Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung Notebook lar Satışa Sunuldu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Samsung Notebook lar Satışa Sunuldu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
linksir

5 Ağustos 2008; 16:20:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet artık Samsung notebooklar Türkiye'de de satışa sunuldu

Kont güvencesiyle Türkiye'de

Şu anda sadece 6 model mevcut ama ilerde nolur bilinmez

Son kullanıcı satış siteleri:

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=1&kid=70

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=98&sp=brand=samsung

Ekteki dosya (3)

Dell XPS 1330 - A93P3
Dell XPS1330 Kullanıcıları
karasimsek06

5 Ağustos 2008; 16:24:08 

İYİ HOŞ GELDİ

♪ Donanımhaber arabesk dinleyicileri
linksir

5 Ağustos 2008; 16:25:06 

hayırlı olsun :)

Dell XPS 1330 - A93P3
Dell XPS1330 Kullanıcıları
xiamen

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 20:15:31 

Lg den sonra sağlam bir G.kore firması daha girdi piyasaya.

empire_loups

5 Ağustos 2008; 20:27:40 

Daha kimse almadan, tecrübe etmeden Samsung laptop almak pek de mantıklı değil gibime geliyor. Bilemiyorum siz ne düşünürsünüz...Ülkemizde de Kont bilgisayarın kepazeliğini yaşayan ve teknik servis olarak sıkıntı yaşattığını gören bir çok acer ve dell kullanıcısı var. Ben Kont ile bir kez arkadaşım yüzünden muhattap oldum. Antakya Bölge Bayii si dolandıcı çıktı. Dükkanı kapattı. Adamın bi ton yere borcu çıktı falan falan. Kont araştırmadan etmeden böylesi yerlere bayiilik veriyor gibi. Neyse bence piyasada biraz yayılması ve tecrübe edilmesi gerekir Samsungların..

DnzD7

15 Ağustos 2008; 7:20:35 

kont ile benim de kötü bir tecrübem var.. dvi çıkısı bozuk bi samsung monitörü geriye vermek için ne dil dökmüştüm. hatta geri göndermek için 25 ytl kargo parasını bile ben verdim, en az bir o kadar da telde konuşmuşumdur, ve gereksiz yere de bir yığın sinir olmuştum.

bundan böyle samsungdan ürün alırken kesinikle samsung dijital plazalardan alıyorum.. 1.5 yıl önce 2 milyara aldıgımız slimfit 82 ekran tv yi, renk bozulmaları var diye aynı fiyata geri saydırıp samsung 6 serisi lcd tv aldık. tabi anadolu grubu bünyesinde olan samsung dijital plazadan yaptım bu işlemi. böyle bir değişimi kontun yapacağına, rüyamda görsem inanmam mesela.

kısacası, kont mu? uzak durun

ASUS P5K-E WIFI - INTEL 8400 @ 3.74 GHZ - MSI 8800GT OC / V117 - 4*1 GB CORSAIR XMS2 @ 1064 MHZ - SEAGATE 250 GB*2 RAIDO (410AS) - LIAN LI PC 007 - THERMALTAKE 420 WATT - PHILIPS 220XW8 LCD - VISTA 64 BIT ULTIMATE
GALATASARAY
asityanığı

15 Ağustos 2008; 9:32:01 

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Daha kimse almadan, tecrübe etmeden Samsung laptop almak pek de mantıklı değil gibime geliyor. Bilemiyorum siz ne düşünürsünüz...Ülkemizde de Kont bilgisayarın kepazeliğini yaşayan ve teknik servis olarak sıkıntı yaşattığını gören bir çok acer ve dell kullanıcısı var. Ben Kont ile bir kez arkadaşım yüzünden muhattap oldum. Antakya Bölge Bayii si dolandıcı çıktı. Dükkanı kapattı. Adamın bi ton yere borcu çıktı falan falan. Kont araştırmadan etmeden böylesi yerlere bayiilik veriyor gibi. Neyse bence piyasada biraz yayılması ve tecrübe edilmesi gerekir Samsungların..

Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen ,Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen....................
chic

15 Ağustos 2008; 12:23:58 

Samsung'da olsa fiyatları yüksek. Bunca markanın arasında nasıl pazar edinecekler ki. Parası çok olan alır.

serdem

20 Ağustos 2008; 16:43:01 

Arkadaşlar 3 samsung notebooku yarım saatten fazla kurcaladım, tek söyleyecileceğim şimdiye kadar gördüğüm en az ısınan notebook
hasanmustafa06

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2008; 22:55:06 

fiyatlar bıraz yuksek bekleyın 2 ay sonra
satiş rakamları ellerine geçsin indirim yapacaklar

K.MARX
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 12 günü kaldı.

20 Ağustos 2008; 23:06:51 

samsung yaparsa kralını yapar
by_hacked
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Ağustos 2008; 23:06:54 

quote:

Orjinalden alıntı: chic

Samsung'da olsa fiyatları yüksek. Bunca markanın arasında nasıl pazar edinecekler ki. Parası çok olan alır.

serdem

20 Ağustos 2008; 23:16:10 

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmustafa06

fiyatlar bıraz yuksek bekleyın 2 ay sonra
satiş rakamları ellerine geçsin indirim yapacaklar

Bilgi için teşekkürler,
3 aydır notebook bakıyorum, penryler gelecek dendi, geç de olsa geldi bu sefer daha az ısınan ( 25W) centrino2 ler çıkacak dendi onu bekledik, şimdide 2 ay rakamlar düşsün diye beklersek,2 ay sonrada ocak da ki güncellemeyi beklemek lazım denecek, aynı mantıktan yola çıkarak bu şekilde beklemekten dolayı 3 senedir düzgün bir fotoğraf makinası alamadım
avanoss

20 Ağustos 2008; 23:21:12 

quote:

Orjinalden alıntı: by_hacked

quote:

Orjinalden alıntı: chic

katılmıyorum pahalı olduğu konusuna... işlemcileri yeter (centrino 2) herşeyden önce, aynı işlemcilerin toshibasını, hp sini bulun bakalım bu fiyatlara...
samsung türkiye pazarında yer edinmek istiyor, cazipliğide bence fiyatları olacak öncelikle...

yanılıyorda olabilirim bşy demiyorum ama benim merakla beklediğim samsung kullanıcıların bir an önce artması ve görüşlerini bizlerle paylaşmaları.. ancak o zaman ak koyun kara koyun çıkar meydana... değilmi ama???

SAMSUNG R510-FS05TR CORE2DUO T7350 2.00GHZ 2GB 250GB VISTA HOME PREMIUM TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR centrino 2
1599 ytl

SAMSUNG R510-FS04TR Core 2 Duo P8400 2.26 GHZ 3GB 320 GB VISTA HOME PREMIUM TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR centrino 2
1947 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 20 Ağustos 2008; 23:19:55 >

BİN yılın sözü | | BİN bilsende BİR bilene danış...
capmad

24 Ağustos 2008; 20:13:39 

arkadaşlar bu samsung ların incelemesini bulabileceğim bi yer var mı?asus m51sn almayı düşünüyordum ama samsung cezbetti beni ya!SAMSUNG NP-R 560AS02TR modelii çok beğendim.ama kullanan ve yorum yapabilecek kimse yok galiba henüz

HeKiMoĞLu-47

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2008; 20:57:36