Büyülüfener'de gösterimde. Meşrutiyet caddesi, hatay sokak, 18 numara. (Benim eski iş yeri!!! )
13 Ağustos 2008, 13:19:21
Arkadaşlar bugun hepinizi ekliyeceğim.Ama bazı işlerim var bide tenis kursu var. akşam 8 gibi hepinizi ekleyip bide yeni imzamızı yayınlayacağım.teşekkürler
beni de ekleyin filme 2 kere gittim hem de iMaX de, sırf joker için ve de değd,i, sanırım hafta sonu bir daha gidiicem siz de mutlaka imax e gidin beyler seyir keyfi harika
Arkadaşlar bugun hepinizi ekliyeceğim.Ama bazı işlerim var bide tenis kursu var. akşam 8 gibi hepinizi ekleyip bide yeni imzamızı yayınlayacağım.teşekkürler
benide ekleee tenis kursu felannn reklamada gerek yok ayrıcaaa:)
ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış 4.00000019675645 gün cezanın 2 günü kaldı.
23 Ağustos 2008, 4:10:14
Banlarım bittikten sonra tekrar buradayım.Sabah-öğlen kalktığımda hepinizi eklicem.İmza çalışmalarına başlamak üzereyim.Çok daha iyisi için.
quote:
Orjinalden alıntı: ilksenhan
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
benide ekleee tenis kursu felannn reklamada gerek yok ayrıcaaa:)
Joker'in bu kadar sevilme nedeni bence tam bir anti-kahraman olması. Her zaman için, seyirci, anti-kahramanı, asıl kahramana tercih etmiştir. Misal; Lost'taki Sawyer veya Prison Break'teki T-Bag karakteri.
Joker'in bu kadar sevilme nedeni bence tam bir anti-kahraman olması. Her zaman için, seyirci, anti-kahramanı, asıl kahramana tercih etmiştir. Misal; Lost'taki Sawyer veya Prison Break'teki T-Bag karakteri.
Batman Begins'te böyle bir durum yoktu ama genellikle haklısın her zaman villain lar karizma oluyor.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek.” Mustafa Kemal ATATÜRK
Benide eklerseniz güzel olur . Batman olmasa film daha güzel olurmuş . Eyüpteki dandik iş merkezinin büyük güzel sinema salonunda seyrettim Jokere karşı SWAT gibi bir tim olsa ve Joker biraz daha fazla gözükse çok müthiş olurdu ama bence bir numara değil bu film.
bende istiyoruum benide ekleyiin:) kanadada ilk cıktığı gun gittim dehset bir filmdi ve jokere adeta hayran oldum harikaydı kanadada yana yana t-şört poster fln aldık sonuna kadar hayranıyım...