Bu Alienware markası beni acaip cezbediyor. Ama malumunuz Türkiye'ye bir türlü gelemedi. Özellikle kasa yapısı ve kullandığı ekran kartlarıyla alınası bir alet diye düşünüyorum. Alienware 'e ilgi duyan diğer arkadaşlar ne düşünüyorlar, paylaşalım burada.
Aslında dediğin gibi kullandığı ekran kartı ve kasa yapısı çok hoş ancak çok da pahalı diye düşünüyorum.. Dell aldıktan sonra özellikle biraz da kalitesinin düştüğünü söyleyenler vardı. Tabii ne kadar gerçek bilemiyorum.. Neyse Türkiye'ye gelince bir tanıdık alsa da görsek
Ben almayı dusunuyorum ama 4500$ da dudak ucurtuyor
Sitesinden mi kuruyorsun?
Türkiye'den bihaber sanırım bu alienware. Ne zaman gelecek acaba ülkemize. Bu kadar teknoloji canavarı varken bu ülkeyi hala keşfedememişse şaşarım ben bu firmaya..
Sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur. Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur. Yâr olur ağyâr olur serdâr olur dîdâr olur...
Ben gelecegini pek sanmam, zaten oldukca fiyati yuksek performans cihazlari uretiyor Alienware, buradaki vergileri vs dusunecek olursak herhalde 7000-8000 dolar fiyat bicilir ki gerisini siz dusunun
21 Ağustos 2008; 3:55:57
Alienware iyidir bi gelse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 21 Ağustos 2008; 3:55:19 >