192.168.2.1 açılmıyor
7 Cevap73672 Görüntüleme1 Favori
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj


4741 Mesaj
4 Ağustos 2008; 20:46:26 

merhaba arkadaslar sbh lyin internete girdim dolastım online ouynumu oynadım snra pcyi bekleme moduna aldım gittim kahvaltı ettim gledigimde internet var die gözukuyordu fakat hic bir sayfa acılmıyordu modeme bir suru res atım pcyi resledim turktelekomu aradım ne yaptıysam duzelmedi snra gitm laptopu acıtm orda ttnetın sayfası cıktı ...@ttnet hatalı dedıl bende 192.168.2.1 kısmından modem ayarlaırnı yenıdne yaptım vede laptoptan internete girebildim fkat bunu masa ustu bilgisayarımda yapamıyorum 192.168.2.1 e ulasamıyorum sayfa göruntulenemiyor dıyor eskiden diger sayfalar acılmazken busayfa acılırdı sorunumu bu sayfaya ulasabılırsem halledebiliceigmi snaıyorum bu konuda bir yarıdm edersneız cok guzel olucak


_____________________________



52 Mesaj
4 Ağustos 2008; 21:52:24 

ağ bağlantılarım>sağ tık > özellikler > tcp ip de ne gözüküyor eğer statik ip ve dns atadıysan otomatiğe al

2. ethernet sürücüsü kaldırıp yeni bi sürücü yüklemeyi dene ethernet kartında da bir sorn olabilir çünkü


_____________________________



1334 Mesaj
4 Ağustos 2008; 23:46:00 

192.168.1.1

Bunu dene...


_____________________________



627 Mesaj
7 Ağustos 2008; 0:05:04 

ayarları yapman için kablo ile bağlanman gerekli bunu biliyorsundur gerçi..
ama bir günlük kullnadığım pikatel marka modemde aynı sorunu yaşadım. Çözümü virüs programını kapattım ve ayarlar sayfası açıldı.oyüzden sende virüs programını kapatıp dene bence


_____________________________



536 Mesaj
7 Ağustos 2008; 7:39:17 

bendede vardı bu sorun çözdüm hemen ama. DNS den kaynaklanıyor.


_____________________________



266 Mesaj
7 Ağustos 2008; 12:50:22 

Bunu şaka olsun diye söyledin dimi...

Adamın modem IP si 192.168.2.1 ise senin dediğin IP adresini girse ne olacak. O zaman 1.1.1.1 den başlasın denemeye..


quote:

Orjinalden alıntı: bilan

192.168.1.1

Bunu dene...



_____________________________


SE Xperia™ Neo


 
1064 Mesaj
9 Ağustos 2008; 18:28:21 

Çok teşekkurler


_____________________________



1590 Mesaj
12 Ağustos 2008; 23:15:29 

aynısı bende de oldu yedek modemi taktım sorun kalktı


_____________________________


Sayfa:   [1]
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön


 
Reklamlar


DH VİDEO

 



Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü / mini sürümü.



0.234