Arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum.Bugün TTnet'i aradım ve 4gb limitli olan tarifemi sınırsıza yükselttim.Modeminizin fişini çekip geri takın dedi 1 gün içerisinde sınırsız tarifeye geçmiş olacaksınız dedi.
Peki ben bu ay sınırsız kullanabilecek miyim dedim?Kadın da bu ayda da faturanız 29 ytl gelcek dedi.Önümüzdeki aydan itibaren 49 gelir dedi.Peki ben bu ay 4gb kotayı aşsam yine de 29 ytl mi gelcek dedim.Eveledi geveledi bişeyler dedi tam anlayamadım.Sanki evet istediğiniz kadar kullanın bu ay 29 ytl gelcek, önümüzdeki aydan itibaren 49 ytl gelcek dedi.Ama ben yine de tam emin olamadım ve sizlere sormak istedim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.
Kısacası ben bu ay istediğim kadar sömürebilecek miyim download'ları :) Yoksa bu ay 15 gb indirirsem bana 60-70 ytl fatura mı gönderecekler.Kesin olarak öğrenirsem rahatlıcam valla :)
Emin olmamakla beraber önemli olan basvurdugun gün diye biliyorum. Örnegin bugun ayın 6 sı diyelim. Bugüne kadar 29 ytl lik tarifeden kullandın. (29/30)*6= 5,8 ytl. Ayın sonuna daha 24 gün var. (49/30)*24 = 39
39+5,8= 44,8 falan gelmesi lazım.
Emin değilim ama bu şekilde olması lazım. Yani gectigin gune kadar eski, sonra yeni tarifeden gun basına ücretlendiriliyorsun galiba sanırsam
bende bu ayın 23'ünde geçiyorum hatta 27sinde gecmeyi planliyorum kampanya ozaman bitiyor bir kac telekomdaki salak yüzünden benı kotali tarifeye kayıt ettiler
neyse dostum istersen 500 GB indir bu ay en fazla ödeyecegin tutar 61.25dir fakat bu ay cok dikkat etmeni isterim çunku tarife degişikligi inan cok farkli kıst aylik ücreti vs bir sürü sacma seyler ekleniyor. 100 YTL'de gelebilir dikkat yanı
edit: harf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 9 Ağustos 2008; 15:48:29 >
Ne muamması arkadaşım.Başımıza geldi.Çok kere söyledim.Kesinlikle bir sonraki aydan sonra tarife değişiyor. Banada telefonda, limit değişikliği oldu, sınırsız internetiniz var, bundan sonra bu tarifeden faturalanacak dendi.Ancak ay sonunda fatura 70 küsür geldi.O yüzden nefret ederim Telekomdan
Ne muamması arkadaşım.Başımıza geldi.Çok kere söyledim.Kesinlikle bir sonraki aydan sonra tarife değişiyor. Banada telefonda, limit değişikliği oldu, sınırsız internetiniz var, bundan sonra bu tarifeden faturalanacak dendi.Ancak ay sonunda fatura 70 küsür geldi.O yüzden nefret ederim Telekomdan
ben geçen ayın 4 de değiştirdim ve 20 gb a yakın indirdim ve sadece 49 ytl ödedim.(bende 3 gb sınırlıdan sınırsıza geçtim).aynı aya sınırsız tarifesi uyguladılar bana yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkinson -- 14 Ağustos 2008; 18:15:11 >