Berlitz 130 yıllık deneyimi ve 70 ülkedeki500 den fazla merkezinde, İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Ruşça, Çince, Japonca, Portekizce, Arapça ve tüm dünya dillerinde eğitim vererek, global iletişime katkıda bulunan, kalite sembolü bir eğitim kurumudur.
Berlitz Metodu®nda esas öğrencinin eğitimde aktif rol alarak konuşması, eğitimin konuşma ağırlıklı olmasıdır. Merkezlerimizde sertifikalı ve Berlitz Metodu® ile eğitilen öğretmenler ana dillerinde eğitim vermektedir. Berlitz Metodu®, eğitim yöntemimiz ve ürünlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.berlitz.com.tr, Yurt Dışındaİngilizce, Önlisans, Lisans ve Sertifika programlarımız hakkında www.berlitz.com.tr/urunlerimiz/yurtdisi.htmyi ziyaret ediniz.
İngilizce Programlarımız:
Genel İngilizce, İş İngilizcesi, İş Yazışmaları,
İş Sunumları, İş Görüşmelerine Hazırlık,
Telefonda İngilizce, Ofis İngilizcesi,
İş Dünyasından Örnekler, Hukuk İngilizcesi,
Tıp ve İnsan Kaynakları İngilizcesi,
Denizcilik, IT Mühendisliği İngilizcesi,
Bankacılık ve Finans, Çeşitli İş Konuları,
Pazarlama ve Reklamcılık İngilizcesi,
Uluslararası Ticaret ve Yatırım,
Polislere Özel İngilizce,
programları ile Profesyonel İngilizce Eğitimleri sunar.
YOĞUN PROGRAMLARIMIZ İLE HIZLI DİL EĞİTİMİ ( HAFTADA BİR KUR )
@NeutralZone Evet, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet verilmektedir.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.
@z.C.. Berlitz, öğrencilerinin ihtiyaç analizini yaparak ihtiyaçlarına yönelik eğitim araç ve gereçleri geliştirmektedir.Öğrenci kitabı,Audio CD,Cd-Rom, e-learning ve Berlitz Magazin olmak üzere özel eğitim araç ve gereçleri vardır.
Öğrenci Kitabı: Günlük yaşamda kullanılan değişik temaları işleyerek pratik diyaloglar ile dil becerilerini kazanmanızı ve doğru kullanmanızı sağlar. İngilizce dilinin zenginliklerini hayattan alınma deyim ve terimler ile öğretir. Klasör formatındaki kitaba yeni bilgileri ekleyebilirsiniz. Kültür köşesinde kültürel farklılıklar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Audio CD: Audio CD’yi evinizde veya yolda dinleyebilirsiniz. Pratik, güncel diyalogları ve telefonda konuşma becerilerini kitabın içeriği paralelinde hazırlanmış Audio CD’yi dinleyerek pekiştirebilir ve konuşma becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
CD-Rom: Karşılıklı egzersizler yaparak çalışabilirsiniz. Gramer, okuma, dinleme, konuşma ve yazma yeteneğinizi eğlenceli aktivitelere katılarak geliştirebilirsiniz.
İnternet Sitesi: Diğer ülkelerdeki Berlitz öğrencileri ile iletişim kurabilirsiniz. Berlitz’den değişik İngilizce çalışma kaynakları ve bağlantıları bulabilirsiniz. İngilizce kelime bilgi ve yeteneklerinizi eğlenceli aktivite ve oyunlar ile geliştirebilirsiniz.
Magazin: 3 ayda bir yenilenen orijinal makalelerden oluşmuş English Passport adlı dergi ile İngilizce’yi en kısa sürede ve en doğru şekilde öğrenirsiniz. Gerçek yaşatılardan alınmış çeşitli konulardaki (sanat, politika, spor, ekonomi, finans) İngilizce güncel makaleler ile kelime bilginizi geliştirebilirsiniz.
@Windquake - @Nuri Alço Sizin Japonca Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek Eğitim Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.
Teke tek dersler, yeni bir dili öğrenmek için hızlı, etkin ve zevkli bir yoldur. Teke tek dersler Berlitz Metodu’nda özel eğitim görmüş öğretmenlerce anadillerinde verilir. Öğretmenin yoğun ilgisiyle öğrenci Japonca’yı zamanın en az %50’sinde konuşur, diğer %50’sinde de dinler. Böylece %100’ünde öğrenir. Bu şekilde öğrenci kendi istediği süratte dil eğitiminde ilerleyebilir.
Arzu ettiğiniz Gün ve Saatlerde derslere başlamak üzere Merkezlerimize bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 5 Ağustos 2008; 18:41:34 >
Kenji mi öğreniyoruz yoksa latin alfabesiylemi japoncayı? Latin olarak yazabiliyorum. okumam orta. konuşmada pratik yapmam lazım yakın bir zamanda şubelerinize gelecegim.
@Thoughtless - @Nuri Alço Berlitz İstanbul’da başta İngilizce olmak üzere Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İbranice, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Rusça ve Türkçe dillerinde eğitim veriyoruz.Sitemiz şuanda bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa süre içeresinde sitemiz yepyeni tasarım ve içerik ile hizmetinize sunulacaktır.
@TECHTRONİC Ülkemiz son yıllarda Aktif İşgücü piyasası olarak baktığımızda gelişim gösteriyor. Günümüzde İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca'nın yanında Rusça, Arapça, Çince, Japonca gibi dilleri bilen nitelikli işgücüne ihtiyaç giderek artmaya başladı. Çünkü sektörel gelişmeler, yeni yatırımlar, dışa dönük işlerin kurulmasından ve geliştirilmesinden dolayı bu tür personellere talep olmaktadır.
Birçok yabancı işadamı firmalarını temsilen ,Türkiye'ye gelip burada Türk şirketlerle işbirliği olanaklarını araştırıyor. Bu tür fırsatları somut sonuçlara dönüştürebilmek adına bu diyalogları sağlayacak en önemli güç ise yabancı dil bilmektir.
Size, Caddebostan ve Kozyatağı olmak üzere 2 yakın Merkezimiz vardır.
@cetvel Eğitimde en son dünya kalitesini esas alarak hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen,1878’den beri her yıl kendini yenileyip, teknolojik gelişmeleri takip ederek, sistemine uygulayıp sektörüne öncülük eden,Türk iş hayatının, dünya ile uyumlu olarak rekabetini esas alıp; öğrencilerine; mesleklerinde kullanabilecekleri terminolojiyi öğreterek, öğrendikleri yabancı dil’i konuşabilen uluslararası yöneticiler olarak yetişmelerine katkıda bulunan,Öğrencilerine günlük hayatlarında ve dünya ile rekabet eden iş hayatlarında kullanacakları güncel dil’i öğretmeyi hedeflemişKöklü sistemi ile 1878 den beri dünyaya yaygınlaşmış evrensel kalitede bir dil okulu’ dur.Fiyatlarımız hakkında konuşmak için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.