Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Panasonic Lx-3 (F31fd Veliahtı)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Panasonic Lx-3 (F31fd Veliahtı) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wolf1907

16 Ekim 2008, 11:25:15  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim d lux 4 üm yakında gelecek ne olursa olsun o kırmızı noktalı ürünün sahibi olacam

HTC diamond touch,Sony Z21XN,BOSE® companion® 5,Leica d-lux 4,timbuk 2
sugarboy

16 Ekim 2008, 24:33:51  

baya kararlıyız bir an önce kavuşta güzel kareler çekip paylaş bizimle

тяαвzσηѕρσя
nurixY

16 Ekim 2008, 14:04:18  

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

Benim d lux 4 üm yakında gelecek ne olursa olsun o kırmızı noktalı ürünün sahibi olacam

LX3 ÜN D-LUX 4 DEN ÇOK AZ FARKI WAR .ODA LENSLERİ BU TÜR MAKİNALARDA FAZLA FARK OLMAZ AMA FAHİŞ FİYATA SATILIYO.

AYNISI LEİCA S2 İÇİN SLR NİN EN MÜKEMMELİ OLABİLİR FAKAT BEN ÜST DÜZEY BİR MAKİNA ALSAM BU ALPHA 900 OLURDU.

Oh boy. I'm sure my wife would kill me if she knew how much I have spent on all my headphones so far.
Fennezs

16 Ekim 2008, 19:06:12  

quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

quote:

LX3 ÜN D-LUX 4 DEN ÇOK AZ FARKI WAR .ODA LENSLERİ BU TÜR MAKİNALARDA FAZLA FARK OLMAZ AMA FAHİŞ FİYATA SATILIYO.

AYNISI LEİCA S2 İÇİN SLR NİN EN MÜKEMMELİ OLABİLİR FAKAT BEN ÜST DÜZEY BİR MAKİNA ALSAM BU ALPHA 900 OLURDU.

Lensleri olduğuna emin misiniz? LX2 ile D-Lux 3 arasında böyle bir fark yoktu. Bunda da her iki lens sanırım Leica ve aynısı birbirinin.
Leica'nın fiyatı daha pahalı, talep ve markası yüzünden ve garanti şartları vs.

Fennezs

16 Ekim 2008, 19:11:36  

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

o modelin devamı olduğunu biliyoruz ama f31fd dijital kompakt makineler içerisinde en iyisi olduğu için çıkmadan önce herkes onun yerini alabilecek bir makine olduğunu düşünüyordu... iso konusunda o başarıyı yakalayamadı ama düşük iso değerlerinde oldukça güzel sonuçlar veriyor...

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

LX3, Panasonic'te LX2 olan modelin devamı. Diğer modellerle F31d, F101?? filan ilgili değil.

Anlıyorum. ISO başarısı açısından diyorsunuz tamam. D-lux 3 ISO konusunda hiç iddialı olmadı ve F31fd'nin yerine geçeceğini düşünen pek kişi de olmadı bu açıdan. (dpreview'da). Leica olması RAW seçeneği ve bol manuel kullanımlar, minik olması, çok iyi lensi olması sebebiyle çok satar dendi, ve bayağı satmışlar da üstelik. Leica mutlu D-Lux 4 ile daha da mutlu olacakları kesin.

Selamlar

nurixY

16 Ekim 2008, 19:16:10  

quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

quote:

quote:

Lensleri olduğuna emin misiniz? LX2 ile D-Lux 3 arasında böyle bir fark yoktu. Bunda da her iki lens sanırım Leica ve aynısı birbirinin.
Leica'nın fiyatı daha pahalı, talep ve markası yüzünden ve garanti şartları vs.

pardon ya ondanda fark yokmuş özür dilerim.her iksinin lensleride aynı d-lux 4 e verilen para israfın önde gideniymiş meğersem.

http://www.dpreview.com/news/0807/08072102panasoniclx3.asp
http://www.letsgodigital.org/tr/20028/leica-dlux4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 16 Ekim 2008; 19:12:43 >

Oh boy. I'm sure my wife would kill me if she knew how much I have spent on all my headphones so far.
wolf1907

16 Ekim 2008, 19:30:09  

Benim bildiğim leica bu sefer farklı lens kullanmış ama aynı diyorsan aynıdır...

fazladan 350 $ vermiş oldum ama Leica almak istiyordum ve onu yaptım gereksiz gibi görünebilir ama zevk meselesi birazda...

Fennezs

16 Ekim 2008, 20:49:15  

quote:

Benim bildiğim leica bu sefer farklı lens kullanmış ama aynı diyorsan aynıdır...

fazladan 350 $ vermiş oldum ama Leica almak istiyordum ve onu yaptım gereksiz gibi görünebilir ama zevk meselesi birazda...

Evet aynen. Ben jpeg renk tonalitesine bayıldığımdan Leica aldım D-Lux 3 olarak. Bu önemli değilse Leica, değilse manası yok.

nurixY

16 Ekim 2008, 22:04:42  

quote:

Bana gore leica nın havası hiç bir makinalrda Yok m serisi hariç . Leica s2 BODY Sİ 20.000 avro olmasaydıda 3500 dolar olsaydı emin olki s2 yi alırdım.
LEİCA LAR NOSTALJİK VE SADE TASARIMLARI WAR.

sugarboy

5 Kasım 2008, 11:13:00  

Dpreview incelemesi çıktı incelemek isteyenler bir baksınlar hala fuji f3x serisinin daha iyi olduğu konusunda düşünüyor dpreviewdeki yorumcular...

http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmclx3/

тяαвzσηѕρσя
nurixY

5 Kasım 2008, 11:35:31  

Amazonda adamlar dslr yle mukayese ediyorlar.Zaten normal bir kompakttan çok daha iyi ama noise sorunlarıda varmış yinede tabiki slr lerle kıyaslandığında

wolf1907

6 Kasım 2008, 2:41:14  

Benim leica geldi örnek foto koyabilcek tecrübeye sahip değilim...Ama makine hakkında ki genel kanılarım....

Lcd ekran mükemmel...Boyutlar çok iyi...Menüsünü beğenmedim hemde hiç...zoom biraz ağır işliyor...macro su mükemmel e yakın...pil ömrü de fena değil gibi...

Genel olarak beklediğim kadar iyi çıkmadı sonuçta 850 $ verdim ama genede başarılı bir cihaz...

Cromartie

7 Kasım 2008, 10:34:12  

Panasonic çıtayı yükseltmiş gerçekten 10 mplik bir kompakttan beklenemeyecek iso var bu alette. Yani biraz hesaplı bir alet olsa alacağım ilk kompakt olur 400dnin yanına

Canon EOS 400D + Panasonic LUMIX FX7, iriver T60 + SENNHEISER MX360

Türk insanı para gibidir, ışığı içine tut Atatürk yoksa sahtedir.
Anne ve babaya üf bile deme.
sugarboy

7 Kasım 2008, 11:29:54  

dostum hayırlı olsun fotolarını ekle de biz de değerlendirelim biraz...

quote:

Benim leica geldi örnek foto koyabilcek tecrübeye sahip değilim...Ama makine hakkında ki genel kanılarım....

Lcd ekran mükemmel...Boyutlar çok iyi...Menüsünü beğenmedim hemde hiç...zoom biraz ağır işliyor...macro su mükemmel e yakın...pil ömrü de fena değil gibi...

Genel olarak beklediğim kadar iyi çıkmadı sonuçta 850 $ verdim ama genede başarılı bir cihaz...

тяαвzσηѕρσя
nurixY

7 Kasım 2008, 13:51:45  

850 Dolar çok pahalı yaw..

sugarboy

7 Kasım 2008, 15:46:57  

fotoğrafları görmeden birşeyler söylemek haksızlık olur ama geçenlerde canon 40d body 750 dolara satılıyordu ki birisi almış hemen... ona göre kıyaslarsak oldukça pahalı bence ama bu cihazlar zaten pahalı cihazlar...

quote:

тяαвzσηѕρσя
Cromartie

7 Kasım 2008, 16:25:19  

üstünde leica yazanı 850$ dolardır. panasonic lx3 o kadar fazla değildir. aynı makina sonuçta. audi a3-vw golf gibi. o paraya giderim 2. el bir nikon d200 yada canon 40d falan bakarım

nurixY

7 Kasım 2008, 16:39:46  

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

fotoğrafları görmeden birşeyler söylemek haksızlık olur ama geçenlerde canon 40d body 750 dolara satılıyordu ki birisi almış hemen... ona göre kıyaslarsak oldukça pahalı bence ama bu cihazlar zaten pahalı cihazlar...

quote:

LX3 ün kopyası olan cihaza 380 dolar fazla vermem ben.Leica nin pazalama stratejisini sen bende daha iyi bilirsin.

Leica s2 malum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 7 Kasım 2008; 16:40:44 >

Heacker06

7 Kasım 2008, 18:34:56  

CANON SX 100 KADAR OLMASADA İDARE EDER Bİ MAKİNE

onur çagatay vural
ufuq35

8 Kasım 2008, 15:06:22  

quote:

Orjinalden alıntı: Heacker06

arkadaş olayı çözmüş :))

GIGABYTE MA790FXT-UD5P // AMD PHENOM X4 955 // 4GB OCZ PLATINUM 1600MHZ CL7 // ZOTAC GTX 275 // SEAGATE ST1000528AS // SUNBEAM CORECONTACT FREEZER // SILVERSTONE OLYMPIA 800W // COOLERMASTER RC-690 // X-FI EXTREME MUSIC // LOGITECH Z-5500 // LOGITECH MOMO // MAXTOR BLACK ARMOUR 160GB // SAMSUNG 223BW // SAMSUNG ML1610 // AFOUNDRY WI-FI 500MW 16DBI // MSI VR630X // FUJITSU SIEMENS V2045 // CANON PS A630 // SAMSUNG E900
sugarboy

9 Kasım 2008, 13:09:10  

yanlış çözmüş ama en azından sonuç yanlış :) gidiş yoluna puan verilebilir belki ama...

quote:

Orjinalden alıntı: ufuq35

quote:

arkadaş olayı çözmüş :))

тяαвzσηѕρσя
pininfarina

9 Kasım 2008, 17:59:47  

quote:

Herifin hicbir seyden anlamadigi her halinden belli, laf olsun diye bos bos konusmus.

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X45T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 4890, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
askan22

10 Kasım 2008, 12:04:40  

Açıkçası Lx3 dpreview incelemesi bende beklentilerime oranla hayal kırıklığına uğrattı noise performansı olarak nedense Kompakt sınıfda fujiden başkası noise problemin aza indirgeyemiyor ama diğer yönlerden Lx3 güzel

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
cunuvar

30 Aralık 2008, 21:08:02  

Merhaba arkadaşlar
Panasonic lx3 almaya karar verdim ,bu formu bulunca bir iki şeyde size danışayım dedim:) Türkiyede sıfır kutu 500 dolara satan bir arkadaş var sizce bu fiyat nasıl?

i30 1.6 CRDI Select - Vivid Mavi
DH i30 KULÜBÜ - 110+ ÜYE
Manavus

14 Temmuz 2009, 24:07:48  

Walla ebay da bile o fiyata zor bulunuyor...hatta amazon da bile fiyat 570 dolar civarında...fiyat gayet iyi bence

Manavus

15 Temmuz 2009, 12:06:48  

Arkadaşlar bu makineyi nasıl kullanıcaz,kullanma talimatı yok,fotograf bilgim ise hiç yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 18 Temmuz 2009; 11:59:33 >

Manavus

18 Temmuz 2009, 19:34:59  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 15 Ağustos 2009; 23:34:54 >

Manavus

19 Temmuz 2009, 12:07:09  

Yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 15 Ağustos 2009; 23:35:22 >

spex

20 Temmuz 2009, 19:52:27  

Arkadaşlar bende cumartesi gün hayırlısıyla lx3 aldım. İddialı olmasada bir resim paylaşmak istedim...

Orijinal boyut için tıklatın

PS2 & PS3 PAL 60 & XBOX360 PAL PRE & WD HD TV + 52A656

Manavus

21 Temmuz 2009, 12:25:58  

Güzel görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 21 Temmuz 2009; 21:56:21 >

Manavus

21 Temmuz 2009, 21:55:42  

Arkadaşlar her ne kadar fotgraf makinelerinden anlamasamda elimdeki panasonic lx3 hakkında izlenimlerimi yazacagım...

Kamera kaydı daha iyi olabilirdi...
Büyüklük olarak cebinize atıp goturebileceginiz bir makine degil,en azından biraz daha kücük olmalıydı...Ama dizaynı hoşuma gidiyor
Menüsünde türkçe yok,benim için sorun olmuyor zaten ne kullanacaksın ki,ama olsa daha ii olurdu....
Bide zoom olayı kötü...Çekilecek obje çok uzakta kalıyor....

Çektiğim fotografların dogal bir rengi var.İso kuvvetli ama bir fuji gibi degil.......
Renkler canlılığı fena değil ama biraz daha canlı olsaydı süper olurdu......
Gece çekimleri fena değil,şöyleki auto modunda 800 iso da çekiyor...Ben max 400 iso ya ayarladım elimide oynatmazsam güzel dogal fotolar alabiliyorum...

Makinenin menüsü çok hoşuma gitti,kullanımı çok kolay.....
Çekim modlarını çok akıllıca yapmışlar,auto modları çok ii çalışıyor ii ayarını veriyor..O yuzden pek manuel ayarlarıyla ugraşmaya gerek kalmıyor

Arkadaşlar makine kompak sayılırsa ki pek kompak gibi durmuyor, fena degil.. ancak performans fiyat acısından bakılırsa ne kadar başarılı tartışılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 15 Ağustos 2009; 23:39:59 >

AKINLASINN

21 Temmuz 2009, 22:17:32  

Son sözün çok doğru. Doğru tespit.
"ancak performans fiyat acısından bakılırsa pek başarılı durmuyor bence... "

Parası bol olan ve harcayacak yer bulamayan için sözüm yok ama artık fotoğraf makinesi üreticilerinin oyununa gelmemek lazım. Her yazdığım yazıda bunu söylüyorum. Alacağınız makinenin kaliteli olması çok önemli. Kalitede her zaman fiyatla orantılayarak ortaya çıkar. Yani 2 makine arasında 2 kat fiyat farkı varsa ve özellik, çekim kalitesi arasında 2 kat fark yok ise kaliteli olan makine ucuz olandır. Ve alınması gereken odur.
Artık üreticiler çok minik ekstra özellikler ekliyorlar ve resim kalitesi veya kullanım keyfine dayalı çok ufak özellik ekliyorlar makineye. Ama fiyata gelince çok fazla fark istiyorlar. Artık hiç bir üretici kaliteli makine üretmiyor. O nedenle eski modellere fiyatına göre biraz daha öncelik tanıyın. Bundan 5-6 sene evvel her çıkan makinede çekim kalitesi çok çok artıyordu. O zamanlar yeni makine alınca çekim kalitesinde ki farkta kendini belli ediyordu. Ama artık böyle şeyler kalmadı. Adamlar üretebilecekleri makinelerin son sınırına geldiler. Çekim kalitesine yararlı bir şey eklemeyede hiç bir gayret göstermiyorlar. Artık tırt özelliklerle kandırıyorlar bizi. Hatta çok pahalı kandırmaca bunlar. Neymiş yüz tanıma, neymiş 15 kişinin yüzünü tanıyormuş, neymiş gülümseme modu, neymiş dokunmatik ekran, neymiş 15 mp v.s. Bunları yapıp makineye ekleyeceğine yapsana daha güzel lens, ekle yanına da düşük mp i.
Eskiden manuel ayarlı makinelerde 15 saniyeden üste çıkamayanları çöpten sayardık. Şimdi 4 saniye özelliği olana bile dua edecek durumdayız. Adamlar o kadar kötü lens üretiyorlar ki, uzun pozlamada lens çatlayacak diye 4 saniyenin üzerine çıkartamıyorlar.

Kısaca arkadaşlar bırakın makineniz son sistem olduğunu sanan kompaktlardan biraz kötü çeksin. Paranız cebinizde kalsın daha iyi.

Oh oh oh, çatlasın düşmanlar. Benim de artık Pentax K10d'em var.
Manavus

22 Temmuz 2009, 16:05:48  

Arkdaşlar ilk once sormak istedigim konu,lx3 için lens kidleri oluyor...Bunlar ne işe yarıyor....Ben şöyle bir şey istiyorum;normalde fotodan bakınca obje çok uzakta görünüyor yanlız normal göz ile bakınca daha yakında oldugunu farkediyoruz,şimdi aradaki farkı azaltacak bir lens var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 15 Ağustos 2009; 23:37:11 >

Manavus

24 Temmuz 2009, 9:08:09  

Arkadaşlar kılıf almak istiyorum, önerdiğiniz kılıf var mı yaf....orjinali çok pahalı

Manavus

2 Ağustos 2009, 20:20:00  

Bu forumda bir ben heralde panasonic lx3 sahibiyim...

Goday

8 Ağustos 2009, 9:56:20  

Türkiyede olmadığı için alan çok yok herhalde. Bende de LX3 var. Bende kılıf arıyorum ama 100 dolardan başlıyor. Yakın zamanda orjinaline yakın satmaya başladılar.

İMZA FALAN YAZMIYORUM. MİLLETİ RAHATSIZ EDİYOR.
spex

14 Ağustos 2009, 14:26:34  

Siz hiç ateşböceği gördünüz mü?

Cromartie

14 Ağustos 2009, 14:39:32  

@spex

Çok iyi yakalamışsınız ben hiç görmemiştim mesela

Bir de 800 iso da bile crop yapılmazsa 1280*900 civarı bir çözünürlükteki monitörde görüntülendiğinde noise oranı gayet iyi.

spex

14 Ağustos 2009, 15:00:31  

quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

@spex

Çok iyi yakalamışsınız ben hiç görmemiştim mesela

Bir de 800 iso da bile crop yapılmazsa 1280*900 civarı bir çözünürlükteki monitörde görüntülendiğinde noise oranı gayet iyi.

Teşekkür ederim...

spex

5 Eylül 2009, 23:26:35  

spex

23 Eylül 2009, 23:21:00  

Ateşböceği 800iso

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 [4]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Panasonic Lx-3 (F31fd Veliahtı) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Fight Night Round 4
Kelebek gibi uçup, arı gibi sokuyoruz.
Monster 15.4" GTX260M ekran kartlı dizüstü bilgisayar
Monster'dan yine 4 çekirdekli işlemciye, Nvidia GTX 260M ekran kartına sahip full HD ekranlı dizüstü bilgisayarını inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız