Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ses sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Ses sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
!OyuNcu!

5 Ağustos 2008; 23:48:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bi arkadaş format atmıştı. Ses driverinı bulduk. AD1888.Yükledik bu hatayı verdi.

Bu arada firma: MICRO-STAR INTERNATIONEL CO. LTD
Model: MS-7143
Yardım edebilirmisiniz nerde yanlış yaptık?

1 Aylık Pepsiden Kazanılmış Digiturk Eko Spor Paketi Satılıktır(Takasta olur.)İlgilenenler Pm Atsın.
Not:Fiyat 20 ytldir.

dejaay

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 23:52:53 

Aygıt yöneticisindeki sarı ünlem işaretli alanları kapsayan bi ekran görüntüsünü konuya eklerseniz iyi olur.

ßy Spécops.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 0:12:47 

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Aygıt yöneticisindeki sarı ünlem işaretli alanları kapsayan bi ekran görüntüsünü konuya eklerseniz iyi olur.

Soru işareti ise güncelle diyin,birzamanlar aynı hata ile karşılaşmıştım o şekilde sorunu
düzeltmiştim.Ama bir kez daha ayni hata ile karşılaşmıştım o seferde yanlış driveri indirmiştim
yani anlıyıcağın o şekilde düzelmesse yanlış driverı indirmişsin büyük ihtimalle.

Is changing myself easier? Or else people? I know that I can not change myself but I do not know how to change people.
nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ağustos 2008; 0:16:46 

Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını buradan indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur. Yanlış bir driver yüklememek için kontrol edin. Birde Ses Driverinden önce "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" güncellemesini yüklemeniz gerekebilir. Bu program; • Ses çevrebirimlerinin daha basit kurulması • Sistem kararlılığının artması • Ses sürücülerinin daha kolay yüklenmesi • Performans artışı gibi fonksyonlar içerir.

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Ses sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4850 Crossfire
HD4850 X2, GTX 280 karşısında!
ASUS G2 Dizüstü video incelemesi
ASUS dan Oyunculara özel dizüstü bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at