Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Oc Yaptım Ama Uyku modunda Hala işlemci çalışıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> Oc Yaptım Ama Uyku modunda Hala işlemci çalışıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
harece66

6 Ağustos 2008; 17:57:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar işlemciye oc yaptım. Pc yi bekleme moduna aldığımda işlemci ve pc hala çalışır durumda kalıyor. Ama sistem uyku modunda görünüyor. İşlemcinin fanlar felan hep dönüyor. Ekran kartı felan da dahil. Neden böyle olduğunu anlayamadım. işlemciyi 7x375 ile 2.6 ghz de çalışıyor fsp ise 1500 de. cpu voltajı 1.4v ramler ise 1.9v nb ve sb olsa gerek onlarada biraz voltaj verdim ama sorun neden kaynaklanıyor onu anlayamadım. Sistem sorunsuz bir şekilde açılıyor ve kapanıyor.

İntel cd2 e6300(1.8mhz 1066fsb oc yok)--Asus P5B--2x1GB corsair--Sapphire X1900GT 256mb(Ekran Kartı Değişecek)--Feel Hrukeyn II Kasa--600 watt ocz psu--19' Samsung lcd Ekran
LizOzOM

6 Ağustos 2008; 19:11:34 

Anlatıtğını Tam Çözemedim Aama Demeden Geçemiycem.

Başlık Sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 6 Ağustos 2008; 19:10:22 >

Eski Kullanıcı Adım=PremuS
harece66

6 Ağustos 2008; 19:32:46 

quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

Anlatıtğını Tam Çözemedim Aama Demeden Geçemiycem.

Başlık Sakat

Arkadaşım xp de pc yi bekleme moduna alıyoruzya. Pc de bu modda iken normalde herşey kapanıyor. Ama bende kapanmıyor. Oc yapmadan önce bekleme modunda iken herşey dururken şimdi durmuyor. Yani kısacası ben bekleme moduna alıyorum pc mi ama herşey çalışır durumda onu anlayamadım

İntel cd2 e6300(1.8mhz 1066fsb oc yok)--Asus P5B--2x1GB corsair--Sapphire X1900GT 256mb(Ekran Kartı Değişecek)--Feel Hrukeyn II Kasa--600 watt ocz psu--19' Samsung lcd Ekran
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> Oc Yaptım Ama Uyku modunda Hala işlemci çalışıyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CoolIT Dual Drive
CoolIT’nin Dual Drive Bay Soğutucusu ile RV670 Gaza Geldi
High Power 560W
High Powerın modüler ve güç göstergeli güç kaynağı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç