Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PSU dan cızırtı geliyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> PSU dan cızırtı geliyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 23:51:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

beyler 1-2 haftalığına bilgisayarı toplamış,laptop kullanıyordum ve bugün tekrar sistemi kurmam gerekti yalnız bir sorunla karşı karşıya kaldım...

bütün kablolar takıldıktan sonra power tuşuna bastım ve cızzzzz cızırrr tarzı sesler geliyordu psu dan heme kapatacaktım ama bekledim(nasıl cesaret ettiysem) sonra bir baktım reset attı bilgisayar ama sonra sorunsuz açıldı kablosunu değiştirmiştim belki temas sorunu oldu dedim ve eski kablosunu takayım dedim ama takarken dahi cızır cızır etti psu ve açılırkende ne yapmak lazım arkadaşlar,bana sanki girişte bir problem var gibi geldi ama sizin yorumlarınızı beklemekteyim

arslanserc

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 23:57:54 

o psu büyük ihtimal dandik bişi bence bi daha açma pc ni anakartına yazık edersin markalı adam gibi psu almalısınız bozulan bilgisayarların bozulma sebebi zaten bu dandik psu lardır

wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 23:59:56 

dotum sen giderken biz geliyorduk ama tabi saol yorumun için psu süper sayılmasada f/p ürünü glacialtech 550 watt

arslanserc

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 0:06:50 

markalı psu n varsa o zaman sorun başka olabilir kısa devre falan kontrol edin kaçak var mı kasanın yüzeyinde dokununca hafif çarpar adamı

bu arada cızırtı çok yüksek mi yoksa kulağınızı dayayınca anca mı duyuyorsunuz? çünkü benimkinde de cızırtı var kulağı dayayınca anca duyuluyo psunun arkasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 6 Ağustos 2008; 0:09:43 >

wormhole

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 0:28:03 

yo yo o şekilde şebekeden yada akım geçtiği için oluşan bir ses değil bu,resmen araba kontak yaparken iki kabloyu birbirine sürtmek gibi kabloyu takmak kaçak yok zaten o ses yapmaz tahminimce ama bu resmen az sonra bu alet patlar der gibi

arslanserc

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 0:35:33 

fan yapıyor olmasın o sesi elektriksel bi gürültüyse kısa devre veya kaçak var demektir psu yu iade edin bence böyle pc kullanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 6 Ağustos 2008; 0:36:10 >

09nanometer

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 0:42:01 

Eğer garantisi yoksa içini bi açtırın. Fişe takıp sesin nerden geldiğini anlayın.Eğer temassızlık falan varsa lehimletilebilir diye düşünüyorum...

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

wormhole

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 18:21:00 

sorun devam ediyor arkadaşlar,açmaya çalışınca cızırtı geliyor yani bişey kızarır gibi ve sanki akım gelmiyormuş gibi olup kapatıyor bilgisayarı ve tekrar tekrar deniyor...açılıyor ama işte korkutuyor...

arslanserc

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 19:58:49 

psu yu iade etmelisin psu sorunlu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> PSU dan cızırtı geliyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
NBA 2K9(PC, Playstation 3, Xbox 360)
NBA heyecanını doyasıya yaşamak isteyenlerin oyunu.
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar