Ses ayarlarını bozdum ses gelmiyor...
6 Cevap659 Görüntüleme
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj


2710 Mesaj
4 Ağustos 2008; 20:40:16 

Arkadaşlar creative 1+1 aldım, pcnin arkasındaki yeşil yerine bağladım.Fakat ses gelmiyor, biraz kurcaladım ama denetim masasındaki ses ayarlarını bozdum sanırım yardımcı olurmusunuz??


_____________________________

www.sercan.pro


2710 Mesaj
4 Ağustos 2008; 20:54:43 

up up


_____________________________

www.sercan.pro


2710 Mesaj
4 Ağustos 2008; 22:08:48 

up up


_____________________________

www.sercan.pro


106 Mesaj
4 Ağustos 2008; 22:17:41 

denetim masasından ses ayarlarını resetlemelisin yani sanırım varsayılan ayarlara geri dönmelisin.yada sistemi geri bi tarihe al...ses sisteminide dogru yükledigine emin ol...


_____________________________

barış iki savaş arası dönemdir...


2710 Mesaj
4 Ağustos 2008; 22:59:35 

olmadı off ya


_____________________________

www.sercan.pro


106 Mesaj
4 Ağustos 2008; 23:01:45 

o zaman ses kartının driverlarını yeniden yükle :D


_____________________________

barış iki savaş arası dönemdir...


42 Mesaj
4 Ağustos 2008; 23:03:47 

Dostum oradakileri pek bozamasın yani ne kadar karıştırırsan karıştır pek de o kadar olumsuz olmaz...Genelde bu tür olaylarda çıkışlar yanlış yapıldığı için bu tür sorunlarla karşılaşılıyor..Anakart'ın modelini söylersen biraz daha kolay yardımcı olabilirim?


_____________________________

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Teknik Yardım » Ses ayarlarını bozdum ses gelmiyor...
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön


 
Reklamlar


DH VİDEO

 



Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü / mini sürümü.



0.172