Bi arkadaş format atmıştı. Ses driverinı bulduk. AD1888.Yükledik bu hatayı verdi. Bu arada firma: MICRO-STAR INTERNATIONEL CO. LTD Model: MS-7143 Yardım edebilirmisiniz nerde yanlış yaptık?
Soru işareti ise güncelle diyin,birzamanlar aynı hata ile karşılaşmıştım o şekilde sorunu düzeltmiştim.Ama bir kez daha ayni hata ile karşılaşmıştım o seferde yanlış driveri indirmiştim yani anlıyıcağın o şekilde düzelmesse yanlış driverı indirmişsin büyük ihtimalle.
Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını buradan indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur. Yanlış bir driver yüklememek için kontrol edin. Birde Ses Driverinden önce "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" güncellemesini yüklemeniz gerekebilir. Bu program; • Ses çevrebirimlerinin daha basit kurulması • Sistem kararlılığının artması • Ses sürücülerinin daha kolay yüklenmesi • Performans artışı gibi fonksyonlar içerir.