Uv mod işini kafaya taktığımdan beri bütün ledli fanlarımı ve neonlarımı arkadaşlara verdim ve yerlerine uv fan ve uv katot aldım bir iki şeffaf fanımı ise uv boya ile boyadım aklıma takıldı kasa içini boyamak forumda üstatlardan görüyordum ve çok hoşuma gidiyordu ancak malzeme eksiğim vardı ki imdadıma kardeşim mehmet328 yetişti uv boyalarını bana bıraktı ve beni cesaretlendirdi
bende vakit geç olmasına rağmen bu gün saat 00:30 da bu işe başladım ve iş Saat 05:30 da bitti ancak bu saatte açabildim konuyu
fikir ve yorumlarınıza açığım arkadaşlar yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim
NOT: Yardımlarından dolayı kardeşim Mehmet328 e candan teşekkür ederim iyiki varsın kardeşim
ilk olarak kasanın önceki halinden bir iki resim vereyim
Kullandığım Boyalar
Sökmüşken geçen gün kardeşimle birlikte vatan bilgisayardan aldığımız TT Extreme Spirit II Kuzey Köprüsü Soğutucusunuda takayım dedim
Daha Sonra Tamamen Boşalttığım Kasayı Boyamaya Başladım
Kasa Boyaması Bitince Kuruması İçin Bir Saat Bekledim Ve Tekrar Kasayı Toparladım Son Hali Bu şekilde Arkadaşlar
Aç herkese, açabildiğin kadar sineni; ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy; kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.. delikanlılık adam yaralamak değil,yaraları sarmaktır TEK TÜRKİYE
sağolun arkadaşlar teşekkürler yakında kasa değişeceğim o zaman daha iyi renklerle yeniden boyarım yeni alacağım kasayı ve bu defa kasa kesme biçme işlerinede gireceğim