Berlitz 130 yıllık deneyimi ve 70 ülkedeki500 den fazla merkezinde, İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Ruşça, Çince, Japonca, Portekizce, Arapça ve tüm dünya dillerinde eğitim vererek, global iletişime katkıda bulunan, kalite sembolü bir eğitim kurumudur.
Berlitz Metodu®nda esas öğrencinin eğitimde aktif rol alarak konuşması, eğitimin konuşma ağırlıklı olmasıdır. Merkezlerimizde sertifikalı ve Berlitz Metodu® ile eğitilen öğretmenler ana dillerinde eğitim vermektedir. Berlitz Metodu®, eğitim yöntemimiz ve ürünlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.berlitz.com.tr, Yurt Dışındaİngilizce, Önlisans, Lisans ve Sertifika programlarımız hakkında www.berlitz.com.tr/urunlerimiz/yurtdisi.htmyi ziyaret ediniz.
İngilizce Programlarımız:
Genel İngilizce, İş İngilizcesi, İş Yazışmaları,
İş Sunumları, İş Görüşmelerine Hazırlık,
Telefonda İngilizce, Ofis İngilizcesi,
İş Dünyasından Örnekler, Hukuk İngilizcesi,
Tıp ve İnsan Kaynakları İngilizcesi,
Denizcilik, IT Mühendisliği İngilizcesi,
Bankacılık ve Finans, Çeşitli İş Konuları,
Pazarlama ve Reklamcılık İngilizcesi,
Uluslararası Ticaret ve Yatırım,
Polislere Özel İngilizce,
programları ile Profesyonel İngilizce Eğitimleri sunar.
YOĞUN PROGRAMLARIMIZ İLE HIZLI DİL EĞİTİMİ ( HAFTADA BİR KUR )
@NeutralZone Evet, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet verilmektedir.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.
@z.C.. Berlitz, öğrencilerinin ihtiyaç analizini yaparak ihtiyaçlarına yönelik eğitim araç ve gereçleri geliştirmektedir.Öğrenci kitabı,Audio CD,Cd-Rom, e-learning ve Berlitz Magazin olmak üzere özel eğitim araç ve gereçleri vardır.
Öğrenci Kitabı: Günlük yaşamda kullanılan değişik temaları işleyerek pratik diyaloglar ile dil becerilerini kazanmanızı ve doğru kullanmanızı sağlar. İngilizce dilinin zenginliklerini hayattan alınma deyim ve terimler ile öğretir. Klasör formatındaki kitaba yeni bilgileri ekleyebilirsiniz. Kültür köşesinde kültürel farklılıklar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Audio CD: Audio CD’yi evinizde veya yolda dinleyebilirsiniz. Pratik, güncel diyalogları ve telefonda konuşma becerilerini kitabın içeriği paralelinde hazırlanmış Audio CD’yi dinleyerek pekiştirebilir ve konuşma becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
CD-Rom: Karşılıklı egzersizler yaparak çalışabilirsiniz. Gramer, okuma, dinleme, konuşma ve yazma yeteneğinizi eğlenceli aktivitelere katılarak geliştirebilirsiniz.
İnternet Sitesi: Diğer ülkelerdeki Berlitz öğrencileri ile iletişim kurabilirsiniz. Berlitz’den değişik İngilizce çalışma kaynakları ve bağlantıları bulabilirsiniz. İngilizce kelime bilgi ve yeteneklerinizi eğlenceli aktivite ve oyunlar ile geliştirebilirsiniz.
Magazin: 3 ayda bir yenilenen orijinal makalelerden oluşmuş English Passport adlı dergi ile İngilizce’yi en kısa sürede ve en doğru şekilde öğrenirsiniz. Gerçek yaşatılardan alınmış çeşitli konulardaki (sanat, politika, spor, ekonomi, finans) İngilizce güncel makaleler ile kelime bilginizi geliştirebilirsiniz.
@Windquake - @Nuri Alço Sizin Japonca Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek Eğitim Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.
Teke tek dersler, yeni bir dili öğrenmek için hızlı, etkin ve zevkli bir yoldur. Teke tek dersler Berlitz Metodu’nda özel eğitim görmüş öğretmenlerce anadillerinde verilir. Öğretmenin yoğun ilgisiyle öğrenci Japonca’yı zamanın en az %50’sinde konuşur, diğer %50’sinde de dinler. Böylece %100’ünde öğrenir. Bu şekilde öğrenci kendi istediği süratte dil eğitiminde ilerleyebilir.
Arzu ettiğiniz Gün ve Saatlerde derslere başlamak üzere Merkezlerimize bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 5 Ağustos 2008; 18:41:34 >
Toprak olup gitmişlere sorarsan, Ha gavur olmuşsun ha müslüman. Kimler bu dünyada eğlenmemişse,Ötekinde yalnız onlar pişman.
"İnsanlar hür olarak doğar, ama her yerde zincire vurulmuş olarak yaşarlar." Jean Jacques Rousseau
"Hala anlamıyorlar makinenin insanlığın kurtarıcısı olduğunu;insanı aşağılık ve ücretli işlerden kurtaracak olan,azat eden,boş zaman ve özgürlük veren tanrı olduğunu." Paul Lafargue
Kenji mi öğreniyoruz yoksa latin alfabesiylemi japoncayı? Latin olarak yazabiliyorum. okumam orta. konuşmada pratik yapmam lazım yakın bir zamanda şubelerinize gelecegim.
@Thoughtless - @Nuri Alço Berlitz İstanbul’da başta İngilizce olmak üzere Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İbranice, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Rusça ve Türkçe dillerinde eğitim veriyoruz.Sitemiz şuanda bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa süre içeresinde sitemiz yepyeni tasarım ve içerik ile hizmetinize sunulacaktır.
@TECHTRONİC Ülkemiz son yıllarda Aktif İşgücü piyasası olarak baktığımızda gelişim gösteriyor. Günümüzde İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca'nın yanında Rusça, Arapça, Çince, Japonca gibi dilleri bilen nitelikli işgücüne ihtiyaç giderek artmaya başladı. Çünkü sektörel gelişmeler, yeni yatırımlar, dışa dönük işlerin kurulmasından ve geliştirilmesinden dolayı bu tür personellere talep olmaktadır.
Birçok yabancı işadamı firmalarını temsilen ,Türkiye'ye gelip burada Türk şirketlerle işbirliği olanaklarını araştırıyor. Bu tür fırsatları somut sonuçlara dönüştürebilmek adına bu diyalogları sağlayacak en önemli güç ise yabancı dil bilmektir.
Size, Caddebostan ve Kozyatağı olmak üzere 2 yakın Merkezimiz vardır.
@cetvel Eğitimde en son dünya kalitesini esas alarak hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen,1878’den beri her yıl kendini yenileyip, teknolojik gelişmeleri takip ederek, sistemine uygulayıp sektörüne öncülük eden,Türk iş hayatının, dünya ile uyumlu olarak rekabetini esas alıp; öğrencilerine; mesleklerinde kullanabilecekleri terminolojiyi öğreterek, öğrendikleri yabancı dil’i konuşabilen uluslararası yöneticiler olarak yetişmelerine katkıda bulunan,Öğrencilerine günlük hayatlarında ve dünya ile rekabet eden iş hayatlarında kullanacakları güncel dil’i öğretmeyi hedeflemişKöklü sistemi ile 1878 den beri dünyaya yaygınlaşmış evrensel kalitede bir dil okulu’ dur.Fiyatlarımız hakkında konuşmak için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
Türkiyede başka şehirlerdede açma olanağınız var mı? Ben İzmirde oturuyorumda.
Angel remember how we'd chase the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When i close my eyes i hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms - oh can't you see Angel shine your light on me
@cetvel Eğitimde en son dünya kalitesini esas alarak hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen,1878�den beri her yıl kendini yenileyip, teknolojik gelişmeleri takip ederek, sistemine uygulayıp sektörüne öncülük eden,Türk iş hayatının, dünya ile uyumlu olarak rekabetini esas alıp; öğrencilerine; mesleklerinde kullanabilecekleri terminolojiyi öğreterek, öğrendikleri yabancı dil�i konuşabilen uluslararası yöneticiler olarak yetişmelerine katkıda bulunan,Öğrencilerine günlük hayatlarında ve dünya ile rekabet eden iş hayatlarında kullanacakları güncel dil�i öğretmeyi hedeflemişKöklü sistemi ile 1878 den beri dünyaya yaygınlaşmış evrensel kalitede bir dil okulu� dur.Fiyatlarımız hakkında konuşmak için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
tamam hocam anladık gelırız mısafırın oluruz da bı fıyat ogrenmek ıcın Bandırma'dan oraya mı gelıyım yanı
@Tsunami41 Berlitz Istanbul, Donanimhaber.com ile Anons ve İmza Reklamı anlaşması yapmıştır.İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.
