Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
fotoğraf galeri portalll

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hazır forum ve portallar >> fotoğraf galeri portalll Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DarkLoft

5 Ağustos 2008; 4:31:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben fotoğraf paylaşım sitesi kurmayı düşünüyorum....hazır scriptleri araştırıyrum....üyelik sistemi olan üyelerin resim ekleyebildiği ve resimlerin oylamaya sunulduğu bir fotoğraf galeri script arıyorum...bana yardım edebilecek arkadaş varsa cvp bekliyorum....

DarkLoft

7 Ağustos 2008; 1:25:37 

bilen veya yol göstericek arkadaş yokmu????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLoft -- 7 Ağustos 2008; 1:24:02 >

fanifan

7 Ağustos 2008; 10:16:46 

forum şeklin de mi kuracaksınız?

Kanuni Sultan Süleyman:--------------------------------------Şeyhülislam Zembilli Ali Efendi:
Meyve ağaçlarını sarınca karınca ------------------------------ Yarın Hakk�ın divanına varınca
Günah var mı karıncayı kırınca?---------------------------------Süleyman�dan hakkın alır karınca
erh_tun

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 12:05:26 

İlk önce joomla kurup daha sonra onun üstüne fotoğraf galerisi olan joomla bileşenlerinden kurarsanız isediklerinizi yapabilirsiniz.

emil.halilov

8 Ağustos 2008; 19:20:03 

Bir arkadaşımınn sitesi

http://www.karadenizgaleri.com/

Yapıldığı script : Coppermine Photo Gallery

http://www.hostavrupa.net Emil HALİLOV
fanifan

17 Ağustos 2008; 13:30:51 

arkadaşlar, joomlayı siteye kurup, sitede online olarak mı düzenleme yapayım, yoksa localhostta çalışıp mı hazırladığım içerii yükleyeyim...
birde php ve jomlayı kurdum localhostta ve biraz çalıştım kafam karıştı, temizledim tekrar... joomlanın bir sürü sürümü var hangisini yükleyeyim?
hazırladığım dosyaları upload edince eklentilerde ki admin ve şifreleri sitede de aynen mi kulanacağım..

Kanuni Sultan Süleyman:--------------------------------------Şeyhülislam Zembilli Ali Efendi:
Meyve ağaçlarını sarınca karınca ------------------------------ Yarın Hakk�ın divanına varınca
Günah var mı karıncayı kırınca?---------------------------------Süleyman�dan hakkın alır karınca
erh_tun

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 18:23:53 

Joomla'yı hem localhostta kurup sonradan internete atabilirsin hem de direk internetteki sunucuda kurabilirsin. Ama benim tavsiyem direk sunucuda kurman. Diğer türlü veritabanını internete geçirmen gerekir ki sorunlar çıkabilir. Bilgisayarda deneme için Joomla kurulumu yapacaksanız size Wamp server'ı öneririm. Bu programı kurunca PHP, Apache, MySQL, PhpMyAdmin gibi gerekli olan herşey otomatik kurulur. Wampserver'ı http://www.wampserver.com/en/ adresinden indirip kurabilirsiniz. Kolay gelsin...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hazır forum ve portallar >> fotoğraf galeri portalll Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir