürekli buhar 50gr/dk diyor. 3Bar ütülerin buharı 70gr 80gr falan sanırım ama emin değilim. Yani Arzum o zaman 2Bar 2,5 Bar falan mı ? Ama su tankı vestelden daha iyi, kablosu daha uzun, altı seramik falan gibi ekstra özellikleri var sanırım. Bir de vestelde çok bekleniyormuş su doldurmak için, emin değilim ama Arzum'dakinde bazı yerlerde direk su eklenebilir falan diyor. Bi de arzum kendi sitesinde 280TL falan ama diğer sitelerde 150TL civarına alınabiliyor. Biliyorum çoğu insan vestel markayı sevmiyor ama, sırf vestel olmasın diye 3 bar yerine 2 bar falan da almayalım. Fikirlerinizi bekliyorum.

    Edit: Şimdi öğrendiğim kadarıyla Arzum buhar kazanlı değil, su kazanlıymış, bu yüzden Bar basıncı yazmıyor sanırım ve bu yüzden buhar gücü düşük anladığım kadarıyla ve tabi fiyatıda. Diğer her özelliği çok iyiyken buhar kazanlı olmaması kötü oldu. O zaman normal kazansız ütüden farkı suyu musluktan almak yerine kazanından alması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 15 Ocak 2015; 12:13:52 >




  • Yılbaşından önce Philips GC7635/30 marka ütü aldım hepsiburada sitesinden. İndirimde 399 tl idi. Ütü gayet güzel başarılı. Üzerinde herhangi bir düğme yok. Kumaşı otomatik algılıyormuş.
    Ayrıca hiçbir şekilde kumaşı yakmıyor. Görsel olarakda çok güzel....
    Yalnızzz....
    Ütünün içerisine kireç kartuşu denen bişey takmanız gerekli. İçerisinden 2 tane çıkıyor. Yaklaşık ömrü kullanıma ve suya bağlı olarak 3 ay demişler. servisi aradım ve fiyatını sordum 39 tl dediler.
    yani ütünün fiyatının yarısı kadar her yıl kartuş almak gerekli. ha dediniz ki nalet olsun kartuşa ben kireç bağlayana kadar kullanayım yok oda olmuyor. kartuş uyarısı verince değiştirmen şart. ütü kendini kilitliyor.
    hadi bu 39 tl yi göze aldınız ve ütüyü kullanayım dediniz. kartuşu ileride bulurmusunuz bulamazmısınız oda muamma..
    yani anlayacağınız philips güzel bir ütü yapmış ama alanlarıda yularından tutmuş...
    ben ütüyü iade ettim. hepsiburada sorunsuz iademi aldı. şimdi bakıyorum ne alabilirim diye..




  • vestel v-press serisi 3000 buhar jeneratörlü ütü hakkında bilgi verebilir misiniz. acil yardım
  • 200 tlyi gecmeyen kazanli utu tavsiye etmem. Normal utulere bakin philipsin glide tabanli utuleri var kesinlikle pisman olmazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bulabilirim.com/2400-w-buharli-utu-tr-7.html

    bu ütü hakkında bilgisi olan var mı? TEFAL FV5374 Aquaspeed

    Fiyatı çok uygun olmak istiyorum ama?

    Veyahttp://www.bulabilirim.com/elektronik-tv-utu-supurge/elektrikli-ev-aletleri/utuler-utu-masalari-tr/ buradan önerebileceğiniz bir ürün? Hediye çekim de var kullanmak istiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white35 -- 26 Ocak 2015; 9:55:02 >




  • Merhabalar,
    Bugün bende GC4919/80 modelini aldım.Ürün bence çok güzel tek sıkıntım sadece bu akıllı çip teknolojisi nasıl birşeydir bilmiyorum.
    4870 modelini alacaktım açıkçası ama Philips'in sitesinde bu ürünün tabanı için en iyi taban vb. açıklamalar yazdığı için bunda karar kıldım.
    Umarım pişman olmam kolay gelsin
  • Merhaba,

    Philips GC4870/26 modeli ütüyü biraz önce Tekzen'den 245Tl'ye sipariş ettim. Philips GC4870/26 ile Philips GC4870/22'nin arasında ne fark olduğunu bilen var mı? Philips'in sitesinde gördüğüm kadarıyla 22 ile biten 2012 yılında piyasaya çıkmış ve Azur diye geçiyor. 26 ile bitende Azur yazısını göremedim. Philips'in sitesinde, neden bilmiyorum ama, 22 ile biten 70Tl daha pahallı görünüyor. İki ürünü kıyasladığımda özellik olarak bir fark görünmüyor. Daha yeni model olduğu için 26 ile biteni tercih ettim. 260Tl'ye ikisi de ereyonda vardı.

    gggkkknnn: Gördüğüm kadarıyla akıllı chip kumaş türünü algılayıp ısısını otomatik olarka algılayan bir model. Philips'in sitesinde 2,5 yıldız almış bu ütü baya bir şikayetci var, ayrıca çok fazla elektronik olmasına güvenemediğim için bunu almaktan vaz geçtim. Kullanmaya başlayınca tecribeni paylaşırsan sevinirim. Ben de elime ulaşınca nasıl bir şey olduğunu paylaşmaya çalışacağım.

    İyi geceler.




  • Muhakkak yorum yazacağım. Bu sitedeki en büyük problem marka fanatikliği basit bir örnek verecek olursam.
    Doğru düzgün kimse ürünü kullanmadan yorum yapıyor ve insanları yanıltıyor. Bunu beyazeşya bölümünde sık sık yaşıyoruz.
    Ben risk alarak ürünü çip teknolojili aldım.Belki memnun kalırım belki kalmam ama doğru yorumları buraya yazacağım.

    Teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnacar

    vestel v-press serisi 3000 buhar jeneratörlü ütü hakkında bilgi verebilir misiniz. acil yardım

    Vestel v press 3000 buhar kazanlı utu aldım.iki gündür kullanıyorum gayet güzel.fiyatı hepsi burada da indirimli olarak 200 TL te düşmüş.özellikleri gayet yerinde.ayni özelliklerde philips marka diye 400 500 veremem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba söz verdiğim gibi ürünü dünkü denemeler sonrasında yorumlama kısmına gelmek istiyorum.

    Bana göre eksileri :
    1-Su dolum kapağı dandik bir plastik malzeme gibi ve kırılması muhtemel ve ekstra aparatı olmadan ütüye su doldurmak neredeyse imkansız.
    2-Buharlı ütüleme yapmak için tutma yerinin altındaki tetiğe sürekli basmak gerekiyor ki bu ütü yaparken zor oluyor.
    3-3 adet fonksiyonu var ama max(buharlı maks. ütüleme) fonksiyonu haricinde kullanılacak başka modu yok en azından kullanışlı değil.

    Bana göre artıları:
    1-Ürünün tabanı çok güzel ve bence 5 yıldızı hakediyor.
    2- Kendi kendini temizleme özelliği var bir düğme ile oluyormuş.Daha kireç oluşmadığı için deneyemedim.
    3-Çip teknolojisi ile ütü sıcaklığını ayarlamadan bahsediyorlar açıkçası gömlek - jean ve yün kazan denedik hiçbir sorun olmadı ama kağıt gibi buruşan bir gömleğim vardı (ünlü bir fransız markası) onu diğer ütülerden ne daha zor ne daha kolay hemen hemen aynı şekilde ve zamanda ütüledik.Açıkçası forumlarda bu konu eleştiriliyordu.
    4- Kesintisiz buhar özelliği bence gayet tatmin edici , en azından ev kullanıcısı için

    Alınır mı? Ben aldım açıkçası :) Değiştirmeyi düşünmüyorum bakalım ne kadar dayanacak göreceğiz.Ayrıca 4870 yerine bunu almamın tek sebebi 40 tl fark olması ve bu ütünün tabanı philips'in sitesinde 5 yıldız lı farklı bir taban olarak anlatılmasından kaynaklıdır.Yoksa 4870'de alınabilir.

    Tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gggkkknnn -- 29 Ocak 2015; 9:36:59 >




  • Arkadaşlar su utuye bakar misiniz bu fiyata daha iyi alabileceği var midir acaba ? Bunun tabanı diğerlerinden seramikten iyi midir kotu mudur ?
    http://www.hepsiburada.com/liste/tefal-fv4492e0-2300-watt-supergliss-taban-utu/productDetails.aspx?productId=evteffv4492e0&categoryId=155122

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bugün yarın bir ütü almamız gerekiyor o yüzden eğer bir fikriniz varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

    Philips GC4870 model ütümüz 2.5 yılını doldurduktan sonra sürekli sarı kireçli su akıtmaya başladığı için yeni bir ütü bakıyoruz. Kireç sorunu daha az olduğu için buhar kazanlılara bakıyoruz. Philips GC7635 modelini almak istiyorum ama korkuyorum bir yandan da. Şimdi bu model kirece karşı 5 yıl garantili ama bunun sebebi kartuş ile çalışması, yani kartuş bittiği zaman ütü çalışmaz hale geliyor ve kireçlenme yapmasına mahal vermiyor. Korktuğum kısım kartuşun maliyeti, internette herhangi bir satış göremedim (amazon gibi yurtdışı sitelerde var). Türkiye'de philips mağazalarında galbia 35 lira imiş bir kartuş. Amazonda kargo hariç tanesi 12-13 lira gibi (tr'ye gönderiyorlar mı ondan da emin değilim). Benim sormak istediğim, kartuşlar 3 ay gidiyor ortalama diyor sitelerinde, ama pratikte ne kadar gider merak ediyorum. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ? Yani ayda bir değiştirmek zorunda kalırsak yılda 150 lira civarı maliyeti olur en az. Yılda 50 lirayı geçmezse maliyeti bu modeli almak isterim.

    Diğer sormak istediğim ise, klasik kireç temizleyicisi olan modeller. Hani şu easy-decalc diye yanında musluğu olanlar. Bunlardan Philips GC8650 ilgimi çekiyor. Burada merak ettiğim ise, easy decalc'in kartuş'a göre nasıl performans gösterdiği. Örneğin kartuş %99 temizliyor kireci, acaba bu ne kadar temizliyor % olarak ? Yani 2 yıl sonra bu ütü de kireçten dolayı kullanılamaz hale gelebilir mi ? En azından 5 yıl gider mi ? 2 yıl sonra atacağım bir ürüne 500 lira vermek istemiyorum.




  • Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim siteden yapacağınız alışverişlerde indirim çekleri verebilirim. Ürün kodu ile birlikte posta adresime mesaj atarsanız indirim kodunu gönderirim

    e posta adresim : destek@ucuztek.com


    http://www.ucuztek.com/elektronik-tv-utu-supurge/elektrikli-ev-aletleri/utuler-utu-masalari-tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksmah

    Yılbaşından önce Philips GC7635/30 marka ütü aldım hepsiburada sitesinden. İndirimde 399 tl idi. Ütü gayet güzel başarılı. Üzerinde herhangi bir düğme yok. Kumaşı otomatik algılıyormuş.
    Ayrıca hiçbir şekilde kumaşı yakmıyor. Görsel olarakda çok güzel....
    Yalnızzz....
    Ütünün içerisine kireç kartuşu denen bişey takmanız gerekli. İçerisinden 2 tane çıkıyor. Yaklaşık ömrü kullanıma ve suya bağlı olarak 3 ay demişler. servisi aradım ve fiyatını sordum 39 tl dediler.
    yani ütünün fiyatının yarısı kadar her yıl kartuş almak gerekli. ha dediniz ki nalet olsun kartuşa ben kireç bağlayana kadar kullanayım yok oda olmuyor. kartuş uyarısı verince değiştirmen şart. ütü kendini kilitliyor.
    hadi bu 39 tl yi göze aldınız ve ütüyü kullanayım dediniz. kartuşu ileride bulurmusunuz bulamazmısınız oda muamma..
    yani anlayacağınız philips güzel bir ütü yapmış ama alanlarıda yularından tutmuş...
    ben ütüyü iade ettim. hepsiburada sorunsuz iademi aldı. şimdi bakıyorum ne alabilirim diye..


    Kardeşim çok sağol bu bilgi için. Almak üzereydim tam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bence çokda fazla paralar vermeye gerek yok.aynı kalitede ve daha makul fiyata olan VESTEL V PRESS 3000 BUHAR KAZANLI ÜTÜ almanızı öneririm.özellikleri
    Toplam Güç (W) 2400 (maks)
    Basınç Performansı 4,5 Bar
    Isınma Süresi (dk) 2
    Su Tankı Kapasitesi (ml) 1700
    Paslamaz Çelik İç Hazneli Su Tankı Var
    Isı Ayarı 4 farklı ısı ayarı
    Buhar Ayarı 3 farklı buhar ayarı
    Taban Özel Seramik
    Kesintisiz Ütü Yapma Süresi 3 saat
    Gösterge Işıkları Güç ve Buhar Gösterge Işıkları
    Renk Pembe

    ben HEPSİ BURADA dan 200 tl ye aldım fakat şu an indirim bitmiş galiba.300 tl civarı.
  • www.ucuztek.com dan yapacağınız alışverişlerde geçerli indirim çekleri verilmeye devam etmektedir. Buradan görüpte dönüş yapan arkadaşlara verildi bilginiz olsun. İndirim çeki alıp alışverişlerini gerçekleştiren arkadaşlar konuya cevap yazarlarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.