Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MINTON MDIVX-1304 DVD /DIVX PLAYER format sorunu :S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> MINTON MDIVX-1304 DVD /DIVX PLAYER format sorunu :S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
theARABOhasan

4 Ağustos 2008; 18:56:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MDIVX-1304 DVD /DIVX PLAYER arkadsalar bu dvd/divx playerım var ve aldım kullandım guzel yanlız alt yazılar

kucuk dıye yenı yazılım yukleyım dedım orjınal sıtesınden ındırdım yaptım yukledım ve calıstı alt yazılar buyudu

ve guzel goruntu geldı ama 2 3 gun sonra dvd yı acıyorum ne surucu acılıyor nede ekrana goruntu gelıyor

format dedıler pekı nasıl arkada kucuk bı korunmus delik var basarak mı acaba bılgı verırsenız cok mınettar

oluurm siz tesskurler

tuturuk

5 Ağustos 2008; 4:46:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadasım bende 2tane 1304 kullanıyorum siteden indirdiğim güncel sürümü aynı belirtikleri sekilde yükledim ve 1 tanesi çalısmadı aradım flash sıkısması var dediler gönder bakalım dediler birçok form sitesinden yöntem kabloyla güncelleme herşeyi denedim olmadı sonra istanbul yetkiliservisi aradım durumu anlattım gönder bakalım dediler kaç para diyorum belli birşey demiyorlar bekli 20 bekli 30 beklide hiç ama belirsizlik beni çok sıkar ve boardını değistirsen kaç lira olur dedim dediler 35 ytl en son oluru yaptılar felan felan felan ben neyaptım tabikide alamdım 50 ytl usb yepyeni garantili aletlerden bi tane aldım bu da bana çok şey ögretmiş oldu frimware işi meşakkatli ve riskli bir iş iki tane aynı cihaz ve anı sürüm ayni altında çizgi felan dikatt et diyorlaya işte o hesap ben herşeye dikkat etmeme rağmen bir tanesi elimde patladı. ama bu demek değilki minton kötü hayır kötü deil aksine yine birçok markadan daha kurumsal sadece frimware işi biraz sakat bir iş yine kısa bir dip not: hemen hemen bütün aletler büyük markalarda buna dahil olmak üzere 3 aşşağı 5 yukkarı hepsi aynı mokun soyu yani biri birinden 5 para fazla etmiyor neredeyse herşeyleri aynı arkaları dışında

E 4500 -ASUS 8600GT- GA. P35 DS3L-2X1GB 800KINSTON-AOPEN H500Y12-CHİMEİ 946A-160 SATA 2 SAMSUNG-PHILIPS DVDR1625K/30-PHILIPS 5200-- TECHRA TR202- PS2(MARTİX)- SEG5533-MİNTON 1304-SAMSUNG X660-P4 1.7- 3X256 133 SDRAM- AOPEN AX4BS-V- ASUS ATİ 9250SE- 40GB SAMSUNG- 40 GB SAGATE- avermedia 203(2tane)- EVEREST BKD333-PHILIPS 107 E21-HP 840C-hitachi wm e575le
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> MINTON MDIVX-1304 DVD /DIVX PLAYER format sorunu :S Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç