Bios Güncelleme (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

rapoLice -> Bios Güncelleme (5 Ağustos 2008; 15:40:17)

Arkadaslar '' Asus P5VD2-VM SE '' Anakartım var Dual CORE işlemci koydum fakat bios guncellemem gerekiyor.. ama bios guncelleme hakkında hic bir sey bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz.. Sistemi kuramıyorum Disket le nasıl bios umu guncelleyebilirim. ve bunu guncellemek icin diskete atıcagım dosya hangisi bilmiyorum.. Asus un sitesinde anakartın modeline giriyorum BİOS a giriyorum fakat hangi dosya cozemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz kafayı yediricek bu sorun bana tesekkurler

Aksakallı Dede -> Cevap: Bios Güncelleme (5 Ağustos 2008; 17:02:24)

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5VD2-VM_SE/P5VM0507.zip
Burda yönergeler var ama bilgisayar başlangıçında hangi bios markası bak afudos,award gibi http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us

nihat35nihat -> Cevap: Bios Güncelleme (5 Ağustos 2008; 22:49:04)

ASUS M2A-MX BIOS Update nasıl yapılır? daha yeni benzer konuyu cevapladım, önce güzel bir araştırma yapın bu konu geri dönülmez hatalara neden olabilir. Tam ve net bilgi edinmeniz lazım.

serseri -> Cevap: Bios Güncelleme (6 Ağustos 2008; 0:12:50)

Kesinlikle bilgi sahibi olmadan denemeyiniz.

Bu güncelleme mutlaka bilen biri tarafından yapılmalı. Tavsiyem dokunmamanız kalıcı hatalar meydana gelebilir.

AnseLmo82 -> Cevap: Bios Güncelleme (6 Ağustos 2008; 2:36:27)

kesinlikle işi bilen biri bi UPS e bağlıyken yapmalı aksi halde anakartı elinize alabilirsiniz

rapoLice -> Cevap: Bios Güncelleme (6 Ağustos 2008; 3:20:22)

teşekkürler bios'umu guncelledim.. :) Ne demis Polat Alemdar.. Sonunu Dusunen Kahraman Olamas :P :) herkese tskler

FRED BAKER -> Cevap: Bios Güncelleme (6 Ağustos 2008; 3:58:33)

quote:

Orjinalden alıntı: rapoLice

teşekkürler bios'umu guncelledim.. :) Ne demis Polat Alemdar.. Sonunu Dusunen Kahraman Olamas :P :) herkese tskler

yuru be kanka kım tutar seni [sm=biggrinking.gif]

serseri -> Cevap: Bios Güncelleme (6 Ağustos 2008; 12:08:38)

quote:

Orjinalden alıntı: rapoLice

helal olsun ne diyelim Polat'ta bile bu cesaret yoktur [sm=evillol.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125