Arkadaşlar rapid.share'den daha kolay dosya indirebilmek için 10YTL verip bir aylık premium aldım. Bugüne kadar sorun yoktu ama bugün Flashget'in indirmesi bir anda durdu.
Alırken Günlük 10Gb kota olduğunu bilerek aldım(1024 bağlantıda zaten imkansız bir rakam), ve beni etkilemiyordu. Araştırınca öğrendim ki bu şereften mahrum rapid kotayı kafasına göre 4Gb'a çekmiş. Elimde olsa bu uygulamayı getirene her türlü şeyi yaparım ama şu anda herşey nafile . Rapid.share'in sahibi şeref mahrumlarına kocaman bir . Durduk yerde ağzımı bozdular.
Şimdi size soruyorum ben nereden rapid puanı bulabilirim?
Ekleme: Şimdi de 8 dosya aynı anda indirmeme rağmen 90Kb/s hızı geçemiyorum. Düzeltme : Artık 55Kb/s oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipmail123 -- 8 Ağustos 2008; 10:48:39 >
E4300@3006(günlük) TT Sonic Tower, Arctic Silver 5 Gigabyte 965P-DS3(rev3.3) Corsair 2x1Gb XMS2 667 Powercolor X1950PRO extreme Seagate 250Gb 16Mb(ST3250410AS 87,1Mb/s ort. okuma hızı) Asus DRW-1814BLT, CM Centurion 534(CM Extreme Power 430w psu)
Rapid puanı alınır, satılır, transfer edilir birşey değil, kendin üreteceksin. Upload yapacaksın millet indirecek dosyalarını. 1 puana 15MB bandgenişliği satın alacaksın 1 kereye mahsus olarak.
Bu arada kota net olarak 4,65 GB'dır haklarını yemeyin Alman kardeşlerin
Yahu neden 7 GB olamasın. Adamlar kotanıza günde 4.65GB eklenecek diyor, 7 gün birşey indirmezseniz 30GB download hakkını 1 günde kullanabilirsiniz diyor. TR'de mümkün olmasa da global düşünürseniz mümkündür. Ehrimen'in konusunu okuyun orada tartıştık bunları.
quote:
A premium account enables you to download 5 Gigabyte per day, that’s 5.000.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 30 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 5 gigabyte the following day.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 6 Ağustos 2008; 20:28:47 >
Yahu neden 7 GB olamasın. Adamlar kotanıza günde 4.65GB eklenecek diyor, 7 gün birşey indirmezseniz 30GB download hakkını 1 günde kullanabilirsiniz diyor. TR'de mümkün olmasa da global düşünürseniz mümkündür. Ehrimen'in konusunu okuyun orada tartıştık bunları.
quote:
A premium account enables you to download 5 Gigabyte per day, that’s 5.000.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 30 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 5 gigabyte the following day.
Yahu neden 7 GB olamasın. Adamlar kotanıza günde 4.65GB eklenecek diyor, 7 gün birşey indirmezseniz 30GB download hakkını 1 günde kullanabilirsiniz diyor.
Ben şimdiki bağlantımla aralıksız ve hız kaybı olmadan indirsem bile günde 8,7Gb indirebiliyorum. Adamın benden şimdi kestiğini 7 gün sonra vermesinin bana hiçbir yararı yok, zaten yine en fazla 8Gb indirebileceğim. 2Mbit'in altına böyle birşey yapmasaydı bari.
quote:
Orjinalden alıntı: gfb_87
Şu anda günlük limit 10 gb bilginize
Ben neden göremiyorum?
E4300@3006(günlük) TT Sonic Tower, Arctic Silver 5 Gigabyte 965P-DS3(rev3.3) Corsair 2x1Gb XMS2 667 Powercolor X1950PRO extreme Seagate 250Gb 16Mb(ST3250410AS 87,1Mb/s ort. okuma hızı) Asus DRW-1814BLT, CM Centurion 534(CM Extreme Power 430w psu)
Senden kestiğini 7 gün sonra vermesi diye birşey yok. Zaten hergün kesiyor, sen limitini kullanmazsan sanki kazanılmış bir hakmış gibi lütfediyorlar, buyrun 1 günde 30GB indirin diye.
Öncesinde de limit vardı, şimdi komik bir rakama çekti sorun bu. Sistemi bilmeyen, rapide yabancı biri bu söylemi yanlış anlayabilir, düzelteyim. Bu cümle ortaya.
Eskiden de 10GB günlük hakkını 5 gün kullanmazsan 1 günde 50GB indirebilme şansı tanıyordu. 50GB limit de 4Mbit sahipleri için sıkıntı veriyordu ama bir de düşünüyorum da en düşük bağlantı hızımız 8 ya da 16Mbit olsaydı ne yapacaktık ?
Çünkü öyle birşey yok. Herhangi bir rapid linkini browser'ınızda açın ve altına bakın;
quote:
¹ With RapidShare Manager
² Your files are only deleted once you close your Account. You can use 500 Gigabyte (500.000.000.000 Byte) storage space.
³ We support all kinds of connections. If you’re using a DSL-8.000 for example, you can save 100 megabyte from rapidshare.com within 100 seconds. A premiumaccount enables you to download 5 Gigabyte per day, that’s 5.000.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 30 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 5 gigabyte the following day.
4 As long as enough bandwidth and free slots are available.
Öyle birşey olsa önce burada belirtilirdi. Eğer ispatı varsa linki görelim.