Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bios Güncelleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Bios Güncelleme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rapoLice

5 Ağustos 2008; 15:40:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar '' Asus P5VD2-VM SE '' Anakartım var Dual CORE işlemci koydum fakat bios guncellemem gerekiyor.. ama bios guncelleme hakkında hic bir sey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz.. Sistemi kuramıyorum Disket le nasıl bios umu guncelleyebilirim. ve bunu guncellemek icin diskete atıcagım dosya hangisi bilmiyorum.. Asus un sitesinde anakartın modeline giriyorum BİOS a giriyorum fakat hangi dosya cozemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz kafayı yediricek bu sorun bana tesekkurler

fLy or diE
Aksakallı Dede

5 Ağustos 2008; 17:02:24 

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5VD2-VM_SE/P5VM0507.zip
Burda yönergeler var ama bilgisayar başlangıçında hangi bios markası bak afudos,award gibi http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksakallı Dede -- 5 Ağustos 2008; 17:01:04 >

nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ağustos 2008; 22:49:04 

ASUS M2A-MX BIOS Update nasıl yapılır? daha yeni benzer konuyu cevapladım, önce güzel bir araştırma yapın bu konu geri dönülmez hatalara neden olabilir. Tam ve net bilgi edinmeniz lazım.

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
serseri

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 0:12:50 

Kesinlikle bilgi sahibi olmadan denemeyiniz.

Bu güncelleme mutlaka bilen biri tarafından yapılmalı. Tavsiyem dokunmamanız kalıcı hatalar meydana gelebilir.

Uyus kedim
AnseLmo82

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 2:36:27 

kesinlikle işi bilen biri bi UPS e bağlıyken yapmalı aksi halde anakartı elinize alabilirsiniz

DonanimHaber Overclock Team

Intel C2Q Q6600 2.40@3,60 GHZ Günlük - 4*1 GB Veritech 800@1100 Mhz Max - GA P35 DS3 Rev 2.1 - Powercolor HD3870X2 - 400 GB Samsung 16 Mb & 160 Gb Samsung 8 Mb - LG 20x Pata - Tagan Force II 700 W PSU - TT BW 745 + TT Tribe (Karma) Liquid Cooling System ( Only CPU) - Cooler Master Stacker 810 - Samsung 940 BW 19" WD 1440*900 - Creative M2600 + Creative M4500 - Microsoft Wireles Comfort - A4Tech X7 2500 Dpi - A4Tech X7 / G700 Gaming Keyboard - Microsoft VX1000 - Full UV Mod
rapoLice

6 Ağustos 2008; 3:20:22 

teşekkürler bios'umu guncelledim.. :) Ne demis Polat Alemdar.. Sonunu Dusunen Kahraman Olamas :P :) herkese tskler

fLy or diE
FRED BAKER

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 3:58:33 

quote:

Orjinalden alıntı: rapoLice

teşekkürler bios'umu guncelledim.. :) Ne demis Polat Alemdar.. Sonunu Dusunen Kahraman Olamas :P :) herkese tskler

yuru be kanka kım tutar seni

T.C Tarih Kulübü
serseri

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 12:08:38 

quote:

Orjinalden alıntı: rapoLice

helal olsun ne diyelim Polat'ta bile bu cesaret yoktur

Uyus kedim
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Bios Güncelleme Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Mojopac video inceleme
USB belleklerinizi kisisel bilgi üstüne donusturun
CeBIT 2007 / Piranha standı
Piranhadan çift sim kartlı cep telefonu ve GPS cihazı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç