Arkadaşlar merhaba , 6 ay önce 2 mbit sınırsız için 2 yıllık sözleşme imzalamıştım. 69 ytl. olan sınırsız 2 mbit ücretini 6 aydır 60 ytl. olarak ödemekteyim. Ama , anladım ki 2 mbit sınırsız bana fazla , 1mbit sınırsıza inmek istiyorum. Ne yapmalıyım ?
2 yıllık sözleşme imzalamıştım demişsiniz. Sonrada sözleşme yokki elimde diyorsunuz. Sözleşme yaptığınız zaman 2 yıl boyunca alt tarifelere geçemezsiniz.
ttnet bunu hep yapıyor.Bir tarifeye geçtiğin zaman sözleşmeye şöyle bi madde koyuyor.Alıcı yani sen yarın yada ertesi gün vazgeçme durumunda vazgeçemezsin.En az 2 yıl bunun abonesi olacaksın.
İstediğiniz zaman 1mb e geri dönebilirisniz .Yanlız bu durum da size 6 aydır yaptıkları indirimleri +varsa ücretsiz modem parasını +varsa kurulum ücretini talep edeceklerdir
@Hunter_one Elimde sözleşme yok derken , 2 yıl 2 mbit'e bağlı kalacağımı telefonda kabul etmiştim. Tabi, telefonda bana sözleşmeyi okumuşlardı. Bunları hepsini biliyorum. Benim istediğim , 24 aylık bağlı kalma sözümün 6 ayı geçti , kalan 18 ayında 1 mbit sınırsızdan devam etmem. Ama, arkadaşlarında tarif ettiği gibi sanırım , 6 aylık yapılan tüm indirimleri , (-ki sanırım 6*10 = 60 ytl. yapıyor) ödersem anca o zaman özgür oluyorum.