Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Berlitz

4 Ağustos 2008, 18:47:03  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Berlitz 130 yıllık deneyimi ve 70 ülkedeki 500 den fazla merkezinde, İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Ruşça, Çince, Japonca, Portekizce, Arapça ve tüm dünya dillerinde eğitim vererek, global iletişime katkıda bulunan, kalite sembolü bir eğitim kurumudur.

Berlitz Metodu®nda esas öğrencinin eğitimde aktif rol alarak konuşması, eğitimin konuşma ağırlıklı olmasıdır. Merkezlerimizde sertifikalı ve Berlitz Metodu® ile eğitilen öğretmenler ana dillerinde eğitim vermektedir. Berlitz Metodu®, eğitim yöntemimiz ve ürünlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.berlitz.com.tr, Yurt Dışında İngilizce, Önlisans, Lisans ve Sertifika programlarımız hakkında www.berlitz.com.tr/urunlerimiz/yurtdisi.htmyi ziyaret ediniz.

İngilizce Programlarımız:

• Genel İngilizce, İş İngilizcesi, İş Yazışmaları,
  • İş Sunumları, İş Görüşmelerine Hazırlık,
  • Telefonda İngilizce, Ofis İngilizcesi,
  • İş Dünyasından Örnekler, Hukuk İngilizcesi,
  • Tıp ve İnsan Kaynakları İngilizcesi,
  • Denizcilik, IT Mühendisliği İngilizcesi,
  • Bankacılık ve Finans, Çeşitli İş Konuları,
  • Pazarlama ve Reklamcılık İngilizcesi,
  • Uluslararası Ticaret ve Yatırım,
  • Polislere Özel İngilizce,
programları ile Profesyonel İngilizce Eğitimleri sunar.
  • YOĞUN PROGRAMLARIMIZ İLE HIZLI DİL EĞİTİMİ ( HAFTADA BİR KUR )
  • ÖZEL KONUŞMA (CONVERSATION) SINIFLARI
  • PROFICIENCY, TOEFL iBT, GRE, GMAT, TUS, ÜDS, KPDS SINAVLARINA HAZIRLIK
  • TOEIC, BULATS, IELTS GİBİ ÖZEL TESTLERE HAZIRLIK PROGRAMLARI

Berlitz Kids ile Çocuklara Özel Programlar
Berlitz Kids - İlkokul Öğrencileri için (8-11 yaş)
Berlitz Kids - Ortaokul Öğrencileri için (12-15 yaş)

Berlitz Teens ile Gençlere Özel Programlar

Sorularınız ve mesajlarınız için bu konuya yazabilirsiniz.
En kısa zamanda görüşmek üzere.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Solmaz D. Ayarslan
Direktör

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

z.C..

4 Ağustos 2008, 19:32:25  

Ders materyalleri(kitap,cd,kaset v.s.) eğitim ücretine dahil mi?

NeutralZone

4 Ağustos 2008, 19:33:28  

Sadece istanbulda mı

Tarafsız Bölge
Berlitz

5 Ağustos 2008, 10:16:48  

@NeutralZone
Evet, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet verilmektedir.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.

@z.C..
Berlitz, öğrencilerinin ihtiyaç analizini yaparak ihtiyaçlarına yönelik eğitim araç ve gereçleri geliştirmektedir.Öğrenci kitabı,Audio CD,Cd-Rom, e-learning ve Berlitz Magazin olmak üzere özel eğitim araç ve gereçleri vardır.

Öğrenci Kitabı: Günlük yaşamda kullanılan değişik temaları işleyerek pratik diyaloglar ile dil becerilerini kazanmanızı ve doğru kullanmanızı sağlar. İngilizce dilinin zenginliklerini hayattan alınma deyim ve terimler ile öğretir. Klasör formatındaki kitaba yeni bilgileri ekleyebilirsiniz. Kültür köşesinde kültürel farklılıklar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Audio CD: Audio CD’yi evinizde veya yolda dinleyebilirsiniz. Pratik, güncel diyalogları ve telefonda konuşma becerilerini kitabın içeriği paralelinde hazırlanmış Audio CD’yi dinleyerek pekiştirebilir ve konuşma becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

CD-Rom: Karşılıklı egzersizler yaparak çalışabilirsiniz. Gramer, okuma, dinleme, konuşma ve yazma yeteneğinizi eğlenceli aktivitelere katılarak geliştirebilirsiniz.

İnternet Sitesi: Diğer ülkelerdeki Berlitz öğrencileri ile iletişim kurabilirsiniz. Berlitz’den değişik İngilizce çalışma kaynakları ve bağlantıları bulabilirsiniz. İngilizce kelime bilgi ve yeteneklerinizi eğlenceli aktivite ve oyunlar ile geliştirebilirsiniz.

Magazin: 3 ayda bir yenilenen orijinal makalelerden oluşmuş English Passport adlı dergi ile İngilizce’yi en kısa sürede ve en doğru şekilde öğrenirsiniz. Gerçek yaşatılardan alınmış çeşitli konulardaki (sanat, politika, spor, ekonomi, finans) İngilizce güncel makaleler ile kelime bilginizi geliştirebilirsiniz.

Windquake
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Ağustos 2008, 14:17:10  

Ortaokul-Lise için Japonca kursu varmı Anadolu yakası Istanbulda
Berlitz

5 Ağustos 2008, 16:27:56  

@Windquake - @Nuri Alço
Sizin Japonca Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek Eğitim Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.

Teke tek dersler, yeni bir dili öğrenmek için hızlı, etkin ve zevkli bir yoldur. Teke tek dersler Berlitz Metodu’nda özel eğitim görmüş öğretmenlerce anadillerinde verilir. Öğretmenin yoğun ilgisiyle öğrenci Japonca’yı zamanın en az %50’sinde konuşur, diğer %50’sinde de dinler. Böylece %100’ünde öğrenir. Bu şekilde öğrenci kendi istediği süratte dil eğitiminde ilerleyebilir.

Arzu ettiğiniz Gün ve Saatlerde derslere başlamak üzere Merkezlerimize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 5 Ağustos 2008; 18:41:34 >

Thoughtless

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008, 16:31:28  

Fransızca neden yok?

Toprak olup gitmişlere sorarsan, Ha gavur olmuşsun ha müslüman.
Kimler bu dünyada eğlenmemişse,Ötekinde yalnız onlar pişman.
"İnsanlar hür olarak doğar, ama her yerde zincire vurulmuş olarak yaşarlar." Jean Jacques Rousseau
"Hala anlamıyorlar makinenin insanlığın kurtarıcısı olduğunu;insanı aşağılık ve ücretli işlerden
kurtaracak olan,azat eden,boş zaman ve özgürlük veren tanrı olduğunu." Paul Lafargue
Nuri Alço
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Ağustos 2008, 16:41:59  

bahçelievler merkezinde japonca eğitimi varmı acaba. sitenizde japonca eğitimi yazmıyor da
TECHTRONİC

5 Ağustos 2008, 17:21:18  

Japonca ve Çince eğitimi alsam ne gibi kazançlarım olur sizce.Ayrıca ben İstanbul Pendik'te oturuyorum bana en yakın şubeniz neresi.

Windquake
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Ağustos 2008, 17:41:57  

Kenji mi öğreniyoruz yoksa latin alfabesiylemi japoncayı? Latin olarak yazabiliyorum. okumam orta. konuşmada pratik yapmam lazım yakın bir zamanda şubelerinize gelecegim.

Sorum = Hangi alfabeleri öğreniyoruz?_
Berlitz

5 Ağustos 2008, 18:14:11  

@Thoughtless - @Nuri Alço
Berlitz İstanbul’da başta İngilizce olmak üzere Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İbranice, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Rusça ve Türkçe dillerinde eğitim veriyoruz.Sitemiz şuanda bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa süre içeresinde sitemiz yepyeni tasarım ve içerik ile hizmetinize sunulacaktır.

@TECHTRONİC
Ülkemiz son yıllarda Aktif İşgücü piyasası olarak baktığımızda gelişim gösteriyor. Günümüzde İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca'nın yanında Rusça, Arapça, Çince, Japonca gibi dilleri bilen nitelikli işgücüne ihtiyaç giderek artmaya başladı. Çünkü sektörel gelişmeler, yeni yatırımlar, dışa dönük işlerin kurulmasından ve geliştirilmesinden dolayı bu tür personellere talep olmaktadır.

Birçok yabancı işadamı firmalarını temsilen ,Türkiye'ye gelip burada Türk şirketlerle işbirliği olanaklarını araştırıyor. Bu tür fırsatları somut sonuçlara dönüştürebilmek adına bu diyalogları sağlayacak en önemli güç ise yabancı dil bilmektir.

Size, Caddebostan ve Kozyatağı olmak üzere 2 yakın Merkezimiz vardır.

cetvel

5 Ağustos 2008, 19:04:26  

Fiyatlarınızı Açıklarmısınız.

Berlitz

5 Ağustos 2008, 19:35:58  

@cetvel
Eğitimde en son dünya kalitesini esas alarak hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen,1878’den beri her yıl kendini yenileyip, teknolojik gelişmeleri takip ederek, sistemine uygulayıp sektörüne öncülük eden,Türk iş hayatının, dünya ile uyumlu olarak rekabetini esas alıp; öğrencilerine; mesleklerinde kullanabilecekleri terminolojiyi öğreterek, öğrendikleri yabancı dil’i konuşabilen uluslararası yöneticiler olarak yetişmelerine katkıda bulunan,Öğrencilerine günlük hayatlarında ve dünya ile rekabet eden iş hayatlarında kullanacakları güncel dil’i öğretmeyi hedeflemişKöklü sistemi ile 1878 den beri dünyaya yaygınlaşmış evrensel kalitede bir dil okulu’ dur.Fiyatlarımız hakkında konuşmak için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

Revolucionist

6 Ağustos 2008, 8:56:13  

Almanca eğitim de var mıdır?Lise düzeyinde temelim var ancak geliştirmem gerekiyor...

Lost_

6 Ağustos 2008, 9:29:20  

Sürekli öğretmenleri değiştirip öğrencileri bezdirmeye devam ediyormusunuz
Danilo Thann

6 Ağustos 2008, 9:38:40  

Türkiyede başka şehirlerdede açma olanağınız var mı? Ben İzmirde oturuyorumda.

Angel remember how we'd chase the sun
Then reaching for the stars at night
As our lives had just begun
When i close my eyes i hear your velvet wings and cry
I'm waiting here with open arms - oh can't you see
Angel shine your light on me
Ekreizze

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008, 10:30:26  

Web siteniz fazlasıyla amatörce yapılmış, söyleyim dedim.

Pércussionist

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008, 10:39:31  

quote:

Orjinalden alıntı: Berlitz

@cetvel
Eğitimde en son dünya kalitesini esas alarak hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen,1878�den beri her yıl kendini yenileyip, teknolojik gelişmeleri takip ederek, sistemine uygulayıp sektörüne öncülük eden,Türk iş hayatının, dünya ile uyumlu olarak rekabetini esas alıp; öğrencilerine; mesleklerinde kullanabilecekleri terminolojiyi öğreterek, öğrendikleri yabancı dil�i konuşabilen uluslararası yöneticiler olarak yetişmelerine katkıda bulunan,Öğrencilerine günlük hayatlarında ve dünya ile rekabet eden iş hayatlarında kullanacakları güncel dil�i öğretmeyi hedeflemişKöklü sistemi ile 1878 den beri dünyaya yaygınlaşmış evrensel kalitede bir dil okulu� dur.Fiyatlarımız hakkında konuşmak için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

tamam hocam anladık gelırız mısafırın oluruz da bı fıyat ogrenmek ıcın Bandırma'dan oraya mı gelıyım yanı

Allah uzun ömürler versin hocam sana, bu alemin ilham kaynağısın...
Mısırlı Ahmet
BOXO
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Ağustos 2008, 11:40:39  

isvecce dılıde var mı programlarınızda
Berlitz

6 Ağustos 2008, 11:59:40  

@Tsunami41
Berlitz Istanbul, Donanimhaber.com ile Anons ve İmza Reklamı anlaşması yapmıştır.İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

@ozgurdeniz65
Sizin Almanca Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Eğitiminize başlamak üzere sizi Berlitz Istanbul Merkezlerimize bekliyoruz.

@Danilo Thann
Şuan için, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet vermekteyiz.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.Ancak Türkiye'nin heryerinde Merkez açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

@Ekreizze

Sitemiz şuanda bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa süre içeresinde sitemiz yepyeni tasarım ve içerik ile hizmetinize sunulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 3 Eylül 2008; 18:08:14 >

Bay Edepsiz

6 Ağustos 2008, 24:01:53  

Yurt Dışı programlarınız mevcut mu?

Ludovico Einaudi çalsın tüm gün evimde. Dans edeyim ışık almayan odamda. Onu düşünerek, ağlayarak, özleyerek ve acı çekerek...
GeeKKiNG

6 Ağustos 2008, 24:03:28  

Merhabalar;

Isveççe kursunuz mevcut mudur?Isveçli kızlarla iletişimi mi güçlendirmek istiyorum da

Mühendis tek boyutta düşünür,n boyutta çözüm üretir
| HP 614c | ASUS P525 | |8gb Sandisk SDHC MicroSD | 2gb Sandisk MicroSD| | 4gb Toshiba SDHC minidSD| N-Gage || Ipod 8gb Nano 3. Nesil Gri | Ipod Nano 2gb Beyaz | Ipod Radio Remote| Sennheiser CX500 Beyaz | Sennheiser CX300 Beyaz |
ExtReme1®

6 Ağustos 2008, 24:03:46  

quote:

Orjinalden alıntı: Tsunami41

Sanırım siz de forumda bir kullanıcısınız, o zaman imzanızı kurallara uydurunuz.

Mesaj Sayısı 0 ve Eğitim Uzmanı Rütbesi. Özel Olarak Dh Sponsorluğunda Burda Sizlere Birşeyler Anlatmaya Çalışıyorlar. Çok Ayıp.

Ek Olarak Kursları Sadece İstanbulda Veriyorsunuz. Türkiyenin Diğer Gelişmiş İllerindede Bu Kursları Vermek İçin Projeleriniz Varmı

Örnek : İzmir, Ankara Gibi

Rising Force On-Line [Reactor](www.rf.prommorpg.com)
Server: Reactor
Nick : Tickhi
Level : 60
Race : Bellato
Class : Holy Chandra
Guild : Guild Yok
Berlitz

6 Ağustos 2008, 24:45:31  

@BOXO - @GeeKKiNG
Berlitz Istanbul olarak tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.İsveç'in resmi dili İsveççe'dir.Fransızca, Almanca ve Fincede konuşulmaktadır. Ancak küreselleşmenin etkisiyle İngilizce çok yaygın bir biçimde konuşulmaktadır.

@You and Me
Evet mevcuttur. Berlitz Istanbul olarak 1998 yılından beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz Garantisi ile öğrenci gönderiyoruz.

@ExtReme1®
Şuan için, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet vermekteyiz.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.Türkiye'nin diğer illerinde Merkezler açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

propesyonel

6 Ağustos 2008, 24:48:24  

bu konu kurallar dahilinde mi ?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Blitzkrieger

6 Ağustos 2008, 13:02:15  

yaw dh ile anlaşma yapmışlar taktınız kurallara...

adam ne güzel reklamını yapıyor işte hemde sizide bilgilendiriyor...

crtl - w yap huzura er!!!

DH ÇEVİRİ & DİL ÖĞRETİMİ KULÜBÜ – ÇEVİRİ & DİL DESTEĞİ İÇİN TIKLAYIN
Berlitz

6 Ağustos 2008, 13:02:21  

@propesyonel
Berlitz Istanbul, Donanimhaber.com ile Anons ve İmza Reklamı anlaşması yapmıştır.İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

Mr._Frodo

6 Ağustos 2008, 13:34:09  

çalışıyorum kursa gidemem
interaktif eğitim setiniz var mı?
bilgisayardan çalışmak için..
Berlitz

6 Ağustos 2008, 13:49:14  

@Mr._Frodo

Evet vardır.Berlitz Online ürünümüzle yabancı dil öğrenmek isteyen kişiler 7 gün 24 saat ders çalışma imkanına sahip olacaklardır. İstedikleri gün, istedikleri zaman ve istedikleri süre, istedikleri yabancı dili çalışabileceklerdir.
Online ürünümüzle yabancı dil öğrenmek isteyenlere İngilizce dahil 6 dilde (Almanca, Fransızca, Hollandaca, İspanyolca, İtalyanca) 2000’er saatlik programlardan oluşan kişiye özel dil ve eğitimlerimiz vardır.Size özel eğitim programı oluşturmak için Merkezlerimize bekliyoruz.

lupus16

6 Ağustos 2008, 13:51:51  

Isteddiginiz dili cok güzel ögrenirsiniz Berlitz de ama bir ton para bayilirsiniz...

TriaThlon

6 Ağustos 2008, 13:55:37  

yabancı dil konusunda hiçbir kurs benim gözümü boyayamaz artık. kendi fikrim hepsinin ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum.

ayrıca yok iş ingilizcesi, yok hazırlık atlama gibi ayrımlar bana o kadar saçma geliyor ki. dil tektir ve bütündür. sanki bir hizmeti farklılaştırarak müşteri çekme yöntemi gibi.

B&D

6 Ağustos 2008, 13:56:13  

quote:

Orjinalden alıntı: lupus16

Isteddiginiz dili cok güzel ögrenirsiniz Berlitz de ama bir ton para bayilirsiniz...

çok güzel özetlemişsin

Her şekilli denyonun bi kaç manyak arkadaşı var
Ve bu arkadaşlar sıkabilirler arkadaşına
O yüzden çok takılma şekilli denyolara
Çünkü kavga benzemez ps’deki combolara
Yazat

6 Ağustos 2008, 13:57:55  

Pardon ama göz boyamaya çalışıyorsunuz

Berlitz

6 Ağustos 2008, 14:17:30  

@lupus16 - @TriaThlon - @cmdnz - @Yazat
Öncelikle fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.Berlitz, herşeyden önce bireysel eğitimi esas alan, konuşma ağırlıklı bir yöntemi kullanır. Sınıfta sadece öğrenilmek istenen dil kullanılır, tercüme yapılmaz ve gramer metin içinde öğretilir. Berlitz Metodu® konuşmaya dayalı bir sistemdir. Bu metod “duy, gör, tekrarla ve konuş” sistematiğini sunmaktadır.
Berlitz Farkını daha yakından görebilmeniz için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

helloween

6 Ağustos 2008, 14:22:57  

ne göz boyaması arkadaşım adamlar işi profosyonel olarak yapıyor ve reklam yapmak en doğal hakları. anlaşma yaptık diyor. boş konuşmaya ne kadar meraksınız yaa,, sizide görürüz ekmek parası peşinde koştuğunuz zaman.. bakalım böyle sabote edebilecekmisiniz olayları. göz boyamaymış

dözyo fiks e fua
TriaThlon

6 Ağustos 2008, 14:36:17  

quote:

Orjinalden alıntı: helloween

ne göz boyaması arkadaşım adamlar işi profosyonel olarak yapıyor ve reklam yapmak en doğal hakları. anlaşma yaptık diyor. boş konuşmaya ne kadar meraksınız yaa,, sizide görürüz ekmek parası peşinde koştuğunuz zaman.. bakalım böyle sabote edebilecekmisiniz olayları. göz boyamaymış

kurumun sözcüsü sen misin?? sana noluyor??

yetkili kişi gerekli cevabı veriyor merak etme...

helloween

6 Ağustos 2008, 14:42:37  

peki sana ne oluyor? hani bana olan oldu? bana olan olduğu için neden cevap veriyosun? işte Türk milleti TriaThlon gibi arkadaşlar yüzünden bu hale geliyor. susuyor herşeye. ben haksızlığa dayanamam arkadaş!. adam ekmek parası peşinde anlaşmış reklamını yapıyo. gelip birileri sabote ediyor. şu sanane banane kafasından nezaman kurtulacaksınız merak ediyorum ya.

dözyo fiks e fua
Oğuzhan AŞAR

6 Ağustos 2008, 15:00:28  

Hocam öncelikle anlatım biçiminiz hiç hoşuma gitmedi...Birisi size bir soru soruyor siz dolaylı yoldan şişirme yapıyorsunuz..Bence daha öz bir anlatım biçimi kullanın...Sorunun özüne cevap verirseniz seviniriz...Göz boyama gibi geliyor insana, buda sizi itici kılıyor...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
Yüzbaşı Kadri Bey
22 Nisan 1915
Eski Nick: THESHUCK
Necessa®i

6 Ağustos 2008, 16:53:34  

[font="Times New Roman"]Merhaba[/font]

[font="Courier New"]Ben geçtiğimiz sene İngilizce dil bilgimi bayağı bi geliştirdim kendi kendime , 2500 kadar kelime ezberledim , kalıplar ezberledim , modals , zamanlar vs. bayağı bilgim vardır , fakat pratiğim çok yok bu sebepten dolayı bir ingilizle konuşurken takıldığım çok yer oluyor. Fakat gelin görün ki , Bir ingiliz arkadaşımla msn ortamından tam 6 saat boyunca muhabbet ettiğim oldu , ve saydım da toplamda 15 tane kelimenin anlamını öğrenebilmek için sözlük kullandım. Sanırım eksiğimin büyük çoğunluğu pratik olmamasından kaynaklanıyor. sizin kursunuza gelsem bana ne önerirsiniz ? ve birşey daha söyliyeyim , benim ingilizce kelime bilgim , genel ingilizce , herşeyden ezberledim , iş ortamı , telefonla konuşma , sağlık , turizm , yemekler/sebze/meyve vb. ama bundada daha iyi olmak istiyorum en önemlisi akıcı konuşmak.[/font]

Sanırım eksikliğim Pratik ve Genel ingilizce kelimeleri.

Yinede ben sizi dinlemek isterim. Bu ikisini nasıl bir kursta ve ne kadara temin edebilirim ?

ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ
Ey Türk! Türklüğünle gurur duy ve Türklüğünle yaşa! Türklüğünle gurur duy ve Türklüğünle yaşa!
Türkler bu ülkede azınlık edilmeye çalışılıyor Tıklayon! Okuyun! Görün!
Th3V!RüS

6 Ağustos 2008, 17:08:20  

akıcı konusmak istiyorsan arkadaşım yurtdışındaki eğitimi programlarını düşünmeni öneririm.. ingilizceyi en iyi ingilizden, ispanyolcayı en iyi ispanyoldan öğrenirsin.. her millet kendi dilini en iyi konusur... imkanın varsa git ingiltere ya da kanadaya {kanadayı öneririm fiyat konusunda ingiltereden çok daha ucuz} yazıl bir kursa zaten yurtdışı kurslarda iyi bi okuLa gidersen böyle kağıt üstünden çok pratiğe önem veriyorlar bir de aile yanına gönderiyolar seni gerçekten çok iyi pratik oluyor.. ama türkiyede kursa gidersen kursta 2 saat 3 saat ingilizce konusucaksın sonra Türkçeye döneceksin.. bunun yerine 2-3 hafta sırf yabancı ortamda yabancı dil konusmak cok daha yararlı olur.. türkiyede de kursa gittim yurtdşında da kursa gittim tecrübelerimden söylüyorum atmasyon değil .

bir de birşey sormak istiyorum Berlitz;

ispanyolca dil eğitimi için yurtdışı eğitim programlarınız var mı ? varsa bu programlar hakkında bilgi istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3V!RüS -- 6 Ağustos 2008; 17:08:59 >

?
c0ss

6 Ağustos 2008, 17:08:20  

Paradan bahsediniz.

| Prison Break | Chuck | Death Note | Avatar |

| Rammstein | Apocalyptica | Metallica | Iron Maiden | Sagopa Kajmer |

Phılıps 190VW 19" LCD Monitor || XBOX 360 Arcade PAL || Creative M-4500 Inspire 4.1

Necessa®i

6 Ağustos 2008, 17:12:59  

quote:

Orjinalden alıntı: Th3V!RüS

akıcı konusmak istiyorsan arkadaşım yurtdışındaki eğitimi programlarını düşünmeni öneririm.. ingilizceyi en iyi ingilizden, ispanyolcayı en iyi ispanyoldan öğrenirsin.. her millet kendi dilini en iyi konusur... imkanın varsa git ingiltere ya da kanadaya {kanadayı öneririm fiyat konusunda ingiltereden çok daha ucuz} yazıl bir kursa zaten yurtdışı kurslarda iyi bi okuLa gidersen böyle kağıt üstünden çok pratiğe önem veriyorlar bir de aile yanına gönderiyolar seni gerçekten çok iyi pratik oluyor.. ama türkiyede kursa gidersen kursta 2 saat 3 saat ingilizce konusucaksın sonra Türkçeye döneceksin.. bunun yerine 2-3 hafta sırf yabancı ortamda yabancı dil konusmak cok daha yararlı olur.. türkiyede de kursa gittim yurtdşında da kursa gittim tecrübelerimden söylüyorum atmasyon değil .

bir de birşey sormak istiyorum Berlitz;

ispanyolca dil eğitimi için yurtdışı eğitim programlarınız var mı ? varsa bu programlar hakkında bilgi istiyorum .

Size çok teşekkür ederim. belki bu yazdıklarınız hayatımı değiştirecek. Birşey sormak isterim size , sanırım kanadaya gittiniz , kaç paraya patladı size bu kurs?

ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ
Ey Türk! Türklüğünle gurur duy ve Türklüğünle yaşa! Türklüğünle gurur duy ve Türklüğünle yaşa!
Türkler bu ülkede azınlık edilmeye çalışılıyor Tıklayon! Okuyun! Görün!
Berlitz

6 Ağustos 2008, 17:44:19  

@Necessa®i
1. seçenek olarak; Sizin İngilizce Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek-Conversation(Konuşma) Ağırlıklı Eğitim Programımızı öneriyorum.
2. seçenek olarak; Cuma akşamları 20.00 – 21.30 saatleri arasında (Conversation Club) Konuşma Kulüplerimiz toplanırlar. Berlitz ‘den eğitim alan öğrencilerimiz konuşma klüp derslerimize doğal olarak katılma haklarına sahiptir. Kurslarımızda kayıtlı olmayanlar ise, programın bedelini ödemek şartı ile bu derslere katılabilirler.
3. seçenek olarak ise; Yurtdışı Eğitim Programlarımıza katılabilirsiniz.Size İngilizce Dil Eğitimi alabileceğiniz ülkeler hakkında ayrıntılı bilgi vermek istiyorum.

İngilizce dil eğitimi almak için; İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Malta ve Güney Afrika Cumhuriyeti gidilebilecek başlıca ülkelerdir.

İngiltere’nin diğer ülkelere göre 4 önemli avantajı bulunur:
- 6 ayın üzerindeki kayıtlarda öğrencilerin haftada 20 saat yasal çalışma hakkı bulunur.
- 6 ayın üzerindeki kayıtlarda öğrenciler Ulusal Sağlık Sigortası’na dahil edilir.
- Mesafe olarak Türkiye’ye yakın olduğu için uçak bileti diğer ülkelere göre daha ekonomiktir.
- Toplu taşım sistemi diğer ülkelerdekinden çok daha gelişmiş ve konforludur.
ABD’nin diğer ülkelere göre 2 önemli avantajı bulunur:
- Öğrenciler üniversite kampüsleri içinde eğitim alabilmektedirler. Böylece ABD’li öğrencilerle iç içe eğitim alma ve anadili ingilizce olan kimselerle pratik yapma şansına sahip olmaktadırlar. Ayrıca öğrenciler üniversite yurtlarına yararlanabilmektedirler.
- ABD’nin büyük bir ülke olması, çok daha geniş şehir ve iklim seçenekleri sunmaktadır.
Avustralya ve Kanada’nın avantajı, diğer ülkelere göre % 10 daha ekonomik olmasıdır.
Malta’nın avantajı ise yaz aylarında gidildiğinde akdeniz ikliminde tatil imkanı sunmasıdır.

Eğitim Programlarımıza katılmak için sizi Merkezlerimize bekliyoruz.

@c0ss
DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 6 Ağustos 2008; 17:50:59 >

-PiToN-

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008, 22:38:05  

kolay Gelsin

group86967@groupsim.com | DH'nin msn grubu! Muhtesem İnsanlar

nech84

6 Ağustos 2008, 23:18:23  

londradayım suan toplu tasıma gelişmiş ama dehset pahalı :)
HazzaR

7 Ağustos 2008, 12:42:59  

merhaba

Şimdi sitenize baktım . Kursun yarın başlayacağını gördüm, Kontenjanınız varmı? Son olarakta benim sadece bir ay zamanım var kursu 1 ay olarak alsam olmaz mı?

Teşekkürler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 7 Ağustos 2008; 23:43:01 >

Red Bull Racing
McCarty

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008, 12:58:33  

Hocam benim merak ettigim bi kac nokta var.

şimdi Kozyataginda olan şubeyle , Caddebostandaki şube arasinda bi fark varmidir ? özelikle fiyat konusunda?
Sınıflarınız kaç kişiden oluşuyor ?
Ders Gösteren Hocalarınız büyük ihtimalle Türk değildir? hangi ülkelerden Egitimcileriniz var ? (ingilizce için)
birde kendime göre söyleyeyim orta seviyede ingilizcem var fakat sıfırdan bir kur'a katilmak istiyorum Fiyat konusunda az'da olsa bi fiyat vermeniz mumkun mu

Son olarak Berlitz 'in yurt dışına gönderiyor mu? genelde dil kurslari 2-3 haftalik yurt dısına yoluyorlar. özellikle ingiltere'ye

şimdiden Teşekkurler.

ottocu

7 Ağustos 2008, 1:14:37  

Çince yi kaç sende öğretmeyi düşünüyorsunuz ve nasıl ?

Kılıçla herşeyi yaparsın ama üstüne oturamazsın
Talleyrand
LooK

7 Ağustos 2008, 1:22:20  

üniversite hazırlık sınıfında okuyanlara yardımcı oluyormusunuz teşekkürler

yavkar@fb

7 Ağustos 2008, 1:25:09  

başka illere şube açmayı düşünüyoruz demişsiniz. mesela izmir için bu süre ne kadar olur?

Avril Lavigne.Tıkla
Cristoph Daum: Brezilyalı oyuncular hep pozitiftir, avantajdır bizim için. Sonuçta 11 Brezilyalı futbolcu dünya şampiyonu olmuştu.
Deviilll

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008, 8:45:30  

Berlitz telefonda çıkan bilgisayar devamlı konuşuo ya seni hiç dinlemio öyle cevap verio yada vermio

c!hat
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ağustos 2008, 9:52:15  

romanya we arjantin ispanyol dillerinin egitimleri veriliormu 5 buyuk ilede subeniz olsaydi keske adana fln mukemmel olurdu
PALADİUS_ARAGONES

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008, 9:56:12  

quote:

Orjinalden alıntı: Berlitz

@BOXO - @GeeKKiNG
Berlitz Istanbul olarak tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.İsveç'in resmi dili İsveççe'dir.Fransızca, Almanca ve Fincede konuşulmaktadır. Ancak küreselleşmenin etkisiyle İngilizce çok yaygın bir biçimde konuşulmaktadır.

@You and Me
Evet mevcuttur. Berlitz Istanbul olarak 1998 yılından beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz Garantisi ile öğrenci gönderiyoruz.

@ExtReme1®
Şuan için, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet vermekteyiz.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.Türkiye'nin diğer illerinde Merkezler açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Burda ki reklamınız da KORECE yi de gördüm .

Acaba KORE ce dil eğitimi vermektemisiniz?

세르다르 비치크.
나는 반은 한국인이고 반은 터키인입니다.
L@ND@N€R- S€@UL-€R€ĞLİ
Uygarlık tarafından yokedilme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir uygarlık çağını yaşıyoruz.^Nietzsche^
orionsguard

7 Ağustos 2008, 11:22:14  

evet bende korece istiyorum korece egitiminiz varmı?

ayrıca eğitim öğretmenlerinizin vasıfları nelerdir yani egitim durumları

sadece ingilizce ogretmenleri mi yoksa ....??

[img]http://img175.imageshack.us/img175/4394/mordortext.jpg[/img]
fod

7 Ağustos 2008, 24:05:13  

sakın email cep no fln vermeyin ,paso mesaj atıyorlar yok su tarihte su kursumuz baslıycak filan diye

MSI K9A2 CF /Amd X2 7850@3ghz/A-Data 2x1 Gb 800 Mhz Ext(4-4-4-12) /GIGABYTE GTX 275 / Seagate 500GB 720.11+Samsung Spinpoint F1 1TB+Western Digital Elements 1TB/Creative Xi-Fi Gamer /Creative i-Trigue L3800 2+1 /Samsung T240 24''/550 W Glacial Power/Logitech Cordless Rumblepad 2
kirmizibulten

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008, 24:10:28  

beyler saçma sapan geyikler yapmayın lütfen.buraya bilgi öğrenmek için geldik.konu dışı mesajlarla topiği şişirmeyelim.bunları okumak zorunda değiliz.beğenmeyen girmez konuya olur biter.

benim soruma gelince londra da dil eğitimi almak istiyorum.bu konuda biraz araştırma yapmışlığım var ve sitenizde gördüm ki Stanton School of English in 24 haftalık fiyatı sizde sitesinden daha ucuz.bu nasıl olabiliyor? daha önce görüştüğüm bir acenta heryerde fiyatlar aynıdır demişti.

merak ettiğim diğer bir konu da şu:

acentanın vize almaya katkısı nedir? konsolosluk bak falan acenta ile çalışıyor o zaman güvenilir vs gibi bir durum var mıdır? başvuru formunu sizin istediğiniz şekilde hazırlayan öğrenci adaylarının vize alma yüzdesi nedir?

teşekkürler.

