Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
FATURALARIMI ONLİNE ÖDEMEK İSTiYORUM,ANLAYAN VARSA YARDIM!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> FATURALARIMI ONLİNE ÖDEMEK İSTiYORUM,ANLAYAN VARSA YARDIM!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gitarist55

6 Ağustos 2008; 14:18:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

FATURALARIMI ONLİNE ÖDEMEK İSTERİM,BUNU YAPAN VARMI,RİSKİ VARMI

ben öncelikle,şunu diyeyim.faturaları her ay gidip sıraya girerek ödüyorum..vede bıktım..
online ödemeden haberim vardı ama riskli olu diye düşündüm..
mesela kredi kartınla ödüyormuşsun ama ben kredi kartını kırdım,kullanmıyorum borç borç..

ama normal maaş için bankamatik kartım var,yani vadesiz hesap vede onun için verilen bankamatik normal kartım var...
vede bankamatikte bir miktar para bulundursam,mesela 200 ytl civarı..
vede bununla online olarak faturalarımı ödeyebilirmiyim..

kredi kartından ise,bankamatik normal kartı daha güvenli geldi,çünkü istediğim miktar bankamatiğe yatırırm vede ordan biri çeksede fazla param gitmemiş olur..
ayda 1 bankamatiğe para yatırırım,vede faturaları ordan öderim ne dersiniz..
bu fikrim benim teoridir,fazla anlamam..
yapan eden varsa beklerim yorumları..

ByAdmin

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 14:31:35 

Hangi bankadan alıyorsan maaşı o bankaya gidiyorsun ve faturalar için Otomatik Ödeme Talimatı vermek istiyorum diyorsun. Onlarda sana bir form veriyorlar Elektrik, Telefon, Adsl, Doğalgaz, Su, Cep Telefonu vs gerekli bilgileri doldurduktan sonra bir sonraki faturalar otomatik ödeniyor.

Burada dikkat etmen gereken giderken en son gelen faturaları götürki formu dolduruken kolaylık olsun, birde maaşı çekerken ödenecek tutar kadar içerde para bırakman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Ağustos 2008; 14:30:24 >

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.
gitarist55

6 Ağustos 2008; 14:42:01 

tamam
ama benim düşündüğüm sey,hani elektrik faturası için ödeme online olur oraya girince orda ödemen gereken borç yazar vede ödeme için bakmatik numarası sorar vede biz bankamatik kartın numrasını girip yatırmak istediğimiz parayı yazarak..bunu yapamazmıyız..yani istediğimiz an evden yatırma işlemini yapamazmıyız,pc başından..
yani otomatik ödeme olmasın diye

darker

6 Ağustos 2008; 14:50:31 

online kredi kartından ödeme talimatı verirsen para kesiyorlar, hesabından verirsen ücretsiz. neredeyse tüm bankalar interneten kabul ediyorlar ve emin ol gişede ödemeden daha güvenli ve garanti.. hiç bir sorun olmaz..
tyll

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 14:57:33 

Akbank ,Teb,Garanti vs hemen hepsinde var ödemeler.
Adsl,ev telefonu,turkcell,avea,kablo tv hepsini banka şubesinden ödüyorum,otomatik talimat vermeden,yani burada kaç lira fatura görebiliyorsunuz.

LostNdumb

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 16:01:37 

internet şubesinden de görebilirsiniz benim de otomatik ödeme ve internetten görüyorum tüm faturalarımı
quote:

Orjinalden alıntı: tyll

Akbank ,Teb,Garanti vs hemen hepsinde var ödemeler.
Adsl,ev telefonu,turkcell,avea,kablo tv hepsini banka şubesinden ödüyorum,otomatik talimat vermeden,yani burada kaç lira fatura görebiliyorsunuz.

|E6600| |Gigabyte DQ6| |Kingston 2x1GB 667 Mhz| |Arctic Cooler7 CPU Cooler| |Enermax Infiniti Dxx 650w| |Sparkle 8800GT | |Western Digital 250GB SATA2 +Samsung 160GB SATA2| |Pioneer DVD-RW| |Aopen Case H600-B| |L70S+ LCD| |USR5417| |Logitech x530| |SONY DSC-W17| |Logitech G7| |Vista Home Premium|

swes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 16:23:59 

bankaların internet bankacığını kullanman lazım. bunun için hangi bankaya ait kartın varsa maaş kartı oluyor hesapta paran olmasa dahi artı paran varsa ordan da ödeyebilirsin. öncelikle ilgili bankanın müşteri hizmetlerini arayarak şifre almanız gerekiyor. bazı bankalar için bu işlemi intermet üzerinden halledebilirsizniz.

okanakintr

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 11:13:21 

mükemmel bişey evin tüm faturalarını otomatik ödeme talimatında zamanı gelince tık diye banka ödüyor ne kuryuk ne sıra ne çarşı hiç bir şey yok

X-FI EXTREME GAMER and CREATIVE T7900
_Deathlesss__

7 Ağustos 2008; 11:29:01 

çalıştığın bankanın internet şubesinden ödemeler bölümünda fatura ödemesi yapabilirsin

<---DoBLo TeAm--->

2009 DOBLO COMBI 1.3 MJET PREMIO
.ZeuS.

7 Ağustos 2008; 12:40:27 

Ayrıca Garanti bankamatiklerinden, hesabın olmasa bile 24 saat ödeme yapmanız mümkün. Benim çok işime yarıyor. Hatırlatayım dedim. Bazen otomatik ödemeler çuvallayabiliyor da.

Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> FATURALARIMI ONLİNE ÖDEMEK İSTiYORUM,ANLAYAN VARSA YARDIM!!!! Sayfa: [1]
Buraya git: