arkadaslar sunu belirtmekte fayda kimse soylemiyor cunku...
ben ayin 11 inde digturkte giris paketinden uye oldum..pepsi sifrelerimi aktif hale getirmek istedim ama musteri hizmetlerindeki yetkili sifreleri su anda aktif hale getiremicegimi getirirsem ayin 3 une kadar yani fatura kesimine kadar ekospor olarak ucretlendirilecegi daha sonrasinda ayin 3 unden itibaren ucretsiz hale gelecegini soyledi...
yani digiturk uyeligi olmayip benim gibi yeni alacak ve pepsi sifrelerini aktif hale getirecek arkadaslarn ayin 3 unden bi kac gun once kurdurtmalari kendileri icin daha iyi olur.. bigilerinize...
arkadaşlar pepsi ekospor paketten kullanıp bi ust paket için spormax dahil olan 6ytl farkla gecmek için mesaj gelen varmı? yada gelipte bundan faydalanan varmı? biras once must.hizmtlerini aradım bunu kullanırsanız 12 aylık promosynunuz daha erken dedi bi tane operator,bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
arkadaşlar pepsi ekospor paketten kullanıp bi ust paket için spormax dahil olan 6ytl farkla gecmek için mesaj gelen varmı? yada gelipte bundan faydalanan varmı? biras once must.hizmtlerini aradım bunu kullanırsanız 12 aylık promosynunuz daha erken dedi bi tane operator,bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
Beni akşam aradılar 6 ytl şubata kadar ödersiniz dediler okey dedim.