"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ıslemcın cok rahat yeter hatta alcagın ekran kartı ıslemcının gerısınde bı kart bu arada atı 3850 nınde fıyatı oldukca dustu alablırsen bunu al sonıcten daha ıyı bı kart
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ıslemcın cok rahat yeter hatta alcagın ekran kartı ıslemcının gerısınde bı kart bu arada atı 3850 nınde fıyatı oldukca dustu alablırsen bunu al sonıcten daha ıyı bı kart
arkadaşım yani ekran kartına yeter mi diye sormadım :)
beni yarı yolda bırakabilir mi hızLı mıdır anlamında sordum tekrar teşekkürler :)
Asus 512mb bellek taşıdığına göre tahminim ddr2 türü bellektir!!! Ve genel olarak bu tip kartlar referans tasarım olup dx9 için bile iyi bir performans sağlamazlar!!!
Palit 8600gt sonic+ ise oc ile 8500gt'den 1,8-2 kat daha iyidir!!! Ve bu kartın fiyatı şuan 77$!!!
Kesinlikle palit 8600gt sonic+!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 6 Ağustos 2008; 19:52:23 >
256mb ile 512mb derken hangi 512mb??? Palit 8600gt super 512mb mı yoksa asus 8500gt 512mb mı???
Eğer asus'un 512mb bellekli 8500gt'sini soruyorsanız, firmalar genelde 512mb yaptıkları 8500gt kartları referans hızlarda ve ddr2 bellek kullanarak yapıyorlar ki performansları çok düşük oluyor!!!
Eğer palit 8600gt 512mb gddr3 bellekli modelini soruyorsanız, sonic+ modelinden biraz daha düşük hızdadır!!! Çünkü palit sonic modeller hızaşırtılmış olarak üretilirler ve sonic+ modeli çok daha iyi hızaşırtma potansiyeli olan bir karttır!!!
8600gt ile 8500gt arasında yaklaşık olarak 1,8-2 kata kadarfar olduğunu söyleyebilirim. Tabi Palit 8500gt Sonic Hızaşırtma ile aradaki bu farkı büyük ölçüde kapatabilir ama sonuç itibari ile yapı olarak arada büyük farklar var ve hiçbir 8500gt 8600gt ile eş performans veremez!!!