arkadaşlar acil bir host almayı düşünüyorum artık türk hostçulardan gına geldi gece gündüz küfretmekten bıktım
ve godady ile tanıştım fiyatlar acayip cazip aşağıdaki gibi bilgiler ancak benim 6 tane domainmim var 6 sınıda barındırma imkanım varmı ve eksileri artıları nelerdir arkadaşalr yardımcı olursanız sevinirim..
quote:
aylık fiyat : $14.99/mo
Plan Features • 300 GB Space • 3,000 GB Transfer • 1,000 Email Accounts • Unlimited Web sites • FREE! Software • 50 MySQL Databases • Unlimited Email Forwards • Forums, Blogging, Photos • Go Daddy Hosting Connection • $25 Google® AdWords® Credit1 • $50 Microsoft® adCenter Credit† • FREE! Google Webmaster Tools • FREE! SSL Certificate
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilens -- 6 Ağustos 2008; 13:06:35 >
yaklaşık bir senedir imzamdaki sitenin domain & hostingi godaddy'de..
Godaddy'e mail attığınızda 24 saat içinde geri dönüş yapıyorlar ! bilmem msn, efendim telefon gibi anında ulaşma imkanınız yok, en çok kullanılan yöntem mail ve ticket sistemi (Amerika'yı arayıp ingilizce konuşmayacaksanız..)
Amaaaa.. Zaten herşeyi sitelerinde gayet güzel anlatıyorlar.. yani zaten teknik desteklik bir sorun yok.. Database yaratmadan mail yönetimine herşeyleri web arayüzü ile kendi siteleri üzerinde, yani ayrıca bir plesk panel falan yok.. forumda benim mesajlarımı görebilirsin bir kaç tane, godaddy'de şu nasıl yapılıyor, bu nasıl yapılıyor diye.. ama acemiliğimden kalma bir durumdu.. ingilizcen biraz varsa bence kesinlikle Godaddy !
Domainin gerçekten senin adına kayıt olmasını istiyorsan (bu konuda bilgisi olan var ise daha detaylı açıklayabilir, domaini küçük şirketler kim adına kaydediyor, işlem nasıl yürüyor, daha iyi bilen biri varsa anlatabilir) godaddy..
daha önce yaşadığım Adamer Tech. tecrübesinde olduğu gibi adam şirketi kapatıp gitme ihtimalini görmek istemiyorsan.. Godaddy..