Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
herkes birüsttekinin verdiği cümleyi tamamlayıp,kendi cümlesini yazsın.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Mizah / Eğlence >> herkes birüsttekinin verdiği cümleyi tamamlayıp,kendi cümlesini yazsın. Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
huli109

5 Ağustos 2008; 19:29:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

azcık eğlenelim mi ?

ilk cümle ,
derdini söylemeyen ..........( bunu tamamla ve kendi yarım cümleni yaz, senden sonraki tamamlasın v.s v.s.)

hayat bir gündür,
oda bugündür...
bArZo*77

5 Ağustos 2008; 20:16:22 

quote:

Orjinalden alıntı: huli109

azcık eğlenelim mi ?

ilk cümle ,
derdini söylemeyen ..........( bunu tamamla ve kendi yarım cümleni yaz, senden sonraki tamamlasın v.s v.s.)

iyi yapar bi de onun derdiyle uğraşamayız

ben sana demiştim.......

Kadınlar araba gibidir... Ferrari isteriz ama kamyonetle başbaşa kalırız...

Seni sevmeyen ölsün...
3tnsi5krştn7yımırta
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Ağustos 2008; 22:00:23 

ğa tersten binme

dayım aradı ..
tarkolar

5 Ağustos 2008; 22:19:52 

aramaz olaydım ( çok komik olmadı ama başka bulamadım)

dün osur ...

tarkolar

6 Ağustos 2008; 1:45:36 

harbiden anlayan anlar :D

dün tuv ...

huli109

6 Ağustos 2008; 10:15:16 

...alimdeki resmi sana benzetmek için çok uğraştım ama malesef bir balina çizemedim. ( ilk akla geleni yazssaydım ööö bir espiriye düşecektim )

kaptan kaptan .....

hayat bir gündür,
oda bugündür...
ThuÑÐê®WoLƒ

6 Ağustos 2008; 10:29:58 

Çıkarın Beni Bu Kaptan

Hemşerim Del.....

● мυѕтαƒα ● тнє мєтιη2 ρℓαуєя ●
3tnsi5krştn7yımırta
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Ağustos 2008; 17:14:28 

gado ne güzel oynuyo yaw

azimle s.çan duv...
bArZo*77

6 Ağustos 2008; 17:30:57 

arı bile deler

çakar çakmaz....

Kadınlar araba gibidir... Ferrari isteriz ama kamyonetle başbaşa kalırız...

Seni sevmeyen ölsün...
ToffieBoi

6 Ağustos 2008; 18:30:55 

çakan çakmak

kadınlar araba..

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
tr26tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ağustos 2008; 23:11:23 

da ..cığını yaymış oturuyordu ve o anda sedat abi arabanın açık penceresinden içeri daldı ve dedi ki''ben gene birgün böyle açık araba camından içeri daldım o zaman içerde zenciler vardı kalın tırniğe geldik derken çin restoranında kendimi buldum ve japonlardan kung fu öğrendim sonra zencilerin tırnikleri kırdım meğer onlar antalyada bronzlaşan almanlarmış hele dedim nettiniz bizim memlekete osururken çakmak yakılır mı ormanlar kül oldu dedim ama iplemediler sonra bende antalya fight clube katıldım karşıma bu gurp çıktı yedim onları ama nafile ordu gibi geldiler beni bayıltılar gözümü açtığımda fransadaydım 2 fransız buldum bana jöle de bedava dediler bende bedavaysa ver hele dedim iyice saçlarım döküldü almanlar geldi ağzıma sürdü jöleyi dişlerde gitti artık o karizmatik gülüşüm kalmadı siz siz olun her jöleyi sürmeyin caks kullanın ama oda kolay alev alıyor hamdinin saçları yakmıştık biz öyle neyse lafı uzatmayım george busha selamlar ola''derken george bush basın toplantısına başladı ''sevgili amerikalılar ve diğer insanlar ve sedat abi hepinize ban''bunun üzerine sedat abi atladı uçağa gitti bushu indirdi ve amerikan başkanı oldu ırağa bağımsızlık afganistana özerklik verdi ve amerikayı Türkiyeye tam bağımlı yaptı ve amerikan rüyası bitti sedat abi tatlı uykusundan uyandı ve dişlerini fırçalayıp işe gitti ama o da neydi patronu ona ilanı aşk etti sedat abi etme eyleme evliyim ayağının nasırına tüküreyim dedi sekteterde onları odaya kitleyince olanlar oldu sedat abi 28. kattan atladı paraşütünü açtı ve titanice kondu titanicteki ryder ve big smoke ona saldırdı ak 47 i uzattı sedat abi carl jahson aldı ve sweetin yanına konuşlandı ryderı ve big smokeyi temzilediler ve jet packlarla the trufun yanına geldiler orda onları ballas ve los vagos çeteleri karşıladı büyük çatışmanın ardından polis memurları geldi ve bizimkileri tutukladılar sedat abi gözlerini açtığında köy gibi bir yerdeydi bir kızla tanıştı beraber tanker kaçırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr26tr -- 8 Ağustos 2008; 2:13:44 >

dark_kill

8 Ağustos 2008; 0:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

da ..cığını yaymış oturuyordu ve o anda sedat abi arabanın açık penceresinden içeri daldı ve dedi ki''ben gene birgün böyle açık araba camından içeri daldım o zaman içerde zenciler vardı kalın tırniğe geldik derken çin restoranında kendimi buldum ve japonlardan kung fu öğrendim sonra zencilerin tırnikleri kırdım meğer onlar antalyada bronzlaşan almanlarmış hele dedim nettiniz bizim memlekete osururken çakmak yakılır mı ormanlar kül oldu dedim ama iplemediler sonra bende antalya fight clube katıldım karşıma bu gurp çıktı yedim onları ama nafile ordu gibi geldiler beni bayıltılar gözümü açtığımda fransadaydım 2 fransız buldum bana jöle de bedava dediler bende bedavaysa ver hele dedim iyice saçlarım döküldü almanlar geldi ağzıma sürdü jöleyi dişlerde gitti artık o karizmatik gülüşüm kalmadı siz siz olun her jöleyi sürmeyin caks kullanın ama oda kolay alev alıyor hamdinin saçları yakmıştık biz öyle neyse lafı uzatmayım george busha selamlar ola''derken george bush basın toplantısına başladı ''sevgili amerikalılar ve diğer insanlar ve sedat abi hepinize ban''bunun üzerine sedat abi atladı uçağa gitti bushu indirdi ve amerikan başkanı oldu ırağa bağımsızlık afganistana özerklik verdi ve amerikayı Türkiyeye tam bağımlı yaptı ve amerikan rüyası bitti sedat abi tatlı uykusundan uyandı ve dişlerini fırçalayıp işe gitti ama o da neydi patronu ona ilanı aşk etti sedat abi etme eyleme evliyim ayağının nasırına tüküreyim dedi sekteterde onları odaya kitleyince olanlar oldu sedat abi 28. kattan atladı paraşütünü açtı ve titanice kondu titanicteki ryder ve big smoke ona saldırdı ak 47 i uzattı sedat abi carl jahson aldı ve sweetin yanına konuşlandı ryderı ve big smokeyi temzilediler ve jet packlarla the trufun yanına geldiler orda onları ballas ve los vagos çeteleri karşıladı büyük çatışmanın ardından polis memurları geldi ve bizimkileri tutukladılar sedat abi gözlerini açtığında köy gibi bir yerdeydi bir kızla tanıştı beraber tanker kaçırdılar

naptın sn kardeş s.çtın oyunun azına ne diim

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

Dead Or Alive

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 1:00:36