@ozgurdeniz65 Sizin Almanca Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Eğitiminize başlamak üzere sizi Berlitz Istanbul Merkezlerimize bekliyoruz.
@Danilo Thann Şuan için, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet vermekteyiz.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.Ancak Türkiye'nin heryerinde Merkez açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.
@Ekreizze
Sitemiz şuanda bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa süre içeresinde sitemiz yepyeni tasarım ve içerik ile hizmetinize sunulacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 3 Eylül 2008; 18:08:14 >
@BOXO - @GeeKKiNG Berlitz Istanbul olarak tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.İsveç'in resmi dili İsveççe'dir.Fransızca, Almanca ve Fincede konuşulmaktadır. Ancak küreselleşmenin etkisiyle İngilizce çok yaygın bir biçimde konuşulmaktadır.
@You and Me Evet mevcuttur. Berlitz Istanbul olarak 1998 yılından beriBerlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz Garantisi ile öğrenci gönderiyoruz.
yabancı dil konusunda hiçbir kurs benim gözümü boyayamaz artık. kendi fikrim hepsinin ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca yok iş ingilizcesi, yok hazırlık atlama gibi ayrımlar bana o kadar saçma geliyor ki. dil tektir ve bütündür. sanki bir hizmeti farklılaştırarak müşteri çekme yöntemi gibi.
Isteddiginiz dili cok güzel ögrenirsiniz Berlitz de ama bir ton para bayilirsiniz...
çok güzel özetlemişsin
@lupus16 - @TriaThlon - @cmdnz - @Yazat Öncelikle fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.Berlitz, herşeyden önce bireysel eğitimi esas alan, konuşma ağırlıklı bir yöntemi kullanır. Sınıfta sadece öğrenilmek istenen dil kullanılır, tercüme yapılmaz ve gramer metin içinde öğretilir. Berlitz Metodu® konuşmaya dayalı bir sistemdir. Bu metod “duy, gör, tekrarla ve konuş” sistematiğini sunmaktadır. Berlitz Farkını daha yakından görebilmeniz için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
ne göz boyaması arkadaşım adamlar işi profosyonel olarak yapıyor ve reklam yapmak en doğal hakları. anlaşma yaptık diyor. boş konuşmaya ne kadar meraksınız yaa,, sizide görürüz ekmek parası peşinde koştuğunuz zaman.. bakalım böyle sabote edebilecekmisiniz olayları. göz boyamaymış
ne göz boyaması arkadaşım adamlar işi profosyonel olarak yapıyor ve reklam yapmak en doğal hakları. anlaşma yaptık diyor. boş konuşmaya ne kadar meraksınız yaa,, sizide görürüz ekmek parası peşinde koştuğunuz zaman.. bakalım böyle sabote edebilecekmisiniz olayları. göz boyamaymış
peki sana ne oluyor? hani bana olan oldu? bana olan olduğu için neden cevap veriyosun? işte Türk milleti TriaThlon gibi arkadaşlar yüzünden bu hale geliyor. susuyor herşeye. ben haksızlığa dayanamam arkadaş!. adam ekmek parası peşinde anlaşmış reklamını yapıyo. gelip birileri sabote ediyor. şu sanane banane kafasından nezaman kurtulacaksınız merak ediyorum ya.
Hocam öncelikle anlatım biçiminiz hiç hoşuma gitmedi...Birisi size bir soru soruyor siz dolaylı yoldan şişirme yapıyorsunuz..Bence daha öz bir anlatım biçimi kullanın...Sorunun özüne cevap verirseniz seviniriz...Göz boyama gibi geliyor insana, buda sizi itici kılıyor...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
Yüzbaşı Kadri Bey 22 Nisan 1915 Eski Nick: THESHUCK
[font="Courier New"]Ben geçtiğimiz sene İngilizce dil bilgimi bayağı bi geliştirdim kendi kendime , 2500 kadar kelime ezberledim , kalıplar ezberledim , modals , zamanlar vs. bayağı bilgim vardır , fakat pratiğim çok yok bu sebepten dolayı bir ingilizle konuşurken takıldığım çok yer oluyor. Fakat gelin görün ki , Bir ingiliz arkadaşımla msn ortamından tam 6 saat boyunca muhabbet ettiğim oldu , ve saydım da toplamda 15 tane kelimenin anlamını öğrenebilmek için sözlük kullandım. Sanırım eksiğimin büyük çoğunluğu pratik olmamasından kaynaklanıyor. sizin kursunuza gelsem bana ne önerirsiniz ? ve birşey daha söyliyeyim , benim ingilizce kelime bilgim , genel ingilizce , herşeyden ezberledim , iş ortamı , telefonla konuşma , sağlık , turizm , yemekler/sebze/meyve vb. ama bundada daha iyi olmak istiyorum en önemlisi akıcı konuşmak.[/font]
Sanırım eksikliğim Pratik ve Genel ingilizce kelimeleri.
Yinede ben sizi dinlemek isterim. Bu ikisini nasıl bir kursta ve ne kadara temin edebilirim ?
akıcı konusmak istiyorsan arkadaşım yurtdışındaki eğitimi programlarını düşünmeni öneririm.. ingilizceyi en iyi ingilizden, ispanyolcayı en iyi ispanyoldan öğrenirsin.. her millet kendi dilini en iyi konusur... imkanın varsa git ingiltere ya da kanadaya {kanadayı öneririm fiyat konusunda ingiltereden çok daha ucuz} yazıl bir kursa zaten yurtdışı kurslarda iyi bi okuLa gidersen böyle kağıt üstünden çok pratiğe önem veriyorlar bir de aile yanına gönderiyolar seni gerçekten çok iyi pratik oluyor.. ama türkiyede kursa gidersen kursta 2 saat 3 saat ingilizce konusucaksın sonra Türkçeye döneceksin.. bunun yerine 2-3 hafta sırf yabancı ortamda yabancı dil konusmak cok daha yararlı olur.. türkiyede de kursa gittim yurtdşında da kursa gittim tecrübelerimden söylüyorum atmasyon değil .
bir de birşey sormak istiyorum Berlitz;
ispanyolca dil eğitimi için yurtdışı eğitim programlarınız var mı ? varsa bu programlar hakkında bilgi istiyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3V!RüS -- 6 Ağustos 2008; 17:08:59 >
akıcı konusmak istiyorsan arkadaşım yurtdışındaki eğitimi programlarını düşünmeni öneririm.. ingilizceyi en iyi ingilizden, ispanyolcayı en iyi ispanyoldan öğrenirsin.. her millet kendi dilini en iyi konusur... imkanın varsa git ingiltere ya da kanadaya {kanadayı öneririm fiyat konusunda ingiltereden çok daha ucuz} yazıl bir kursa zaten yurtdışı kurslarda iyi bi okuLa gidersen böyle kağıt üstünden çok pratiğe önem veriyorlar bir de aile yanına gönderiyolar seni gerçekten çok iyi pratik oluyor.. ama türkiyede kursa gidersen kursta 2 saat 3 saat ingilizce konusucaksın sonra Türkçeye döneceksin.. bunun yerine 2-3 hafta sırf yabancı ortamda yabancı dil konusmak cok daha yararlı olur.. türkiyede de kursa gittim yurtdşında da kursa gittim tecrübelerimden söylüyorum atmasyon değil .
bir de birşey sormak istiyorum Berlitz;
ispanyolca dil eğitimi için yurtdışı eğitim programlarınız var mı ? varsa bu programlar hakkında bilgi istiyorum .
Size çok teşekkür ederim. belki bu yazdıklarınız hayatımı değiştirecek. Birşey sormak isterim size , sanırım kanadaya gittiniz , kaç paraya patladı size bu kurs?
@Necessa®i 1. seçenek olarak; Sizin İngilizce Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek-Conversation(Konuşma) Ağırlıklı Eğitim Programımızı öneriyorum. 2. seçenek olarak; Cuma akşamları 20.00 – 21.30 saatleri arasında (Conversation Club) Konuşma Kulüplerimiz toplanırlar. Berlitz ‘den eğitim alan öğrencilerimiz konuşma klüp derslerimize doğal olarak katılma haklarına sahiptir. Kurslarımızda kayıtlı olmayanlar ise, programın bedelini ödemek şartı ile bu derslere katılabilirler. 3. seçenek olarak ise; Yurtdışı Eğitim Programlarımıza katılabilirsiniz.Size İngilizce Dil Eğitimi alabileceğiniz ülkeler hakkında ayrıntılı bilgi vermek istiyorum.
İngilizce dil eğitimi almak için; İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Malta ve Güney Afrika Cumhuriyeti gidilebilecek başlıca ülkelerdir.
İngiltere’nin diğer ülkelere göre 4 önemli avantajı bulunur: - 6 ayın üzerindeki kayıtlarda öğrencilerin haftada 20 saat yasal çalışma hakkı bulunur. - 6 ayın üzerindeki kayıtlarda öğrenciler Ulusal Sağlık Sigortası’na dahil edilir. - Mesafe olarak Türkiye’ye yakın olduğu için uçak bileti diğer ülkelere göre daha ekonomiktir. - Toplu taşım sistemi diğer ülkelerdekinden çok daha gelişmiş ve konforludur. ABD’nin diğer ülkelere göre 2 önemli avantajı bulunur: - Öğrenciler üniversite kampüsleri içinde eğitim alabilmektedirler. Böylece ABD’li öğrencilerle iç içe eğitim alma ve anadili ingilizce olan kimselerle pratik yapma şansına sahip olmaktadırlar. Ayrıca öğrenciler üniversite yurtlarına yararlanabilmektedirler. - ABD’nin büyük bir ülke olması, çok daha geniş şehir ve iklim seçenekleri sunmaktadır. Avustralya ve Kanada’nın avantajı, diğer ülkelere göre % 10 daha ekonomik olmasıdır. Malta’nın avantajı ise yaz aylarında gidildiğinde akdeniz ikliminde tatil imkanı sunmasıdır.
Eğitim Programlarımıza katılmak için sizi Merkezlerimize bekliyoruz.
@c0ss DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 6 Ağustos 2008; 17:50:59 >
Şimdi sitenize baktım . Kursun yarın başlayacağını gördüm, Kontenjanınız varmı? Son olarakta benim sadece bir ay zamanım var kursu 1 ay olarak alsam olmaz mı?
Teşekkürler kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 7 Ağustos 2008; 23:43:01 >
şimdi Kozyataginda olan şubeyle , Caddebostandaki şube arasinda bi fark varmidir ? özelikle fiyat konusunda? Sınıflarınız kaç kişiden oluşuyor ? Ders Gösteren Hocalarınız büyük ihtimalle Türk değildir? hangi ülkelerden Egitimcileriniz var ? (ingilizce için) birde kendime göre söyleyeyim orta seviyede ingilizcem var fakat sıfırdan bir kur'a katilmak istiyorum Fiyat konusunda az'da olsa bi fiyat vermeniz mumkun mu
Son olarak Berlitz 'in yurt dışına gönderiyor mu? genelde dil kurslari 2-3 haftalik yurt dısına yoluyorlar. özellikle ingiltere'ye
@BOXO - @GeeKKiNG Berlitz Istanbul olarak tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.İsveç'in resmi dili İsveççe'dir.Fransızca, Almanca ve Fincede konuşulmaktadır. Ancak küreselleşmenin etkisiyle İngilizce çok yaygın bir biçimde konuşulmaktadır.
@You and Me Evet mevcuttur. Berlitz Istanbul olarak 1998 yılından beriBerlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz Garantisi ile öğrenci gönderiyoruz.
beyler saçma sapan geyikler yapmayın lütfen.buraya bilgi öğrenmek için geldik.konu dışı mesajlarla topiği şişirmeyelim.bunları okumak zorunda değiliz.beğenmeyen girmez konuya olur biter.
benim soruma gelince londra da dil eğitimi almak istiyorum.bu konuda biraz araştırma yapmışlığım var ve sitenizde gördüm ki Stanton School of English in 24 haftalık fiyatı sizde sitesinden daha ucuz.bu nasıl olabiliyor? daha önce görüştüğüm bir acenta heryerde fiyatlar aynıdır demişti.
merak ettiğim diğer bir konu da şu:
acentanın vize almaya katkısı nedir? konsolosluk bak falan acenta ile çalışıyor o zaman güvenilir vs gibi bir durum var mıdır? başvuru formunu sizin istediğiniz şekilde hazırlayan öğrenci adaylarının vize alma yüzdesi nedir?