McCarty

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008, 24:39:40  

arkadaslar geyik yapmayin
burda onlarca sacma başlik aciliyor gidin orda çelik çomak oynayin

buarada @Berlitz yetkilisini bekliyoruz Sorular için

Pharmabiotech

7 Ağustos 2008, 24:48:34  

Daha önce kurslarınıza katıldım. Eğer yurtdışına gitmeden kullanabileceğiniz bir İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Berlitz bu konuda bir numaradır. Tavsiye ederim

GEL NE OLURSAN OL YİNE GEL

TASAVVUF HOCAM CEMAL NUR SARGUT

Berlitz

7 Ağustos 2008, 13:13:48  

@HazzaR
Sitemiz bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.Programlarımız hakkında bilgi almak için lütfen Merkezlerimizle irtibat kurunuz.
Sizin İngilizce Dil bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Tam Gün Yoğun “Total Immersion” Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.
Yoğun Yabancı Dil Programı konusunda Berlitz’in özel ürünü olan Tam Gün Yoğun “Total Immersion” (TI) ilk defa 1960’lı yıllarda katılımcılara sunulmuştur. Tam Gün Yoğun süratli, etken ve yoğun bir şekilde dil öğrenme yöntemidir. Bu yöntemle katılımcının 2-3 hafta içinde akıcı bir şekilde yabancı dili konuşması hedeflenmektedir.
Tam Gün Yoğun’da katılımcılar bütün gün, öğle yemeği dahil, öğrendikleri dili dinleyip, konuşacak ve hatta o dilde düşüneceklerdir. İsteğe göre haftada 5 veya 6 gün ve her gün 9 saat süren bir eğitim alacaklardır. Rol oynayarak, telefonla konuşarak, sunum ve seyahatlerle ilgili konuşmalar yaparak karşılaşacakları her türlü günlük konuşmaları içeren bir eğitim alacaklardır. Kursiyerin yabancı dil öğrenim süresi, derslerde konuların gelişmesi, katılımcıların genel öğrenim ve lisan durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

@McCarty - @orionsguard
Berlitz Istanbul , Berlitz’in dünyanın diğer bölgelerinde de uyguladığı metodu aynen uygulamaktadır. Berlitz İstanbul’da da aynı Metod ve aynı materyaller ile tüm dillerin eğitimi yapılmaktadır.Ve Merkezler arasında hiçbir farklılık yoktur.

Öğretmenlerimiz ana dillerinde eğitim verirler. Öğretmenlerimiz, üniversite mezunu Amerikalı, Kanadalı, Avusturalyalı ve İngiliz öğretmenlerin bir araya geldiği, konularında uzman bir kadrodan oluşturulmuştur.
DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
@ottocu
Çinçe'de Temel konuşma dili eğitimi.Kurs sonunda temel çin karakterleri öğretilmeye başlanana kadar yazım dili(writing) roman alfabesidir.Önerilen eğitim süresi temel okuma, yazma yeteğenine bakılmaksızın 4. seviyeyi başarıyla tamamlama süresidir. Temel okuma yazma yeteneği gerektiren kurslar için %20-30 luk kurs süresi ilavedir.Yerleştirme ya da seviye tespit sınavı uygulanmaz.

@LooK
Evet,sizleri merkezlerimize bekliyoruz.

@yavkar@fb
Evet, şuanda çalışmalarımız sürmektedir,net bir zaman veremiyoruz.

@c!hat
Evet, tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.

@PALADİUS_ARAGONES - @orionsguard
2002 yılından itibaren Berlitz Korean Eğitim Programlarımızda başlamıştır.
Merkezlerimizde görüşmek dileğiyle.

@kirmizibulten
Sitemiz içerik ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa sürede hizmetinize sunulacaktır.Evraklarınız doğru hazırlanmasında ve başvurunuzun doğru yapılması konusunda size her aşamada yardımcı oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 7 Ağustos 2008; 13:12:24 >

kirmizibulten

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008, 13:32:03  

sayın Berlitz;

verdiğiniz cevapta öğrenmek istediğim çoğu şey yok.sitenizle ilgili birşey sormadım.evraklarla ilgili verdiğiniz cevap zaten genel olarak her acentanın verdiği bir cevap.sizi diğer acentalardan ayıran fark ne? ve okul fiyatı ile ilgili sorumu tekrarlıyorum.eğer fiyat güncel fiyat değil diyorsanız okul fiyat listelerini mail olarak almam mümkün müdür?

Sayfa:   [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Nvidia, AMD ve Thermaltake standları
Fuar turumuza Nvidia, AMD ve thermaltake standları ile devam ediyoruz.
Computex 09: Sapphire Standı
1 numaralı ATI ekran kartı üreticisi dünyanın ilk 1GHz ekran kartı ve yeni PSU!'larıyla Computex 09'daydı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız