Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ön panel kabloları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ön panel kabloları Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
davutn

6 Ağustos 2008; 1:09:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kasa ön panelindeki (led,power, power led, hdd led vs.) kablolarını bağlayamadım. yardımlarınızı bekliyorum( anakart ep45ds3r, kasa armor mx )
şimdi kasanın ;
1- ön panel kablolarında + - işareti yok (led,power, power led, hdd led vs.) anakartın şemasında + ve - belli fakat karta nasıl takacağız beyaz olan kablolar + mı - mi ? Deneme yanılma yoluyla ledlere bir zarar verir miyim?
Teşekkürler....

nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ağustos 2008; 1:30:34 

PC Montajı, arıza ve problem çözümleri (Videolar) http://forum.donanimhaber.com/m_11945960/tm.htm
PC Montaj - Bilgisayar toplama (resimli anlatım) http://forum.donanimhaber.com/m_11252597/tm.htm

Konularını incele yardımı olur.

Kırmızı kablo + ve siyah kablo - olur, genellikle, ön panel kablolarında yapaçağın hatalar genellikle bir arızaya neden olmaz. Ters vs.. olması yani..

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 1:44:31 

aynı sorunu bi zamanlar bende yasamiştim.
led'lerin üzerinde hdd, power, reset, gibi şeyler yazmasi lazim. + veya - yönleri farketmez. tak gitsin. fakat anakartin üzerinde bulundugu renklere göre ve anakartin üzerinde yaziyor neyi nereye takicagini yani demek istedigim hdd'yi , reset bölümüne takma yanı

kolay gelsin.

edit: aklima geldi benım kasamin soketlerinde ^ yandaki şekildeki gibi tam baş tarafinda işaret vardi dikkat et belki sendede vardir bu + anlamina geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 6 Ağustos 2008; 1:44:35 >

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
AnseLmo82

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 2:29:14 

kitapçık yoksa internetten indirip bakıp yap arkadaşım

DonanimHaber Overclock Team

Intel C2D E6600 2.40@3,98 GHZ Max - 4*1 GB Veritech 800@1100 Mhz Max - GA P35 DS3 Rev 2.1 - Powercolor HD3870X2 - 400 GB Samsung 16 Mb & 160 Gb Samsung 8 Mb - LG 20x Pata - Tagan Force II 700 W PSU - TT BW 745 + TT Tribe (Karma) Liquid Cooling System ( Only CPU) - Cooler Master Stacker 810 - Samsung 940 BW 19" WD 1440*900 - Creative M2600 + Creative M4500 - Microsoft Wireles Comfort - A4Tech X7 2500 Dpi - A4Tech X7 / G700 Gaming Keyboard - Microsoft VX1000 - Full UV Mod
FRED BAKER

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 3:51:50 

sıyah ve beyaz genellıkle - olur renklı kablolar ıse +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 6 Ağustos 2008; 3:50:21 >

T.C Tarih Kulübü
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ön panel kabloları Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9800 GX2 Video inceleme
Yeni performans canavarı mercek altında
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç