Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NEXT YE-9950 CIS KANAL FAVORİTE EKLEME SORUNU???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> NEXT YE-9950 CIS KANAL FAVORİTE EKLEME SORUNU??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gargi Can

4 Ağustos 2008; 19:10:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar d-smart receiver yeni aldım. Kullanım klavuzu son derece yetersiz. Şimdi bu receiver lerda kanalların sırasını değiştiremediğimize göre istediğim kanalları el altında tutmanın tek yolu favorite eklemek olucak. Alet favorite yi 5 kısmna ayırmış beyaz bolge tüm favorite aldığım kanalları gösteriyor. Ve alette 4 renki tuslara atanmış favorite listesi var. Fakat ben bu 4 listeye bir turlu kanal yerleştiremiyorum. Mesela 1 listeye en seyrettiğim yerli kanallar. 2. listeye müzik kanalları 3. listeye belgesel kanalları gibi.... Bu receiveri kullanan ve bu bu sorunu çözmüş arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler...

nezihh

4 Ağustos 2008; 21:31:55 

kanal düzenlemeden favori kanllara gir ordan kanalın üstüne gel istediğin renge bas artık o kanal o rengin favori gurubunda yalnız bunu menüden yapmanız gerekiyor
kanal listesinden(ok a basınca açılan) yaparsanız sadece kırmızı oluyor iyi günler

Nikon D80+Nikon AF-S 70-300mm VR +Nikkor AF 50mm 1.8
Gargi Can

5 Ağustos 2008; 13:13:06 

teşekkür ederim hemen deniyorum...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> NEXT YE-9950 CIS KANAL FAVORİTE EKLEME SORUNU??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...
ASUS S6F Dizüstü bilgisayar
Deri kapli bir dizustu bilgisayara ne dersiniz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar