bu kasalar arasında kaldım bunları seçmemin nedeni içi görünür olsun. fan sesi de mümkün olduğunca az olsun istiyorum bunlardan yada başka tavsiye edebileceğiniz hem iyi soğutan hem sessiz çalışan tercihen içi görünen (ama olmasa da olur) kasa tavsiye edebilirmisiniz max 140 ytl şimdiden teşekkür ederim.
Raidmax kullanmadım Feel kullanıcısıyım Fell Hurricane II Kasam Var moda yatkın bi kasa ama PSU berbat sessizliği ve soğutması gayet iyi Feel Kasa alacaksan tavsiyem PSU kullanmadan sök yada varsa PSU olmayanından al
Şİmdi bu durumda feel den vazgeçtim lian li pc 007 yada Thermaltake Soprano RS101 güzel ama ön planda olan şey ısınmaması ve en önemlisi sessizlik bu 2 kasanın coolermaster yada gigabyte a göre dezavantajları varmı? hepsi aynı sessizlikte ise soprano uygun gibi düşünüyorum tabi önemli olan sizin tavsiyeniz çünkü hiç kasa deneyimim olmadı ilk defa bilgisayar topluyorum
lian li pc 007 cm rc 690 460 w 119$ Gigabyte Gz-x3 400w 68$ Thermaltake Soprano RS101 400w 111$
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 6 Ağustos 2008; 11:56:38 >
bende feel kullanıyorum kasa iyi olabilr ama psu rezalet bu kdr sesli çalışamaz kafayı yiyom acil psu alıcam.. bence alıcaksan hem psu su hemde kasası iyi olan başka markalara bak.