Daha önce kurslarınıza katıldım. Eğer yurtdışına gitmeden kullanabileceğiniz bir İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Berlitz bu konuda bir numaradır. Tavsiye ederim
@HazzaR Sitemiz bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.Programlarımız hakkında bilgi almak için lütfen Merkezlerimizle irtibat kurunuz. Sizin İngilizce Dil bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Tam Gün Yoğun “Total Immersion” Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir. Yoğun Yabancı Dil Programı konusunda Berlitz’in özel ürünü olan Tam Gün Yoğun “Total Immersion” (TI) ilk defa 1960’lı yıllarda katılımcılara sunulmuştur. Tam Gün Yoğun süratli, etken ve yoğun bir şekilde dil öğrenme yöntemidir. Bu yöntemle katılımcının 2-3 hafta içinde akıcı bir şekilde yabancı dili konuşması hedeflenmektedir. Tam Gün Yoğun’da katılımcılar bütün gün, öğle yemeği dahil, öğrendikleri dili dinleyip, konuşacak ve hatta o dilde düşüneceklerdir. İsteğe göre haftada 5 veya 6 gün ve her gün 9 saat süren bir eğitim alacaklardır. Rol oynayarak, telefonla konuşarak, sunum ve seyahatlerle ilgili konuşmalar yaparak karşılaşacakları her türlü günlük konuşmaları içeren bir eğitim alacaklardır. Kursiyerin yabancı dil öğrenim süresi, derslerde konuların gelişmesi, katılımcıların genel öğrenim ve lisan durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
@McCarty - @orionsguard Berlitz Istanbul , Berlitz’in dünyanın diğer bölgelerinde de uyguladığı metodu aynen uygulamaktadır. Berlitz İstanbul’da da aynı Metod ve aynı materyaller ile tüm dillerin eğitimi yapılmaktadır.Ve Merkezler arasında hiçbir farklılık yoktur.
Öğretmenlerimiz ana dillerinde eğitim verirler. Öğretmenlerimiz, üniversite mezunu Amerikalı, Kanadalı, Avusturalyalı ve İngiliz öğretmenlerin bir araya geldiği, konularında uzman bir kadrodan oluşturulmuştur. DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz. @ottocu Çinçe'de Temel konuşma dili eğitimi.Kurs sonunda temel çin karakterleri öğretilmeye başlanana kadar yazım dili(writing) roman alfabesidir.Önerilen eğitim süresi temel okuma, yazma yeteğenine bakılmaksızın 4. seviyeyi başarıyla tamamlama süresidir. Temel okuma yazma yeteneği gerektiren kurslar için %20-30 luk kurs süresi ilavedir.Yerleştirme ya da seviye tespit sınavı uygulanmaz.
@yavkar@fb Evet, şuanda çalışmalarımız sürmektedir,net bir zaman veremiyoruz.
@c!hat Evet, tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.
@PALADİUS_ARAGONES - @orionsguard 2002 yılından itibaren Berlitz Korean Eğitim Programlarımızda başlamıştır. Merkezlerimizde görüşmek dileğiyle.
@kirmizibulten Sitemiz içerik ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa sürede hizmetinize sunulacaktır.Evraklarınız doğru hazırlanmasında ve başvurunuzun doğru yapılması konusunda size her aşamada yardımcı oluyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 7 Ağustos 2008; 13:12:24 >
verdiğiniz cevapta öğrenmek istediğim çoğu şey yok.sitenizle ilgili birşey sormadım.evraklarla ilgili verdiğiniz cevap zaten genel olarak her acentanın verdiği bir cevap.sizi diğer acentalardan ayıran fark ne? ve okul fiyatı ile ilgili sorumu tekrarlıyorum.eğer fiyat güncel fiyat değil diyorsanız okul fiyat listelerini mail olarak almam mümkün müdür?