Giriş
6 Ağustos 2008; 11:01:06
arkadaşlar böyle bir ürün varmı?
6 Ağustos 2008; 11:20:30
usb den güç çekmek derdinse burda nasıl yapılacağı anlatılıyo http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=89344
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 6 Ağustos 2008; 11:19:52 >
6 Ağustos 2008; 14:43:19
there is no molex to usb meen.!
6 Ağustos 2008; 16:49:36
quote: Orjinalden alıntı: ASİL01 quote: Orjinalden alıntı: arslanserc usb den güç çekmek derdinse burda nasıl yapılacağı anlatılıyo http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=89344 bu yöntem kullanılabilir ama usb den 500mA üzerinde bir akım çekmek zararlı olabilir linkteki adam güç kaynağından gelen 4 lü molex kablosunu usb ye çeviren ara parça yapmış yani gücü anakarttan çekmemek için direk güç kaynağından alırsan 500 mA sınırına gerek yok
6 Ağustos 2008; 18:18:52
beyler aslında ben notebook ile 12 lik fan kullanmak için bir çevirici arıyordum...
6 Ağustos 2008; 19:50:47
quote: Orjinalden alıntı: wormhole beyler aslında ben notebook ile 12 lik fan kullanmak için bir çevirici arıyordum... usb'den 5V çıkışı alabilirsin fanlar ise 12V dolayısıyla yavaş dönecekler step up boost çevirici güç elektroniği devresi ile 5V tan 12V elde edebilirsin kullanmadığın bi usb kablosu varsa kes onu kırmızı uç 5V siyah uç GND fana bağladın mı tamam çeviriciye gerek yok
7 Ağustos 2008; 1:37:37
quote: Orjinalden alıntı: arslanserc quote: Orjinalden alıntı: wormhole beyler aslında ben notebook ile 12 lik fan kullanmak için bir çevirici arıyordum... usb'den 5V çıkışı alabilirsin fanlar ise 12V dolayısıyla yavaş dönecekler step up boost çevirici güç elektroniği devresi ile 5V tan 12V elde edebilirsin kullanmadığın bi usb kablosu varsa kes onu kırmızı uç 5V siyah uç GND fana bağladın mı tamam çeviriciye gerek yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle