Şimdi Ara

Philips mms 460 subwoofer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, haftasonu mavibilgisayardan indirimden olduğundan dolayı philips mms 460 siparişi verdim ve bugün elime ulaştı.
    Laptop(realtek hd audio, 2 jack çıkış) kullandığımdan dolayı harici ses kartı alana kadar kulaklık için olan ses çoklayıcı aparatlarla sistemi kurdum, bütün kablolardır vs taktım.
    Çalıştırdığım gibi beşinden de ses alabilmeme rağmen subwoofer'dan hiç ses gelmedini farkettim. Arkasındaki bas ayarınla da oynasam da bi sonuç alamadım. İşin garibi center'dan ses gelmesine(ki subwoofer ile aynı kabloyu kullanıyor) rağmen, subwooferda tık yok. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?



  • Sub la center ın baglı oldugu coklayıcıda ariza olabilir. Coklayıcıların yerlerini deişir bence.
  • aynı kampanydan bend e aldım hiç bir problem yok çalışıyor ama bilgisayar daki ses onbouard olduğu için şimdide bir ses kartı gerekiyor.
    Bilen bir arkadaş CREATIVE SB EAX 5.1 24 BIT SES KARTI işimizi görrürmü acaba yardımcı oalbilir mi?Çok lüx olması gerekmez filimlerde biraz daha kaliteli ses alalım yater.
  • audigy value 7.1 aldim ben. onboarda göre ses cok temiz. ve cihaz cok daha distorsiyona ugruyor.
  • hemen bir 5.1 ses desteği veren bir ses kartı aldım denemek için.Yerlerine gösterildiği gibi takıldığında yukarıdaki arkadaşın sorunu gibi bir sorun verdi.Sonra tek tek 3dses similatörleri ile denedim kabloları renklere göre takrığımda aynı problemi verdi.Fakat giriş olarak siyah kablo ile turuncu kablonun yerini değiştrince tamamen yerine oturdu gayet güzel bir sistem oldu.Odanın 4 bir yanına dağıttım kablolarda ek olayınada gerek kalmadı ve yeterli geldi.Çok nefis çalışıyor.Etrafı rahatsız etmemek için açamıyorum maaalesef.
  • mms 460 lar can sıkıntısından başka bi işe yaramaz..emin ol sorununu çözdün sanıyosun ama sorunların ardı arkası kesilmeyecek...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mj_pelit

    mms 460 lar can sıkıntısından başka bi işe yaramaz..emin ol sorununu çözdün sanıyosun ama sorunların ardı arkası kesilmeyecek...


    Ben biraz şansliyim o zaman. 3 senedir sorunsuz calisiyor cihaz
  • kullanıcıdan kullanıcıya fark var..bazı insanlar ufak tefek sorunları görmez sen öyle bir kullanıcısın belliki..

    mms 460 ların hepsinde olan bi sorunu söylüyeyim sana mesela sub dan gelen o hiç bi şekilde önlenemiyen puf sesi..o ses yüzünden adamlar 3 defa yeni hoparlör verdi bana memnun kalayım diye(philips in servisine laf tok)

    lanet olsun o sese hatırladıkça philips den nefret ediyorum...
  • o puf sesine diyecek bisey yok. setin özelligi o
    ama teknik bi arıza yok yani onu demiştim ben.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cyberman26

    aynı kampanydan bend e aldım hiç bir problem yok çalışıyor ama bilgisayar daki ses onbouard olduğu için şimdide bir ses kartı gerekiyor.
    Bilen bir arkadaş CREATIVE SB EAX 5.1 24 BIT SES KARTI işimizi görrürmü acaba yardımcı oalbilir mi?Çok lüx olması gerekmez filimlerde biraz daha kaliteli ses alalım yater.

    VALLA ONBOARD TAN BİN KAT DAHA İYİ...İŞİNİ FAZLASIYLA GÖRÜR..AUDİGY VALUE 7.1 SES KARTIYLA ARASINDA SES KALİTESİ FAZLALIĞI OLDUGUNU SÖYLEYENLER SONUNA KADAR YANILIYORLAR BUNA EMİN OL...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.