Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
10 adet iPhone 3G getirdim...ama biraz pahalı...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> 10 adet iPhone 3G getirdim...ama biraz pahalı... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zanbay

6 Ağustos 2008; 20:14:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar

1050 dolar dediğim iPhone 3G ler bana şuan 1100 dolara mal oldu. 5 adet beyaz 5 adet de siyah var. Kutusunda açılmamış.
Dolayısıyla alan biraz bekleyecek kullanmak için...Haberiniz olsun...

Not: Burasının satış bölümü olmadığını biliyorum ama önceki günlerde konu açtığım ev birçok kardeşimizin benden PM yoluyla talepte bulunduğu için bilgilendirmem gerektiğini düşündüm...

Kozmoz di mi, Kozmoz? O Kozmoz varya...Ölünce göreceksiniz...
Flexsible

6 Ağustos 2008; 20:30:44 

elimde iphone 2.0 versiyon 8 gb iphone var. bide sıfır daha yeni aldım jelatini açılmamış ipod 80 gb var. takas düşünürsen görüşelim.

superiyot

6 Ağustos 2008; 20:39:07 

abicim takas düşünürsen sana 1.nesil iphone 2.0 8gb ve 1 ipod nano 2.gen 4 gb verebilirim üstünede 500 ytl

Mac forever
imac 24inc ,iphone 1.1.4 16gb,macbookpro (Yenilerinden),ipod touch 32gb,macm mini benden daha manyak apple hastası bulamazsınız :D
Deniz_Kiev_Ukrayna

6 Ağustos 2008; 20:40:19 

lol burasi 2.el pazari degil arkadaslar!!!!

iPhone 8gb
Sony DSC H9
Alpine CDE-9880R
JBL GTO 1004E // JBL GTO 504E // JBL GT5-1204BR x 2 // JBL P-6562 x 2
zanbay

6 Ağustos 2008; 21:12:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna

lol burasi 2.el pazari degil arkadaslar!!!!

Haklısın kardeşim ne diyeyim doğru söze...
Zaten bi tane beyaz kaldı elimde hemen kapıştılar artık başınızı ağrıtmam...

Not: takas düşünmüyorum kardeşlerim kusura bakmayın adam benden para istiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanbay -- 6 Ağustos 2008; 21:11:52 >

Kozmoz di mi, Kozmoz? O Kozmoz varya...Ölünce göreceksiniz...
rigel55

7 Ağustos 2008; 21:46:40 

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Arkadaşlar

1050 dolar dediğim iPhone 3G ler bana şuan 1100 dolara mal oldu. 5 adet beyaz 5 adet de siyah var. Kutusunda açılmamış.
Dolayısıyla alan biraz bekleyecek kullanmak için...Haberiniz olsun...

Not: Burasının satış bölümü olmadığını biliyorum ama önceki günlerde konu açtığım ev birçok kardeşimizin benden PM yoluyla talepte bulunduğu için bilgilendirmem gerektiğini düşündüm...

valla arkadaşım sen yine aralarında en az kar güden arkadaşsın sakın yanlış anlama eğer başkasından getirttiysen evet fiyat bu aralıklarda ama bazı akıllılar varki 2000 dolardan bahsediyor ve satıyorda şimdi söylemiyecem söylemiyecem diyorum ama tutamıyorum kendimi amerikadan getirilen iphone 3g lerde sorun yok evet orjinal ve bende iki tane 3g siyah 16 gb var kendi kullandığım ve amerika maliyeti sadece 600 dolar ben 1200 dolara iki adet aldım hemde kilitsiz bazı şirketlere bedava dağıtıyorlar apple onlarda satıyor bende bağlantımla 1200 dolara getirttim bağlantımda çok samimi arkadaşım ekimde bir ihtimal sorun çıkmazsa 10 tane daha getirtcem 2.0.1 versiyon olacak kilitsiz hepsini sattım özel daimi müşterilerime 1100 dolara hayırlı kazançlar elde edersin umarım. türkiyede yurt dışı ortak yani hem alıcı hem satıcı fiyatı bence 1100 dolar.

Teknoloji denen şey yerinde durmadıkça ben burda olacağım...

losthell

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 3:03:19 

Piyasada 1.nesil bulunmuyor yaa şu 3g'ye geçecek arkadaşlar artık elden çıkartsada bizde 1.nesil iphone alsak artık.

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,iPhone..
iyimser bir gul

8 Ağustos 2008; 3:16:48 

slm SUPERIYOT arkadasim eger istersen ben senin teklifini kabul ederim karagozkopar@hotmail.fr bana ulas goruselim msn de ok ta bi sende istersen

bay fransiz
iyimser bir gul

8 Ağustos 2008; 3:23:04 

slm superiyot arkadasim iphone 3G 8G var bende 2 haftalik istersen ben seninle degistirme yapabilirm bana msnde ulas konusalim karagozkopar@hotmail.fr ok sende degistirmek istersen tabi

bay fransiz
efendi_24

8 Ağustos 2008; 12:01:58 

fiyatları biraz düşürseniz daha ii olacak

superiyot

8 Ağustos 2008; 20:34:48 

arkadaşlar teklifini yeni aldım fakat ben 16 gb beyaz istiyorum

Mac forever
imac 24inc ,iphone 1.1.4 16gb,macbookpro (Yenilerinden),ipod touch 32gb,macm mini benden daha manyak apple hastası bulamazsınız :D
karasimsek06

8 Ağustos 2008; 20:58:20 

iyi güzel

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> 10 adet iPhone 3G getirdim...ama biraz pahalı... Sayfa: [1]
Buraya git: