Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AMD 5200 Overlock

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> AMD 5200 Overlock Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
losendery

6 Ağustos 2008; 10:23:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar AMD 5200 işlemcimi en güzel nasıl overlock edebilirim.Artı standart fan yetmiyecektir kesin.Bana güzel ama fazlada pahalı olmuyacak bi fan önerebilirmisiniz.Şimdiden yardımcı olcak herkese tşk ederim.

thedarkside7

6 Ağustos 2008; 22:47:17 

stock fanlarda oldukça yeterli 2300mhzde çalışan işlemcimi stock fanla 2800 mhz de çalıştırıyordum
şimdi thermaltake big tphoon aldım 68ytlye 3200mhz de çalıştırıyorum...
sen yavaş yavaş denemelere başlayabilirsin 50 mhz 50 mhz arttır mesela

AMD 4400+@3250mhz
OCZ 2*1GB SLI Ready
Abit AN932X
MSI 8800GT-OC
hedayse

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 11:26:25 

quote:

Orjinalden alıntı: losendery

Arkadaşlar AMD 5200 işlemcimi en güzel nasıl overlock edebilirim.Artı standart fan yetmiyecektir kesin.Bana güzel ama fazlada pahalı olmuyacak bi fan önerebilirmisiniz.Şimdiden yardımcı olcak herkese tşk ederim.

Oc yaparken ram-psu-anakart-işlemci bunlar çok önemli. İşlemcin güzeldir ama anakartının chipseti bir yerde seni engelleyebilir. Anakart chipsetin güzeldir işlemcin güzeldir ama ramler bir yerde engel olur. Her ne kadar stok fan iyi olsada daha güzel bir soğutucu ile sistem daha üst seviyelerde serin çalışır ise daha stabil oluyor. Isı her şeyi bozuyor malum.

Sistem detaylarını ve yaptığın ayarları yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.

Biostar TA690G RS690-SB600 828 Bios/x2 4400+ 2.3@2,9 Ghz CQ açık Def v./2*1 Corsair Xms2 675@829 Mhz 4-4-4-12 1T 2.0 v./Palit HD 2600 Pro Sonic 600-1400 ddr3/Thermaltake Blue Orb II/Samsung 250gb Hdd/Feel Hurricane Gümüş/Be Quiet 450w Psu/Asus Dvd Rw/Samsung 740N Lcd/Creative İnspire 4400 4+1/Hp 1410 PSC
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> AMD 5200 Overlock Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Tunçmatik Röportajı
Türkiye'nin kesintisiz güç kaynakları ve güneş panelleri konusunda öncü firmalarından biri olan Tunçmatik'in standındayız
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azıyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Gigabyte Türkiye Röportajı

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.219