mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea

shamsheytani -> mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (5 Ağustos 2008; 19:54:04)

arkadaşlar bir sorum olcak.ben avea mobil öğrenci tarifesi kullanıyorum.her ay en az 150 kontor yuklendıgınde 500 veya 5000sms hediye seceneginden yararlanmam ıcın son kontor yuklenmesının ustunden 1ay gecmesı mı gereklı yoksa şimdi tekrar 150 kontor yuklesem hedıye mesaj alabilirmiyim?(özet olarak gecen ayın 18inde en son kontor yuklemıstım aynı kampanyadan yararlanmak ıcın bu ayın 18inimi beklemem lazım )bilen arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa cok sevınırım ...

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (5 Ağustos 2008; 20:43:19)

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar bir sorum olcak.ben avea mobil öğrenci tarifesi kullanıyorum.her ay en az 150 kontor yuklendıgınde 500 veya 5000sms hediye seceneginden yararlanmam ıcın son kontor yuklenmesının ustunden 1ay gecmesı mı gereklı yoksa şimdi tekrar 150 kontor yuklesem hedıye mesaj alabilirmiyim?(özet olarak gecen ayın 18inde en son kontor yuklemıstım aynı kampanyadan yararlanmak ıcın bu ayın 18inimi beklemem lazım )bilen arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa cok sevınırım ...

sam paketi ile 150 kontör yüklemenin alakası yok ki o nerden çıktı ki?istediğin zamn 150 yüklediğin zamn sadece indirimli konuşma süren uzr ve patlıcan a üye ise ayda 1 defa 180dak gelir sana
hattına 3 ay kontör yükleme istersen kontörün varsa 3 ay sms paketini kullanabilrsin

sms paketi almak için 1 ayın dolması lazım bide hattında yterli kontör olması

piri.reis -> Cevap: mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (5 Ağustos 2008; 20:57:15)

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

sam paketi ile 150 kontör yüklemenin alakası yok ki o nerden çıktı ki?istediğin zamn 150 yüklediğin zamn sadece indirimli konuşma süren uzr ve patlıcan a üye ise ayda 1 defa 180dak gelir sana
hattına 3 ay kontör yükleme istersen kontörün varsa 3 ay sms paketini kullanabilrsin

sms paketi almak için 1 ayın dolması lazım bide hattında yterli kontör olması

hocam sen bu avea ile ilgili cavpları masa üstünde bir dosyaya kaydet. her sorana kopyala yapıştır yap bari.

bunları yaza yaza klavyen eskiyecek.

millet sormaktan , sen de cevap yazmaktan bıkmadın.

helal olsun.

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (5 Ağustos 2008; 21:03:11)

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis
hocam sen bu avea ile ilgili cavpları masa üstünde bir dosyaya kaydet. her sorana kopyala yapıştır yap bari.

helal olsun.

öğrensinler diye yazıyoruz yardımıım dokunsun ....diye yazmayada devam
herzamn avea deevam

india_ipekyolu -> Cevap: mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (5 Ağustos 2008; 22:26:29)

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

helal olsun.

öğrensinler diye yazıyoruz yardımıım dokunsun ....diye yazmayada devam
herzamn avea deevam

Hocam helal valla bida aveayla ilgili bir sorum olursa sana birebir pm atacam cvp atarsın dimi
[sm=ok.gif][sm=ok.gif]

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: mobil öğrenci hakkında yardım lutfen (5 Ağustos 2008; 22:30:21)

quote:

Orjinalden alıntı: india_ipekyolu

Hocam helal valla bida aveayla ilgili bir sorum olursa sana birebir pm atacam cvp atarsın dimi[sm=ok.gif][sm=ok.gif]

atarım merak etme tabi
gördüğüm zamn cvplarım hemen

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1875