Giriş | |
|
|
|
5 Ağustos 2008; 17:39:44
|
|
|
Arkadaşlar geçenlerde iphone telefon gördüm çok hoşuma gitti.Biraz daha araştırınca 3g olan telefonu Tr ye gelmek üzere olduğunu duydum ve onu beklemeye kadar verdim. Öte yandanda telefoncu arkadaşım bir de samsung i900 a bak dedi.Baktım o da harika bir telefon. Kaldım 2 sinin ortasında hangi telefonu önerirsiniz arkadaşlar? Not:ikisinde de 8 gb bellek düşünüyorum 16 gb fazlaya kaçar dolduramam içini... ( ikisinide 1100 ytl ye alabiliyorum...) Teşekkürler şimdiden
|
|
|
5 Ağustos 2008; 18:18:45
|
|
|
^^^^
|
|
|
5 Ağustos 2008; 18:27:19
|
|
|
n95 8 gb ıda bi incele nokia nın 2 el pazarı bayap geniş elden cıkarırken kolaylık olur
|
|
|
|
|
5 Ağustos 2008; 18:29:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: lastingmoon n95 8 gb ıda bi incele nokia nın 2 el pazarı bayap geniş elden cıkarırken kolaylık olur o telefondan eşimde var.güzel telefon ama o telefondan almayı düşünmüyorum. yine de tşk.
|
|
|
5 Ağustos 2008; 18:32:24
|
|
|
iphone de mms olmadığı için sevdiklerimize resim yollayamayacağız.
|
|
5 Ağustos 2008; 18:33:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy iphone 3g nin tek farkı 3g mi olması? eğer öyleyse zaten 3g kullanılamıyor ki! eli kulağında yılbaşından sonra kullanabiliriz... ayrıca i900 telefonda da 3g teknolojisi var.
|
|
|
5 Ağustos 2008; 18:37:11
|
|
|
kullanıma açılsa bile bu seferde çok pahalı ücretli olacak gprs ilk çıktığında çok pahalıydı gerçi hala pahalı ve hala rahat kullanamıyoruz fiyatlardan dolayı o da en az 1 yıl kadar fahiş fiyatlara maruz kalacak oldukça pahalı olacak... zaten web cam var o kadar da gerek değil bence...
|
|
|
5 Ağustos 2008; 18:39:48
|
|
|
Ben olsam Iphone tercih ederim.
|
|
|
5 Ağustos 2008; 20:49:51
|
|
|
Ben olsam iPhone'u tercih ederdim. Açıklaması yok iPhone işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim18 -- 5 Ağustos 2008; 20:48:17 >
|
|
5 Ağustos 2008; 22:42:26
|
|
|
more more more
|
|
|
5 Ağustos 2008; 23:02:39
|
|
|
Normal sartlarda teknik acidan i900 derim ancak, uzun yillar windows mobile cihaz kullanmis ve cicegi burnunda I-phone 3g kullanicisi olarak ben,yerinde olsam I-phone 3g yi dusunurdum. Neden dersen,teknik acidan i900 de yapabileceklerin,3.parti yazilim destegi daha fazla gibi gozuksede,bir sure sonra bunlarin cogu teoride kaliyor.Aslinda ihtiyacin bile olmadigini anliyorsun.Tabiki bu dusunceler beni baglar bu ayri konu. Soz gelimi bir mms ozelligini dahi onca cihaz kullanmama ragmen simdiye kadar 5 kere kullanmis degilimdir.Ayni sekilde 5mb kamerasi olan telefon ile bir senede ah su zamani olmusuzlestireyim diye ,ihtiyac duyupta cektigim fotograf iki elin parmaklarini gecmemistir. Bu vb bir suru ozelliklere sahip bir cihaza sahip olmanin nedeni ihtiyac veya en iyisine sahip olmakmi,yoksa her ikiside mi bence butun mesele bu. Bana gore bir cihazda herseyin olmasi, o cihazi en iyi yapmaz bunuda belirtmemde fayda var. Her iki cihazda ufak tefek kimine gore onemli kimine gore onemsiz farkliliklara sahip.Her bakimdan Ihtiyaclarini ve beklentilerini hangisi karsilayacaksa,ki buna insanin egolarida dahil. Buna en iyi sen karar verebilirsin. Neden I-phone 3g bence,tasarim ve kullanabilirlilik acisindan daha pratik. En basiti her firsatta I-phone ile kiyaslayacklari veya mevzusuz acilacagi icin bile ben i900 almazdim.
|
|
5 Ağustos 2008; 23:17:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive Normal sartlarda teknik acidan i900 derim ancak, uzun yillar windows mobile cihaz kullanmis ve cicegi burnunda I-phone 3g kullanicisi olarak ben,yerinde olsam I-phone 3g yi dusunurdum. Neden dersen,teknik acidan i900 de yapabileceklerin,3.parti yazilim destegi daha fazla gibi gozuksede,bir sure sonra bunlarin cogu teoride kaliyor.Aslinda ihtiyacin bile olmadigini anliyorsun.Tabiki bu dusunceler beni baglar bu ayri konu. Soz gelimi bir mms ozelligini dahi onca cihaz kullanmama ragmen simdiye kadar 5 kere kullanmis degilimdir.Ayni sekilde 5mb kamerasi olan telefon ile bir senede ah su zamani olmusuzlestireyim diye ,ihtiyac duyupta cektigim fotograf iki elin parmaklarini gecmemistir. Bu vb bir suru ozelliklere sahip bir cihaza sahip olmanin nedeni ihtiyac veya en iyisine sahip olmakmi,yoksa her ikiside mi bence butun mesele bu. Bana gore bir cihazda herseyin olmasi, o cihazi en iyi yapmaz bunuda belirtmemde fayda var. Her iki cihazda ufak tefek kimine gore onemli kimine gore onemsiz farkliliklara sahip.Her bakimdan Ihtiyaclarini ve beklentilerini hangisi karsilayacaksa,ki buna insanin egolarida dahil. Buna en iyi sen karar verebilirsin. Neden I-phone 3g bence,tasarim ve kullanabilirlilik acisindan daha pratik. En basiti her firsatta I-phone ile kiyaslayacklari veya mevzusuz acilacagi icin bile ben i900 almazdim. Güzel açıklamışsın hocam haklı olduğun yanlar fazla ama teknik açıdan omnia çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 23 Eylül 2008; 23:02:25 >
|
|
|
21 Ağustos 2008; 21:59:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy iphone 3g nin tek farkı 3g mi olması? eğer öyleyse zaten 3g kullanılamıyor ki! eli kulağında yılbaşından sonra kullanabiliriz... evet katılyıorum dostum 1 ay önce turkcell yolları kazıyordu sanırım 3g için
|
|
22 Ağustos 2008; 2:51:02
|
|
|
Tabi ki iphone 3g ama bluetooth yok
|
|
22 Ağustos 2008; 3:12:01
|
|