Giriş
5 Ağustos 2008; 21:47:13
MERHABA ARKADAŞLAR! çok iyi olmasa da toshiba a210-1ba elime ulaştı ve bir iki şey dışında memnunum.(oyunu saymıyorum bile) 1- dizüstüm almanya'dan geldi ve her şey almanca! ne yaptıysam dilini değiştiremedim NE YAPMALIYIM? 2- ŞARJI 2 SAAT BİLE GİTMİYOR DESEM YERİDİR , BUNA ÇÖZÜM VAR MI? 3- ŞARJ PENCERESİNDE 3 SEÇENEK VAR : ausbalanciert , energiesparmodus ve höchsteleistung BUNLAR NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM ? he ek olarak bi de biraz ısınıyor
6 Ağustos 2008; 8:48:36
vista ultimate değilse dil değişmez. xp kur. almanca bilmiyorum ama dengeli, güç tasarrufu ve performans demek diye tahmin ediyorum.
_____________________________ Sony Ericsson w200i Toshiba Satellite A210-16G Panasonic Lumix DMC-FX01
11 Ağustos 2008; 17:40:08
vista ultimate ile ne alakası var. bir toshiba servisine gidip 1 ba recovery dvd sini rica et türkçe olarak yükle sorun çözülsün.
11 Ağustos 2008; 18:34:17
şöyle bir alakası var: ultimate de türkçe dil paketini yükleyebilirsin böylece türkçe vistan olur.
_____________________________ Sony Ericsson w200i Toshiba Satellite A210-16G Panasonic Lumix DMC-FX01
11 Ağustos 2008; 21:00:07
ceviri sitesi ne kadar yardimci olur bilmem ama bir sureliginide olsa işine yarar umarim.almancadan ingilizceye ceviren bir site bu,google dan ilk çikan site buydu :), ingilizcedende artik turkceye ceviren binlerce site var bakarsin http://dictionary.reverso.net/german-english/
11 Ağustos 2008; 22:19:23
quote: Orjinalden alıntı: [TaRıK] vista ultimate ile ne alakası var. bir toshiba servisine gidip 1 ba recovery dvd sini rica et türkçe olarak yükle sorun çözülsün. böyle bir dvdsi mevcut elimde..
12 Ağustos 2008; 8:35:09
quote: Orjinalden alıntı: kobem quote: Orjinalden alıntı: [TaRıK] vista ultimate ile ne alakası var. bir toshiba servisine gidip 1 ba recovery dvd sini rica et türkçe olarak yükle sorun çözülsün. böyle bir dvdsi mevcut elimde.. fakat sendeki dvd dili almanca olduğu için ve lisans sıkıntısı çekmemen için ben böyle bir tavsiyede bulunmuştum. Çümkü cihazın orjinal sürümü home premium.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TaRıK] -- 12 Ağustos 2008; 8:37:24 >
14 Ağustos 2008; 10:16:33
quote: Orjinalden alıntı: kobem quote: Orjinalden alıntı: [TaRıK] vista ultimate ile ne alakası var. bir toshiba servisine gidip 1 ba recovery dvd sini rica et türkçe olarak yükle sorun çözülsün. böyle bir dvdsi mevcut elimde.. peki o dvd de ingilizce seçeneği yok mu? bizimkilerde var.
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil