Ses kartı ve Ekran kartı driver (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

lineker -> Ses kartı ve Ekran kartı driver (6 Ağustos 2008; 10:20:58)

Merhaba;

Bir bilgisayarda ses kartı ve ekran kartı driveri yuklenmemiş.. bu driverlerin cd side yok. ben de bu ses ve ekran kartı driverlerini internetten bulup yukleyeyim dedim.

Bilgisayarım/Yönet/Aygıt Yöneticisi ne tıklayıp oradan Ses,video ve oyun kumandası na tıklayıp sürücünün markasına bakayım dedim. fakat burada birşey yazmıyor. Bilinen ses sürücüleri ne tıklıyorum..

genel özellikler ayrıntılar geliyor fakat bunlara tıklayınca da karşıma bir sürücü markası gelmiyor.

Üretici: Standart sistem aygıtları yazıyor.. Ekran kartı içinde görüntü aygıtları na tıkladım.. hp officejet 5500 series cıktı.. bu yazıcı markası değil mi..

Ses kartı için diğer aygıtlar a tıkladım.. oradan çoklu ortam ses denetleyicisi ne ..ama yine sonuc alamadım.. Ses kartı na yukleyeceğim driveri nasıl ogreneceğim

ULUSOY -> Cevap: Ses kartı ve Ekran kartı driver (6 Ağustos 2008; 10:32:25)

iki adet video denetliyicisi varsa atidir bir tane varsa nvidia dır herhangi bir ati yada nvidia driver indirip kurabilirsin ses kartı ise anakartın modeline göre bulup indirebilirsin pcı ise üzerindeki chip okuyupta indirebilirsin internette kolay gelsin...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125