Format Sonrası Kurulacak Programlar (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

blue_wing -> Format Sonrası Kurulacak Programlar (5 Ağustos 2008; 23:43:01)

Arkadaşlar herkes zaman zaman bilgisayırına format atıyor ve daha sonra birsürü program yüklüyoruz
sizce bir bilgisayarda olması gereken programlar nelerdir a dan z ye hepsini toplamaya çalışacagım ve bir cd de toplayıp bir daha format attıgımda düşünmeden hepsini yükleyecegim yardımlarınızı bekliyorum

dorhug -> Cevap: programlar (5 Ağustos 2008; 23:47:40)

yaklaşık olarak tüm programlar format nasıl atılır bölümünde linkleriyle veriliyor hepsini cd de toplamanız bence iyi olmaz çünkü bir dahaki formatta yeni versiyonlarını yüklemeniz gerekebilir programlarda eskiyor [:'(]

blue_wing -> Cevap: programlar (5 Ağustos 2008; 23:49:44)

dogru programlar eskiyor yeni sürümleri cıkıyor hiç yoktan bir liste yapabilirm ona göre yüklerim oraya baktım ama çok kapsamlı degil

empire_loups -> Cevap: programlar (5 Ağustos 2008; 23:50:17)

Kaspersky Antivirus
Bs Player
CCleaner
K-Lite Mega codec
Opera
Winamp
Messenger
Adobe Reader
Microsoft Office (2003 veya 2007)
Limewire
Orbit Downloader
Nero
Adobe PhotoShop (!)
Winrar-Winzip
Aklıma gelenler ve bilgisayarımda olanlar bunlar..

ßy Spécops. -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 0:23:55)

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Kaspersky Antivirus
Bs Player
CCleaner
K-Lite Mega codec
Opera
Winamp
Messenger
Adobe Reader
Microsoft Office (2003 veya 2007)
Limewire
Orbit Downloader
Nero
Adobe PhotoShop (!)
Winrar-Winzip
Aklıma gelenler ve bilgisayarımda olanlar bunlar..

Bence sıralamaya gerek yok.Gerekçeye göre değişen birşey bu.Mesela ;
Adobe Photoshop,resimlerle uğraşmayacak birisi için gereksiz..Anti-Virus ve Anti-Spyware
yazılımlarınıda sıralamak gereksiz bence.Neden derseniz ?
O kişinin bilgisayarı nasıl kullandığına bağlı ? Dh'ye,msn takılıp müzik dinleyen biri
için anti-virus kullanmak mecburi değildir.(tabi bunlar hepsi benim düşüncelerim).

Kènan -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 0:36:05)

quote:

Bence sıralamaya gerek yok.Gerekçeye göre değişen birşey bu.Mesela ;
Adobe Photoshop,resimlerle uğraşmayacak birisi için gereksiz..Anti-Virus ve Anti-Spyware
yazılımlarınıda sıralamak gereksiz bence.Neden derseniz ?
O kişinin bilgisayarı nasıl kullandığına bağlı ? Dh'ye,msn takılıp müzik dinleyen biri
için anti-virus kullanmak mecburi değildir.(tabi bunlar hepsi benim düşüncelerim).

+1 katılıyorum [:)]

Önce Driverları atmalısın... Sonra sen hangı programları daha cok sık kullanıyorsan onları koy derım [:'(]

empire_loups -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 0:56:00)

Ben sadece bir ev kullanıcısı olarak amatör bir bilgisayarda olabilecek programları yazdım. Yoksa PS nin herkerse gerek olmadığını ya da Kasperskynin kimine göre ağır ve işini yapamıyor olarak görmesini göz önüne aldım. Sadece basit bir ev kullanıcısıda winamptı şuydu buydu bulundurur.Yoksa herkes kendi bilgisayarına gerek olacak programları bilir. [sm=bigstar.gif]

McCarty -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 1:15:17)

Ya bugunlerde sürekli bu konu aciliyor?
dostum arama yapin biraz. hadi onu gectim zaten olmassa olmazlardan biri antivirus'tur geri kalanlarda senın ihtiyacin olan programlardir.

mesela bende tv karti var ben sana tv kartiyla ilgili bi programi önerirsem bu yanliş olur yanı senın kullanici haritan farkli benımki farkli , digerlerinkide farklidir.[sm=ok.gif]

mussti19 -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 4:26:17)

Winamp
Dfx Winamp
Messenger
Nero
Ccleaner
Registry Mechanic 7 ( 8 kasıyor ve kitlenme yapıyor )
Mozilla
Ad-aware
O&O Defrag ( disk birleştirmek için windowsun disk birleştirme Prosundan daha iyi )
Antivirüs. Nette işin çoksa Kaspersky yoksa Nod32 ( Bence Kaspersky İnt Security )
K Lite Codecs pack
BS Player
Quick Time Lite
İE 7
Media Player 11
Office
flash_player_active_x
Flash Player ( Mozilla için )
İnternet Download Manager
Acrobat Reader ve Hızlandırma eklentisi
Direcxt son sürümü

tüm proların güncel sürümlerini kur [sm=ok.gif]

Méchatronic -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 4:39:39)

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Ya bugunlerde sürekli bu konu aciliyor?
dostum arama yapin biraz. hadi onu gectim zaten olmassa olmazlardan biri antivirus'tur geri kalanlarda senın ihtiyacin olan programlardir.

mesela bende tv karti var ben sana tv kartiyla ilgili bi programi önerirsem bu yanliş olur yanı senın kullanici haritan farkli benımki farkli , digerlerinkide farklidir.[sm=ok.gif]

+1500[sm=dontknow.gif]

siyahgözlübezelye -> Cevap: programlar (6 Ağustos 2008; 4:43:51)

acronis true image home baskasına da gerek yok ugrasıp duracaksın

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.21875