arkadaslar RaidMax Smilodon ile COOLERMASTER RC-690 arasında kararsız kaldım. özellikle psu nun yeterli gelip gelmiycegi konusunda kararsizim. fiyatları neredeyse ayni OErdem, BeyazBüyü ve O.z.X arkadaslarımın incelemelerinin link leri ve kullanıcağım sistem assagıdadir. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. sistemle ilgili de yoruma açığım (OErdem in kurdugu bi sistemdir. ellerine sağlık :D)
bence coolermaster rc-690 al. bana daha şık gözüküyor. sadelikteki güzellik. ama kasa içi ışıklandırma falan yapacaksan raidmax derim. o sana kalmış birşey. ürünlerin üzerlerindeki psu'lar çok kaliteli olmasalar da gerçek değerlerini veren psu'lar olması lazım ve belirttiğin sistemi sorunsuzca kaldıracaklardır. şöyle birşey de alabilirsin bence;
arkadaslar COOLER MASTER RC-690 i biraz daha arastirdigimda bir iki arti yönünü daha buldum.
öncelikle PSU'nun altta olması, CPU ve üzerindeki heatsink bloğunun zaten kendi ürettiği sıcaklığa ek PSU ısısını eklememek ve heatsinkin etrafa rahat ısı dağıtmasını sağlamak için düşünülmüş
bir baska özelligi de kabloların kasanın arka tarafindan dolastırılabilmesi. resimdeki kasada da kablolar arkadan dolastırılmıs bu sayede hava akısının daha rahat olması sağlanmış
son olarakta kasanın arka tarafıana cpu soketinin arkasına gelicek sekilde fan takılabilmesi
arkadaslar COOLER MASTER RC-690 i biraz daha arastirdigimda bir iki arti yönünü daha buldum.
öncelikle PSU'nun altta olması, CPU ve üzerindeki heatsink bloğunun zaten kendi ürettiği sıcaklığa ek PSU ısısını eklememek ve heatsinkin etrafa rahat ısı dağıtmasını sağlamak için düşünülmüş
bir baska özelligi de kabloların kasanın arka tarafindan dolastırılabilmesi. resimdeki kasada da kablolar arkadan dolastırılmıs bu sayede hava akısının daha rahat olması sağlanmış