lx3 şu anda piyasadaki tüm kompakt makinelerden üstün bir cihaz tek handikapı fiyatının yüksek oluşu bu cihazın elmas billurluğunda bir merceği dslr makineyi aratmayacak sensörü mevcut makineyi eleştiren arkadaşlar biraz daha araştırsın
@sugarboy; O sample fotolar bana göre bir ölçü değil.. Çünkü o fotoğraflar bu hale gelmeden bir çok işlemden geçmiştir eminim.. Kaldı ki, resize edilmiş bir fotoğraf kalite babında kesin bir yargı oluşturmaz.. Hiç müdahaleden geçmemiş crop a birşey diyemem, bir fikir oluşturabilir (Bu cihazı kötüleme anlamında yazmadım, oldukça da iyi bir fm ye benziyor)
@spirit of nature şu an sample fotolar olarak bunları bulabiliyoruz sadece ve ben de fotoğraf makinesinin mükemmel olduğunu ya da çok iyi çektiğini söylemiyorum sadece göresiniz diye ekliyorum... kullanıcılar çoğaldıkça fotoğraf makinesinin kalitesini daha iyi ölçebiliriz...
24mm, f:2.0 bu özelikleri bana sony r1 hatırlattı ama neredeyse 1\4 boyutunda fiyatıda yarısı kadar zandersem çok extrem işler olmadığı sürece perfomans olarak r1 i aratmaz. bence bu aleti almak 3000 ytl harcayıp orta halli bi dslr almaktan çok daha mantıklı bir iş olur. eğer doğa fotoğrafları çekmeyecseniz şiddetle tavsiye ederim özellikle 24mm farklı kurgulara olanaksağlar.
şu an daha bir çok firmada satışta değil ve fiyatlar oturmadı 1 ay sonra fiyatlar oturur 4 ay sonra fiyatlar talebin azlık çokluğuna göre değişebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: nurixY
çıkalı 3 gün olmasına rağmen ilk indirim haberi amazon.co.uk den geldi 400 paund luk fiyatı 350 paund a indirdi.
Arkadaşlar Ekim ayında Almanyadam bu makinayı almayı düşünüyorum. Hazır Almanyadan alacakken en iyisini almayı istiyorum. Fikir verirseniz sevinirim. Şu an iyi kompakt makina bu değil mi? Gerçi daha pek bir veri yok ama Flickr'daki fotoğrafları güzel duruyor. Ne dersiniz? Daha iyi bir makina alabilirmiyim?
Gamertag : iKSBAKs Bekleme Listesi Alan Wake / Far Cry 2 / Cipher Complex / Brother in Arms HH / Fallout3 / UFC / Top Spin 3 / Geow 2 / SC Conviction / Velvet Assassin / Too Human / Mafia 2 / Mirror' Edge / RE5 / SW:The Force Unleashed / Project Origin / TC Endwar / Saints Row 2 / Fable 2 / Borderlands / Prototype / H.A.W.X xBox 360 Premium - Samsung LE40R81B
şu an kompakt olarak yeni çıkacak olan bu makine ile birlikte fujinin nutaral digital f1.9 u en iyi olacak gibi duruyor... ama ikisinin de kullanıcı incelemeleri mevcut değil... beklemek lazım... onun dışında bulunması zor olmakla birlikte ve kalitesi ispatlanmış olmakla birlikte f30 serisi makineye yönelmek daha mantıklı ama bulması zor tabi (almak istersen bende mevcut :))
değiştir değiştir artık :) arada bir kendini de nickini de yenilemek gerekiyor... eski nickimi herkes yanlış anlıyor tutucu birisiymişim gibi algılıyordu da :) senin nickini de SugarDr yapalım da asabiliğin azalır belki :P
Tartışmayalım bence arkadaşlar herkes objektif davransın. Kimse kimsenin avukatı da değil para da almıyor biraz daha anlayışlı yaklaşalım olaylara. Sonuçta makine güzel duruyor resimleri de oldukça iyi. Raw formatından dolayı photoshoplu gibi görülebilir. Ama bir çok dslr makine için de bu geçerli değil mi? Çoğu photoshopla işleniyor.
söylentilere göre fiyatı yakın bir zamanda oldukça uygun olacakmış cihazın...
BEN BU KAMERADAN ÇOK UMİTLİYİM BİR KERE BUNU PANASONİC YAPMAMIŞTIR .BU KADAR KAPSAMLI YAPAMAZLAR ONLARDA KAPASİTE YOK YAPSA YAPSA LEİCA YAPMIŞTIR .ZATEN D LUX 3 ÜN FOTOKOPİSİ BU CİHAZ .
İNŞALLAH KISA SÜRE DE DE FİYATI DÜŞER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 30 Ağustos 2008; 21:09:58 >
FUJİ NATURA 1.9 35MM AÇIYAMI SAHİP YOKSA 24 MM Mİ
Panasonic'te mi o kapasite yok? LEICA'ların hepsi Panasonic imalatı. Panasonic veriyor ona teknolojisini. Panasonic yani Matsushita Electric dünyanın en büyük sensör üreticilerinden biridir. Panasonic bugün dünyanın en iyi plazma tvsini üreten yegane bir firmadır. Ayrıca Japonya'nın en büyük 2. elektronik devidir ve de dijital fotoğrafa inanılmaz yatırımda bulunuyorlar. Bilginize...
söylentilere göre fiyatı yakın bir zamanda oldukça uygun olacakmış cihazın...
BEN BU KAMERADAN ÇOK UMİTLİYİM BİR KERE BUNU PANASONİC YAPMAMIŞTIR .BU KADAR KAPSAMLI YAPAMAZLAR ONLARDA KAPASİTE YOK YAPSA YAPSA LEİCA YAPMIŞTIR .ZATEN D LUX 3 ÜN FOTOKOPİSİ BU CİHAZ .
Panasonic'te mi o kapasite yok? LEICA'ların hepsi Panasonic imalatı. Panasonic veriyor ona teknolojisini. Panasonic yani Matsushita Electric dünyanın en büyük sensör üreticilerinden biridir. Panasonic bugün dünyanın en iyi plazma tvsini üreten yegane bir firmadır. Ayrıca Japonya'nın en büyük 2. elektronik devidir ve de dijital fotoğrafa inanılmaz yatırımda bulunuyorlar. Bilginize...
Aynı mevzu sony içinde geçerli. Minolta yı bünyesinde katmadan önceden de sony sensör üretiyodu ama fotoğraf kaltesi hiç de tatmin edici değil di.minolta yla slr e geçiş yaptı minolta olmasaydı sony de dslr yapma kapasitesi olmazdı.fotoğraf işi plazmaya laptop a banzemez.aynı ilişki panasonic-lecia arasında da war.zaten bu modeli d-lux 3 ün tıpa tıpa ikizi .plazma konusunda pioneer veira yı ezer.
isterse alemin elektronik kralı olsun illa fotoğraf konusunda başarılı olacak diye bir şart yok.herkes kendi işini yapsın
Aynı mevzu sony içinde geçerli. Minolta yı bünyesinde katmadan önceden de sony sensör üretiyodu ama fotoğraf kaltesi hiç de tatmin edici değil di.minolta yla slr e geçiş yaptı minolta olmasaydı sony de dslr yapma kapasitesi olmazdı.fotoğraf işi plazmaya laptop a banzemez.aynı ilişki panasonic-lecia arasında da war.zaten bu modeli d-lux 3 ün tıpa tıpa ikizi .plazma konusunda pioneer veira yı ezer.
isterse alemin elektronik kralı olsun illa fotoğraf konusunda başarılı olacak diye bir şart yok.herkes kendi işini yapsın
Leicaların hepsi P.sonic imalatı diyen kişi,...Leica ,p.sonic yokken bile fotoğraf makinası mercekleri ve makina üretiyordu.
@sugarboy
Şu fotoları tek tek ekleme,forumda sorun yok.sen hala tek tek foto ekliyon yahuu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Eylül 2008; 5:17:52 >
@Hirotaro yanlış anlamışsın arkadaşım. Bana öyle sallıyor falan deme sen ne bilirsinki dijital fotodan? LEICA'ların hepsi tabikide Panasonic yapımı ama dijital olanları. Analoglarıyla zaten ilgisi yok panasonicin hem burada dijital bir foto makinesi tartışılıyor . Zaten analog leicalara panasonic yapımı deseydim o efsane markaya büyük haksızlık etmiş olurdum. Pionoeer'in kuroları artık vierayla baş edemiyor biraz araştır. Konu dağılmasın bu arada. Sony minolta ile ortak olmasa dediklerin doğru bayonet yapabilme ve de piyasada tutturmak zor iş. Ama panasonic'in hakkını yemeyin kapasite yok diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkaysaw -- 3 Eylül 2008; 19:57:24 >