Giriş | |
|
|
|
6 Ağustos 2008; 0:15:01
|
|
|
Otobüse, vapura kolayca alınabilecek, çabucak katlanan ama büyük tekerlekli bisikletlere çok yakın performans sunan katlanabilir bisikletleri Türkiye'de bulamam sanırım. Bunları getirtmenin bir yolu var mı? Fiyatları 500-2000 dolar arası filan değişiyor, mesela Brompton GoBike Mobiky Bike Friday Bir de bu Canondale var, bu tam boy katlanan ama fiyatı EUR 10000 - Yani sadece resmini katlarım
|
|
6 Ağustos 2008; 11:51:44
|
|
|
iyi, hoş da hiç bişeye benzemiyolar ya en alttaki yine biraz iyi binilebilir.. onada o para verilmez yeni gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmdnz -- 6 Ağustos 2008; 11:50:38 >
|
|
|
6 Ağustos 2008; 13:23:21
|
|
|
En alttaki tabii ki uzak ara hayal. Zaten laf ola koydum oraya. Ama zevkler tartışılır mı? Bence normal bisikletlerden son derece daha güzeller. Bana lazım olan anında katlanıp otobüse, vapura alınabilmesi diye belirtmiştim. Bu arada çoğunun kullanımları normal iyi performanslı bisikletler kadar. Hani havam olsun dersen de diğerlerinden daha havalı ve daha ilgi çekşiyorlar. Mesela GoBike süper. Brompton İngiltere'de bir olay durumunda. Ama benim derdim, taşınması, sağlam ve kaliteli olması, performanstan da az bir kayıp olması.
|
|
6 Ağustos 2008; 16:08:50
|
|
|
Çok tatlı aletler.
|
|
6 Ağustos 2008; 16:35:01
|
|
|
siyah olan çok güzel diğerleri bi işe yaramaz
|
|
6 Ağustos 2008; 17:16:52
|
|
|
ya bedava versen almam (alırım başkasına satar gt 250 r alırım)
|
|
|
6 Ağustos 2008; 22:01:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: enTURKteynment siyah olan çok güzel diğerleri bi işe yaramaz Vallahi bu kadar olur! Tam tersi oysa.
|
|
6 Ağustos 2008; 22:04:19
|
|
|
Arkadaşlar öncelikle işlevi önemli, güzellik sonra. Bunlarla trene, minibüse, otobüse, vapura binilecek !!!! İnsaf !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 6 Ağustos 2008; 22:40:12 >
|
|
28 Ağustos 2008; 15:51:53
|
|
|
SELAM http://www.dunem.com/salcano/tr/bisikletler.asp?id=418 ARADIĞIN BURDA DOSTUM YERLI BIR URUN BENDE DÜŞÜNDÜM ,DEDİM ARABANIN BAĞAJINA SIGDIRİM , BEN NE YAPTIM GITIIM EN BUYUGUNU ALDIM , HIC BIYERE SIGMIYOR , CITY SPORT SALCANO 28"
|
|
|
29 Ağustos 2008; 10:22:15
|
|
|
salcano yapmaya çalışmış 345ytl'den biraz kaba duruyo gibi ama sen anladığım kadarıyla ayağımı yerden kessin gerisi tufan diyosun o nedenle alınabilir işini görür gibi. sele ve çamurlukları değişirsen güzel bi bisiklet olabiliir
|
|
|
2 Eylül 2008; 2:10:26
|
|
|
En alttaki göze hoş geliyor.
|
|
7 Eylül 2008; 21:16:11
|
|
|
Ona o kadar paramı verilir Allah aşkına ya ben araba alırım o paraya Kolay kullanılabilir bisitlet alcaksan Türkiyede hafif ,boyutları biraz küçük bisikletler var katlanmazlar ama taşınmasında sorun olmaz tek elinizle kaldırabilirsiniz onları tavsiye ederim 150-300 YTL arası.
|
|
|
10 Eylül 2008; 15:16:37
|
|
|
Siyah olan güzel ama çok paraymış hele hele İst gibi bir yerde
|
|
|
11 Eylül 2008; 12:11:17
|
|
|
otobüse minibüse bincen madem nie bisiklet alıyon...git al bitane sedona 751 mis gibi...git istediğin yere...
|
|
11 Eylül 2008; 14:43 | | | |