IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Sağlık olsun. Biz hakka aşığız, isteğimiz hak; Doyurmaz ahrette saadet ummak; Dileriz dünyada kurulsun <<uçmak>> Bu yolun ümmetsiz peygamberiyiz! T.Fikret
Öldüğünü bilmiyordum. Rolünde o kadar karışık suçlar tasarlayan adamın ölümüne, ağrı kesici, uyku ve sinir ilacını birlikte almak sebep olmuş. Şaşırdım, ve yine ve yeniden şu hayat aslında nedir düşünmeye başladım...
arkadaslar ne kadar zamandir bursa icinde oyuncakcilara soruyorum.ama son filmdeki joker karakterinden bulamadim.turkce sayfalarda arattim googleda ordanda bi sonuc cikaramadim.yurtdisinda birsuru guzel oyuncaklar var.ben 70 dolara kadar bi tane figur almak istiyorum. bana yardimci olabilirmisiniz.yani sizin buldugunu ekonomik bir figur varmi.onceki sayfalarin birinde verilen oyuncak gercekten cok guzel ama iste nasil alinir gumruge takilirmi herhangi bir fikrim yok.ayrica telefon icin verilen joker temasi silinmis sanirim rapidden.cevaplarinizi bekliyorum.buarada benide fun cluba alirsaniz sevinirim:D
Yazık daha filminin gişe sonucunu görmeden aşırı dozdan gitti keşke başka filmlerde çekebilseydi kesin izerdim arkadaşlar bu adamın başka flmi var mı bilen yazsın
Denildiği gibi Joker eski zaman filmlerinde çok ezilen bir karakterdi ama bu filmde sanki bir deha , sanki batmandan çok daha iyi.
Benim merak ettiğim konuysa 3. filmde Heath Ledger yerine kim geçicek ? Onun sergilediği o başarıyı yakalayacak birisi varmı ?
yok ve olmayacak
nası yani ya :D Batman serisi bitmediğine göre yerine birini koycaklar?
3. film eğer çekilirse Joker büyük ihtimalle Jhonny Depp olacakmış.. Ayrıca 3. filmde penguin karakteri de yer alıcakmış.. Onu da Philip Seymour Hoffman oynayacakmış.. Chris Nolan'ın kafasında başka projeler olduğu için batman serisinin 3. filminin çekilmeme ihtimali varmış..
devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
Evet bu adam öldü takip etmediniz mi ocak mıydı şubat mıydı neydi hatırlamıyorum,gecen sene gay kovboy rolüyle oscar a aday olmuştu.şu gay lerin filmi vardı ya hatta filmde bayagı bi sevişiolardı gayler.biri de buydu yani filmde,brokeback mountainda.bana sorarsanız harika bi oyunculuk,gerci filmin bu kadar ilgi görmesinde heath ledger in ölümü yatıyor.ama hakkını vermek lazım ben jack nicholson hayranı olmama ragmen burdaki joker rolü unutulmaz.gıyabında oscar verilebilir bu da oscar için ayrı reklam olur.ilginize...beni de eklemeyi unutmayın lütfen.
Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?" He sticks the blade in my mouth. "Lets put a smile on that face!" And..... Why so serious?
@matrix_neo bana bu kadar yazıyı yazdırmadıgın için saol direk imazadan (ç)alıntı yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_fb_fb -- 1 Ekim 2008; 22:38:05 >
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?" He sticks the blade in my mouth. "Lets put a smile on that face!" And..... Why so serious?
@matrix_neo bana bu kadar yazıyı yazdırmadıgın için saol direk imazadan (ç)alıntı yaptım
ne demek bunun adı çalıntı değil DH YARDIMLAŞMASIDIR !!!
diğer filmde ben oynamak istiyorum film bugun2 kere daha izledim , özümsemek üzereyim yarında izlicem ,iyice özümsücem karakteri, bakarsın ytube falan vidyoyu koyarız şeçiliriz felan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_fb_fb -- 2 Ekim 2008; 20:25:49 >
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Ekle hocam dün akşam izleyebildim filmi.Varya joker çıksın diye bekledim paso.Kasıntı batmani kim ne yapsın? Adam öyle bir oturmuş ki role o kahkahaları,piskopatlığı,sadistliği ve mazoşistliği öyle katmış ki karaktere hem gülmekten kırıyor insanı hem de hayretlerle izlettiriyor.Ah bir ölmeseydi heath ledger
Benide ekleyin arkadaşlar. Ben haftalardır avatarımda taşıyordum zaten fan kulübünü şimdi gördüm. Gerçekten mükemmel bir oyunculuk çıkarmış, Batman filminde Batman'i değil Joker'i görmek daha zevkli hale gelir oldu Heath Ladger sayesinde.