Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ADSL Tarife Değişikliği...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ADSL Tarife Değişikliği... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wrrr

6 Ağustos 2008; 21:32:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum.Bugün TTnet'i aradım ve 4gb limitli olan tarifemi sınırsıza yükselttim.Modeminizin fişini çekip geri takın dedi 1 gün içerisinde sınırsız tarifeye geçmiş olacaksınız dedi.

Peki ben bu ay sınırsız kullanabilecek miyim dedim?Kadın da bu ayda da faturanız 29 ytl gelcek dedi.Önümüzdeki aydan itibaren 49 gelir dedi.Peki ben bu ay 4gb kotayı aşsam yine de 29 ytl mi gelcek dedim.Eveledi geveledi bişeyler dedi tam anlayamadım.Sanki evet istediğiniz kadar kullanın bu ay 29 ytl gelcek, önümüzdeki aydan itibaren 49 ytl gelcek dedi.Ama ben yine de tam emin olamadım ve sizlere sormak istedim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

Kısacası ben bu ay istediğim kadar sömürebilecek miyim download'ları :) Yoksa bu ay 15 gb indirirsem bana 60-70 ytl fatura mı gönderecekler.Kesin olarak öğrenirsem rahatlıcam valla :)

Şimdiden saolun arkadaşlar...

temmuz17

6 Ağustos 2008; 23:46:56 

Emin olmamakla beraber önemli olan basvurdugun gün diye biliyorum. Örnegin bugun ayın 6 sı diyelim. Bugüne kadar 29 ytl lik tarifeden kullandın. (29/30)*6= 5,8 ytl. Ayın sonuna daha 24 gün var. (49/30)*24 = 39

39+5,8= 44,8 falan gelmesi lazım.

Emin değilim ama bu şekilde olması lazım. Yani gectigin gune kadar eski, sonra yeni tarifeden gun basına ücretlendiriliyorsun galiba sanırsam

wrrr

7 Ağustos 2008; 13:38:08 

@temmuz17 teşekkürler arkadaşım :)

daha kesin bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi lütfen?

eraykizilcan

7 Ağustos 2008; 15:48:14 

evet aynı arkadaşın dediği şekilde oluyor faturalandırma, daha önce aynı şekilde kotalıdan sınırsıza geçiş yaptım bende. bol download lar...

wrrr

9 Ağustos 2008; 14:54:39 

çok saol dostum.sen daha önce tecrübe edip denediğine göre doğrudur :)

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2008; 15:49:04 

bende bu ayın 23'ünde geçiyorum hatta 27sinde gecmeyi planliyorum kampanya ozaman bitiyor bir kac telekomdaki salak yüzünden benı kotali tarifeye kayıt ettiler

neyse dostum istersen 500 GB indir bu ay en fazla ödeyecegin tutar 61.25dir fakat bu ay cok dikkat etmeni isterim çunku tarife degişikligi inan cok farkli kıst aylik ücreti vs bir sürü sacma seyler ekleniyor. 100 YTL'de gelebilir dikkat yanı

edit: harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 9 Ağustos 2008; 15:48:29 >

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
wrrr

12 Ağustos 2008; 20:02:09 

nasıl 100 ytl yaa :S

muratNFS

12 Ağustos 2008; 20:33:05 

aynı korku bende de var ne yapcaz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
.MstF.

12 Ağustos 2008; 20:48:17 

ttnete güven olmuyor . bazılarına 100 bile gelebiliyor. Keşke ay sonu geçseydin için rahat olurdu

karasimsek06

12 Ağustos 2008; 20:54:08 

bu soru hep bir muammadır zaten

ocularis

13 Ağustos 2008; 16:19:19 

Peki arkadaşlar ben kullanmakta olduğum 4 mbps sınırsız erişimimi telekom müdürlüğüne gitmeden 1 mbps sınırsına telefonla düşürebilirmiyim?

_ultima_

Sisteme Gözat

13 Ağustos 2008; 17:34:12 

Benim bildiğin tarife değişiklikleri bi sonraki aydan başlıyor.

wrrr

14 Ağustos 2008; 12:23:22 

quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

Peki arkadaşlar ben kullanmakta olduğum 4 mbps sınırsız erişimimi telekom müdürlüğüne gitmeden 1 mbps sınırsına telefonla düşürebilirmiyim?

evet dostum düşürebilirsin..

theraptorx

14 Ağustos 2008; 12:36:38 

quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

Ne muamması arkadaşım.Başımıza geldi.Çok kere söyledim.Kesinlikle bir sonraki aydan sonra tarife değişiyor. Banada telefonda, limit değişikliği oldu, sınırsız internetiniz var, bundan sonra bu tarifeden faturalanacak dendi.Ancak ay sonunda fatura 70 küsür geldi.O yüzden nefret ederim Telekomdan

Xbox 360 PAL ; Wii NTSC-U ; Toshiba Regza 32" ;Yamaha 663 Amfi ; Kef 3005 Haparlör Seti
muratNFS

14 Ağustos 2008; 13:24:13 

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

Ne muamması arkadaşım.Başımıza geldi.Çok kere söyledim.Kesinlikle bir sonraki aydan sonra tarife değişiyor. Banada telefonda, limit değişikliği oldu, sınırsız internetiniz var, bundan sonra bu tarifeden faturalanacak dendi.Ancak ay sonunda fatura 70 küsür geldi.O yüzden nefret ederim Telekomdan

sen kaç gb kullandığınıda söylesene bi

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
atkinson

14 Ağustos 2008; 18:15:55 

ben geçen ayın 4 de değiştirdim ve 20 gb a yakın indirdim ve sadece 49 ytl ödedim.(bende 3 gb sınırlıdan sınırsıza geçtim).aynı aya sınırsız tarifesi uyguladılar bana yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkinson -- 14 Ağustos 2008; 18:15:11 >

Msc.Alper