Arkadaşlar birde şöyle bakalım konuya. Adam bilgisayarda anca bu kadar çizebilmiş. Birşeyler için uğraşmış ve size sunmuş. Arkadaşımızın resmine kötü yorumlar yapılması yalnış bana göre. Siz alay edercesine kötülüyorsunuz. Bence gerçekten güzel.. Çok detaylı çizilmese bile karıncaların suratlarına iyice bakarsanız yüzünüzde bir gülümseme kesinlikle oluşacaktır.. Ayrıca bardaktan boşalınca bölümü ve olayın tasarlanması gayet iyi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTTalliTy -- 5 Ağustos 2008; 19:53:20 >
abi ben niye bişey anlayamadım gerizekalımıyım yoksa eğer gerizekalı değilsem bu karikatürü çizende bi iş olmalı yani ya ben gerizekalıyım ya bunu çizen Allah ım çok korkuyorum inş ben gerizekalı değilimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_$ -- 5 Ağustos 2008; 19:55:14 >
Arkadaşlar birde şöyle bakalım konuya. Adam bilgisayarda anca bu kadar çizebilmiş. Birşeyler için uğraşmış ve size sunmuş. Arkadaşımızın resmine kötü yorumlar yapılması yalnış bana göre. Siz alay edercesine kötülüyorsunuz. Bence gerçekten güzel.. Çok detaylı çizilmese bile karıncaların suratlarına iyice bakarsanız yüzünüzde bir gülümseme kesinlikle oluşacaktır.. Ayrıca bardaktan boşalınca bölümü ve olayın tasarlanması gayet iyi..
arkadaşlar eğer el ile çizseydim gayet güzel olurdu ama tarayıcı kurulu değil emin olun paint ile çizebildiğim bu varsa daha iyisini çizen bu konuyu işlesin elini öpeyim herkes sağolsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qcu -- 5 Ağustos 2008; 19:57:56 >
Birinci patlamazsa patlayabilir ikinci Sicilimde yazabilir satıcı değil içici Hayat ne kadar zor olursa o kadar direncende Bazen gerçekten de bitebiliyor direncin Dua etsem de harbiden kullanamamak için Muştam her zaman yanımda rahat hissetmek için...