Giriş
5 Ağustos 2008; 15:02:47
Fenerbahçe'nin MTK Budapeşte ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı, yarın saat 21.45'te NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Maç öncesi ve sonrası Ercan Taner ve Rıdvan Dilmen yorumlarıyla NTV Spor ekranında olacak. NTV SPOR NASIL İZLENİR? NTV Spor, Kablo TV İstanbul ve İzmir'de C05, Ankara'da S10'da, Digitürk'te 79, D-Smart'ta 45. kanaldan ve Türksat 2A uydusundan izlenebiliyor. NTV Spor'un uydu değerleri ise şöyle: 11892 megahertz yatay frekans, 12800 sym, 5/6 FEC.
_____________________________ Ankaragücü....
5 Ağustos 2008; 15:41:49
d-smart sadece kendi evinde oynayacağı maçların haklarını aldı ntvsporun vermesi güzel oldu fb li değilim ama gs maçları için güzel haber
_____________________________ Y.N.W.A
6 Ağustos 2008; 13:34:39
Güzel haber.Hayırlısı olur insallah..
_____________________________ Nothing lasts forever Even cold november rain
6 Ağustos 2008; 13:48:24
duyunca havalara uçtum doğal olarak...ama ya maç saati şifreyle karşı karşıya kalırsak? inş olmaz
_____________________________ antiRİPgames-
6 Ağustos 2008; 14:02:34
quote: Orjinalden alıntı: portofino duyunca havalara uçtum doğal olarak...ama ya maç saati şifreyle karşı karşıya kalırsak? inş olmaz Şifre gireceğini sanmam .Şifre biss olsa bile girili cihazlarda.Şifreyi değiştireceklerini sanmıyorum..
6 Ağustos 2008; 19:36:07
Şifre koymayacaklardır. Açık olacak.
6 Ağustos 2008; 22:01:59
frekansları yazdık ntv var cnbc e var ama ntvspor yok adı mı değişik acaba bulamadım bi türlü nereye kaydetti anlamadım
_____________________________ Beşiktaş Taraftar Portalı www.bjktaraftar.com
6 Ağustos 2008; 22:04:24
quote: Orjinalden alıntı: lasguard frekansları yazdık ntv var cnbc e var ama ntvspor yok adı mı değişik acaba bulamadım bi türlü nereye kaydetti anlamadım bende de aynı problem var
_____________________________Dalımı kıranın, Ağacını sökerim!
7 Ağustos 2008; 21:22:17
quote: Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote: Orjinalden alıntı: lasguard frekansları yazdık ntv var cnbc e var ama ntvspor yok adı mı değişik acaba bulamadım bi türlü nereye kaydetti anlamadım bende de aynı problem var Büyük ihtimal başka bir isimde kayıtlıdır.Nbatv gibi mesala.Ntv nin TP değerini silip tekrar ekleyin ve aratın.Ntvspor adıyla tekrar gelecektir..