arkadaslar bilgisayarımı yenileyince eski bilgisayarı bir cocuga hediye ettim iki haftadır filan güzelce ugrasıyordu fakat bugun birşey olmus beni çagırdı gittim bilgisayarı baslatıyorum xp yazısı geliyor sonra mavi ekran cok kısa sure kalıyo tekrar baslıyo bu işlem sürekli boyle idi bende dedim format istiyo herhlade taktık cd kur onar cok sayfasına kadar hersey normaldi ben kuru sectim bi yerde mavi ekran cıktı ve
ntfs.sys ... .. PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ...
..
STOP:0X00000050 0X814FA4E0 ....
gibi ifadeler içeren bir hata verdi ne yapmam gerekiyo şimdi yardım lutfen hayır için...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadasım bilg acamıyorum ki nasıl chck disk yapacam?
Bak sana ne yazdım?Gerisini sen bul dedim di mi? Niye?Her başın sıkıştığında yanıbaşında bir donanımhaber bulamazsın da o yüzden. chkdsk /p /r komutu için windowsu açmana gerek yok.
bu linkte dediklerini yapmak için onar kısmını tıkladım fakat başlangıç ortamı inceleniyor diyo başka birsey demiyor sizce normal mi bende bekliyorum bekliyorum bişey cıkmayınca bastan aynısını yapıyorum yine aynı
bir tusa basın diyorum biraz sonra mavi ekran cıkıyo işte kurmak için onarmak için cıkıs yapmak için diyor ben onara basıyorum (r) bastıktan sonra başlangıç ortamı inceleniyor diyor bekliyor.
Hm...cd de bir sorun olabilir mi ACABA? pc de başka hdd var ise sök arkadaşım.hdd nin ide/sata kablosunu değiştirip bir tekrar dene. Burada takıLdı ise donanımsal bir soruna benziyor. ama cd bile dandik olabilir ya da hdd nin kablosu.