Arkadaşlar asus ta250 350 watt lık kasam var işlemci amd 4200 2.2ghz 1 hafta için de ekran kartımı nihayet değiştircem şu an 6600 gt kullanıyorum en büyük sorunum monitör geçen sene aldım samsung 2232 bw 22 '' canavar gibi cıktı ama oyunlarda 1680/1050 altına düşünce görüntü çamur gibi oluyor yüksek çöz. de 6600 gt pörtlüyor doğal olarak (En çok oynadığım oyun cod4 başına oturdummu kalkamıyorum)hatta bi ara resim koymuştum 110 dereceye kadar cıkıyordu neyse 88 serisi alma arifesinde 4850 patladı pclabs taki incelemede 110 wat güç tüketimi diyor bu rakam yük altındaki rakam değil galiba şimdi ben bu kartı alsam elimdeki işlemciyle beraber cok fazla yüklenirmi psu yada yüklenirse ne olur resetmi atar mavi ekran sorunlarımı çıkar yoksa ciddi fiziksel hasar mı olur psu alamam adam gibi psu 200 ytl en az ilginiz için teşekkürler.
Hd 2600 xt o.c olanlarda alternatif ödünç olarak yaklaşık 20 gün kullandım cod4 te 1680/1050 herşey kapalı gayet akıcı oynatıyordu aynı şekilde crysis de onu gecelim önemli olan cod4 :D
Bu arada sanırım asus gercek 350 wat bir arkadaşımınki yüksek gerilimden yanmıştı içini açtık japon arabaları gibi iğne atsan bulamassın cok kalabalıktı içi ve aynı zamanda cok ağırdı piyasada 30/50 ytl ye satılan 400 watlıklardan en az 10 kat daha ağır bizzat kendim gördüm ama ölçmedim tahminim gerçek 350 wat .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 6 Ağustos 2008; 13:40:04 >
http://www.gomplayer.org/ Gom Player en iyi divx oynatıcı ücretsiz reklamsız cracksiz sürekli kendi yenileyen tükçe arayüzü olan en iyi altyazı gösteren klite kodec paketi ile her formatı açan süper bir program gom player ile divx izlemin keyfine varın...
Denemek lazım. 350W ile bence çalışır. Ama sıkıntı yaratabilir de.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Temiz garantili faturalı iyi fiyata HD 4850 satan varsa hemen alırım p.m lütfen Dostum çok fazla anlamam bu işlerden ama sorun olur diyorsan elimde gerçek Enermax 400 watt Psu var sana satabilirim. La amma reklam yaptım
Test sitelerindeki incelemelerde 350 watlık bir psu nun kaldırabileceği ama riskli olacağı şeklinde yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Senin diğer bileşenler fazla güç çekmiyor, belki olabilir. Asusun kasalarda gelen standart güç kaynakları orta kalite. Ne iyi ne kötü. Bence riske etme. Sistemi kömüre çevireceğini pek sanmıyorum. Ama donma sorunları yaratabilir ilk başlarda nihayet en iyi ihtimal psu yanabilir yetmemesi durumunda. Bence riske etmemek lazım.
350 watt ile çalışabilir ama kesin bişey söylenemez tabi, oyunlarda kitlenmeler reset atmalar yaşanabilir ama karta fiziksel bir zarar gelmez,bence bir dene 350 watt ile kitlenmeler olursa forumdan ikinci el bir gerçek 400 watt lık psu alırsan(FSP gibi)40 ytl ye bulursun sanırım,400 watt ile bir sorun yaşamazsın
350 watt ile çalışabilir ama kesin bişey söylenemez tabi, oyunlarda kitlenmeler reset atmalar yaşanabilir ama karta fiziksel bir zarar gelmez,bence bir dene 350 watt ile kitlenmeler olursa forumdan ikinci el bir gerçek 400 watt lık psu alırsan(FSP gibi)40 ytl ye bulursun sanırım,400 watt ile bir sorun yaşamazsın
Teşekkürler arkadaşlar ozaman bi deneyip görelim :D
http://www.gomplayer.org/ Gom Player en iyi divx oynatıcı ücretsiz reklamsız cracksiz sürekli kendi yenileyen tükçe arayüzü olan en iyi altyazı gösteren klite kodec paketi ile her formatı açan süper bir program gom player ile divx izlemin keyfine varın...
Bende de aynı güç kaynağından vardı asus 350w 8800 gt var ben risk olmasın diye glacialpower 450w güç kaynağı almıştım ne kadar mantıklı olduğunu bilmiyorum tabi
çok güzel çalışır hd4850 ile 350w asus psu fakat benim 3850 tam yükte iken güç kaynağı ısınıyor,bende asus 350w psunun kasa içindeki tarafına fan taktım soğutmasıda iyi oldu...sana tavsiyem güç kaynağını soğut,yoksa seni bilgisayarından soğutabilir :)