Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DEEP FREEZE PROGRAMIYLA HACK LEMEYE KARŞI KOYABILIRMIYIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> DEEP FREEZE PROGRAMIYLA HACK LEMEYE KARŞI KOYABILIRMIYIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gitarist55
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

6 Ağustos 2008; 14:21:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DEEP FREEZE PROGRAMIYLA HACK LEMEYE KARŞI KOYABILIRMIYIM

BANA YABANCI MEİLLER GELİYOR AÇMIYORUM,bu arada deep freeze programı kullanıyorum.her kapayıp açtığımda bilgisayar yenileniyor,yani üzerindekileri atıyor,mesela yeni program yüklesem onude atıyor..
ama düşündümde hack lemelerde mail ıcındekı dosya pc ye yapısıyormus..
o dosya pc ye yapıssada,format atınca sılınırmı..
bırde benım deep freeze programı o dosyayı sılermı..yanı format atmıs gıbı olurmu..
yoksa o dosya yapısır kalırmı
Apexi

6 Ağustos 2008; 21:42:35 

deep freeze programi sisteminin anlik olarak hafizasina alan sen pc degisikler yaptiktan sonra da yeniden acildiginda ayni hafizadan o günkü haline getiren programdir. Seni virüslerden korumaz ama bilgisayarini actiginda ilk günkü haliyle kullanirsin ama kullanirken seni korumaz o calisan bir virüste seni etkileyebilir en iyi cözüm güncel bir virüs programi kullanmak ve anlik tarama özelligini aktfi tutmak.Deep freeze senin sisteminin ilk günkü tutarligini garanti eder sadece ve pc de degisiklik yapmalarini engeller yetkisiz kulanicilarin.

SimoneKSK

6 Ağustos 2008; 23:53:53 

deep freeze kadar gereksiz ve sacma bir program daha yapılmamıstır sanırım.sadece internet cafelerde işe yarıyor.evde bu programı kullananları da anlamıyorum zaten ben.neyse sorunuzun cevabına gelince deep freeze anti virus veya firewall değildir.hacklenmek istemiyorsanız firewall kullanmanız lazım.virusler icinse antivirus.artık bircok sirket internet security olarak cıkarıyor programları bunların icinde hem firewall hem antivirus hem anti spyware tarzı koruma sistemleri war.guzel bi internet security program indirip kurun yeterli olur korunmanız icin.ayrıca windows guncellemelerini yuklerseniz daha az acık bıraktıgınızdan girişleri minimum duzeye cekmiş olursunuz.onerecegim programlar eger guclu bir sisteminiz warsa kaspersky orta derece ise nod32

Eski Nick: simonee
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE(939)@1800MHZ\EPOX 9NPA3J\MSI NX6600 DIAMOND EDITION@400/800\AOPEN H600B-28\KINGSTON 512 400 CL2.5@400 MHZ\320 GB SEGATE SATA\LG Flatron ez t30sh\AIRTIES RT101 MODEM\PHILIPS SBC HP800 KULAKLIK\
huseyin16

7 Ağustos 2008; 9:54:11 

Benim evimde de deepfreeze yüklü antivirüs te var ben pc'mde sürekli aynı işleri yapıyorum girdiğim siteler hep aynıdır onun için kurdum ben rahatsız olmuyorum ama yukarıdaki mesajda arkadaş firewall demiş açıklarsa iyi olur

>>> <<<
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> DEEP FREEZE PROGRAMIYLA HACK LEMEYE KARŞI KOYABILIRMIYIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.
ThermalTake BigWater 735 video
TT nin performansli ve uygun fiyatli su sogutma sistemi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir