Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Berlitz�e hayallerinizi s�¶yleyin, birlikte ger�§ekle��tirelim.

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dýþý / Off Topic] >> Konu Dýþý >> Cevap: Berlitz�e hayallerinizi sÃ�¶yleyin, birlikte gerÃ�§ekleÃ��tirelim. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Hare Rama

26 Aðustos 2008; 0:20:34 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

@: Sayýn Berlitz, kýsmi Ýtalayanca bilgim vardýr. Bunu Ýspanyolca ile mi devam etsem Yoksa Ýtalyanca ile mi?

Bir diðer sorum çevrem de takdir eder ki ingilizcem güya iyidir ben ise hiç sevmem. Çünkü nasýl ki matematiðim hep 100 dür kimyam 100 dür benim ingilizce kimya bilgisi gibi gramer kural kelime vs gayet iyi (hele þiveme herkes þaþýrýr illa dýþarýda kalmýþsýn derler) ancak biriyle konuþma oldu mu sanki ingilizcenin i'sini bilmeyen biriyimdir. Bunu aþmak gerek. Yani ingilizce düþünmeyi saðlamak. Anlýyorum diller yerinde tam öðrenilir diyeceksiniz ancak bunun baþka yolu yok mu? Yani siz de var mý?

Teþekkürler ilginize.

Forum, medenice söyleneni dinlemek, karþýt fikre saygý duyup, bilgi ve yorum sunma sanat ve ortamýdýr.
Bunun aksini yapanlar çaðdýþý kalmaya mahkumdur.
Hare Kriþna Hare Kriþna *** Hare Rama Hare Rama
Kriþna Kriþna Hare Hare *** Rama Rama Hare Hare
McOrco

26 Aðustos 2008; 8:28:46 

kendý kendýne egýtým almak ýsteyenlere yonelýk setlerýnýzde oldugu konu ýcýnde gectý. setlerýnýz hakkýnda ayrýntýlý býlgý alablecegýmýz býr kaynak varmý? ingilizce ýcýn setlerýnýzle sýfýrdan baslayýp ev ortamýnda ogrenmek mumkunmu tskler?

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi McOrco -- 26 Aðustos 2008; 8:26:29 >

cidik

27 Aðustos 2008; 4:06:21 

mesajlarý okudum sanýrým pm üzeründen fiyat bilgilendirmesi yapabiliyorsunuz. bende seneye yaz için düþünüyorum, fiyat bilgisi alabilir miyim? teþekkürler.

Yiðit Özgür Fan Club
Sensiz.1

28 Aðustos 2008; 21:41:46 

Peki bir dil'i öðrenmek ne kadar sürer?

Jwint7@hotmail.com
...$èyTañín Tek gùnahì MèLèðe øLan A$kìymî$....
•·.·´¯`·.·• єภ ๒üyüк คþкý๓ รєภรเภ•·.·´¯`·.·•.

Berlitz

29 Aðustos 2008; 22:30:23 

@Hare Rama
Dil öğretme konusundaki uzmanlığımız 130 yıllık deneyimiyle ispatlanmıştır. Öğrencilerimiz yabancı dillerini zevkle etkin ve hızlı bir şekilde öğrenirler. Öğretmeninizle ilk önce tanışmayla başlayacak programda, sadece yeni diliniz konuşulur. Ağırlık konuşmada uzmanlaşmaya verilir. Bu yüzden Berlitz tam size göre bir eğitim merkezidir.

Öğrenciler önce konuşmayı, anlamayı, daha sonra öğrendiklerini okumayı ve yazmayı öğrenirler. Berlitz öğrencileri yeni dillerinde düşünmeyi ve grameri doğal yolla konuşarak öğrenirler, çeviri yapmazlar.

Berlitz Metodu® ile yeni dilinizi ana dilinizi öğrendiğiniz gibi dinleyerek, görerek, tekrar ederek ve konuşarak kısa sürede öğreneceksiniz. Yeni dilinizde düşünecek tercüme etmeden anında cevap verecek, hemen kullanabileceksiniz.

@Sensiz.1
Dil'i öğrenmek için belirleyeceğiniz ve istediğiniz zamanda, sizlere arzu ettiğiniz Yabancı Dili ögretmeye hazırız.

Merkezlerimize bekliyoruz...

Berlitz

30 Aðustos 2008; 11:39:26 

Sn. Berlitz Dostu,
Sizlere, Özel Berlitz Denizcilik İngilizcesi Sınavına Hazırlık Programımızın hakkında bilgi vermek için yazıyorum, geleceğinizi değştirmenin sizin elinizde oldugunu ve çok basit oldugunu görecek ama inanamayacaksınız!!..

ULUSLARARASI DENİZCİLİK İNGİLİZCESİ SINAVINA HAZIRLIK PROGRAMI

Berlitz Dil Merkezi sizleri şimdi de denizcilik alanında dil becerilerini ölçen ISF (International Shipping Federation/Uluslararası Gemi Taşımacılığı Federasyonu) Marlins Test of Spoken English (TOSE) sınavına hazırlıyor.

Berlitz’e özel eğitim metodumuz, konusunda uzman öğretmenlerimiz ve mükemmel bir planlama ile harmanladığımız eğitim programımızla bu kez de farkımızı ortaya koyuyoruz.

Marlins Test of Spoken English (TOSE) Uluslararası Denizcilik İngilizcesi konusunda dil becerilerini tespit etmek amacı ile merkezi İngiltere’de bulunan bir organizasyon tarafından düzenlenmektedir.

The ISF (International Shipping Federation/Uluslararası Denizcilik Federasyonu) Marlins Test of Spoken English (TOSE) denizcilerin ve adayların Denizcilik İngilizcesi konusunda hem yazılı hem de sözlü dil becerilerini ölçmeye yönelik olarak geliştirilmiş uluslararası online bir sınavdır. Sınav sonunda adaylara sonuçları içeren bir sertifika verilir.

Sınav 2 bölümden oluşur:
1. bölüm soru-cevaptan oluşur ve 5 dakika sürer.
2. bölüm 15 dakika sürer. Detayları aşağıda belirtildiği gibidir.
a. Görsel malzemelerin kullanıldığı soru-cevap bölümü
b. Verilen bir duruma paralel soru ve cevaplar
c. Tartışma bölümü

Öğrenciler Berlitz’de Uluslararası Denizcilik İngilizcesini (English for International Seafarers) konuşma, dinleme, okuma, yazma eğitimlerini başarıyla tamamlamakla kalmayıp sonrasında Gemiadamları Sınav Merkezi (GASM) tarafından yapılacak olan ve kendilerini üniversiteler dışındaki özel eğitim-öğretim kurumlarında yapılan hazırlık sınıfından muaf olmalarını sağlayacak olan Genel İngilizce Sınavı’nda da başarılı olacaklardır.

Öğrenciler ayrıca Berlitz’de hazırlanacakları bu sınavda başarılı olarak kendilerini Vardiya Zabitliği ve Makine Zabitliği’nden İkinci Makinist; Kaptanlık veya Baş Makinist görevlerine hazırlıyacak veya Kaptanlık ve Baş Makinist görevlerinden Uzakyol Kaptanlığı veya Başmakinistliği’ne yükseltecek bir terfi yolu açmalarına imkan verecektir. Katılımcılar bu çalışmaları ile Kılavuz Kaptan Yeterlilik Belgesi almak için Gemiadamları Sınav Merkezi tarafından yapılacak Genel İngilizce Sınavı’na da hazırlanmış olacaklardır.

Berlitz’in denizcilikle ilgili özel olarak hazırlamış olduğu bu yoğun programlar öğrencilerin denizcilikle ilgili konuşmaları ya da yazılı mesajları anlayıp cevap vermelerine imkan sağlayacak, konuda rahatlıkla konuşmalarını sağlayacak veya tartışmalara girebilecek şekilde hazırlanmıştır. Program çok özet olarak aşağıdaki gibidir:

* Gemi adamları için İngilizce
* Denizcilik İngilizcesi
* Gemi Zabitleri / Subayları için İngilizce

Ders programı öğleden önce, öğleden sonra ve akşam olmak üzere planlanmıştır.

Konuşmalar, yazışmalar kelime bilgisi ve ünite tekrarları yabancı uyruklu öğretmenler tarafından Temel dersler ve dilbilgisi Türk öğretmen tarafından verilecektir.

AlperK

2 Eylül 2008; 1:41:42 

ben galatasaray şubesinden eğitim almıştım.
eger ing öğrenmek istiyorum diyorsanız süper bi kurs.
direk yabancı hocalarla konuşmaya yönelik eğitim alıyorsunuz. herkese tavsiye ederim
iyi forumlar

yetonyali

4 Eylül 2008; 0:26:54 

bende yabancı dil ingilizce öğrenmek çok istiyorum ama istanbul bana uzak ben bursadayım bursada böle bildiğiniz sağlam kurs var mı acaba bide ingiizce öğrenebileceğim güzezl siteler yada neler önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu denizcilik kursuda ne kimler başvuru yapabiliyor başvuru koşulları ne öğrenebilirmiyiz biraz daha ayrıntılı olarak

Ns

4 Eylül 2008; 11:00:39 

Benim ögrenmek istedigim su : Ögretmenlerinizin native speaker oldugunu söylüyorsunuz. Ancak asýl sorun suki bu insanlar sadece vatandas mý ? Yoksa OGRETMEN SIFATINA EGITIMINE SAHIP MI ? Yani bu konuda uzmanlýk yapmýs , ya da eðitim üzerine üniversitede bitirmiþ kiþiler mi. Malumunuz öðretmet ve bilmek çok farklý þeylerdir .

Bütün Sadakalar Merhamet Yüzünden Verilseydi, Dilenciler Açlýktan Ölürdü!...
eDDiè
Uzaklaþtýrýlmýþ
4 gün cezanýn 1 günü kaldý.

4 Eylül 2008; 17:43:31 

Almanya'da Almanca eðitimi ile ilgili danýþmanlýk yapýyormusunuz ?
Berlitz

5 Eylül 2008; 17:13:23 

@yetonyali
Ýngilizce website önerileri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; http://www.berlitz.com.tr

@Ns
Öðretmenlerimizin hepsinin Üniversite mezunu olmak mecburiyeti vardýr. Ayrýca, TOEFL, TESOL veya CELTA Sertifikalarýnýn bulunmasý gerekir. Bu vasýflara sahip öðretmenler Berlitz Metodu ile eðitildikten sonra ana dillerinde eðitim vermektedirler.

Ýlgi ve alakanýza teþekkür ediyoruz.

@eDDiè
AYKO YURTDIÞI olarak 1998 yýlýndan beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdýþýndaki merkez ve yaz kamplarýna Berlitz garantisi ile öðrenci gönderiyoruz. Sizi Ýngilizce için ÝNGÝLTERE, A.B.D., KANADA, ve MALTA’ya gönderiyoruz.

Fransýzca için FRANSA ve ÝSVÝÇRE’de, Almanca için ALMANYA ve AVUSTURYA’da ve Ýtanyanca için ÝTALYA’daki dil okullarýna gönderebiliriz.

Merkezlerimize bekliyoruz.

Berlitz

7 Eylül 2008; 13:33:10 

Ücretsiz Seviye Tespit Sınavına

katılmak için aşağıdaki telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

dix1

9 Eylül 2008; 14:41:15 

Merhabalar;
Ispanyolca eðitimi bahçelievler þubesinde almak istiyorum fakat yeterli sayýda insan yokmuþ bildiðim kadarýyla eðer mümkün ise orasý ben gitmek istiyorum.
zenepakx

10 Eylül 2008; 11:20:06 

cok tesekkür ederiz

[image]http://img222.imageshack.us/my.php?image=200pxnaziswastikasvg1di1.png[/image]
Berlitz

10 Eylül 2008; 23:49:36 

Öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

Lütfen bizimle irtibat bilgilerinizi paylaşınız, gerekli çalışma yapılıp sizinle irtibat kurulacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: dix1

Merhabalar;
Ispanyolca eğitimi bahçelievler şubesinde almak istiyorum fakat yeterli sayıda insan yokmuş bildiğim kadarıyla eğer mümkün ise orası ben gitmek istiyorum.

azizizmirli

11 Eylül 2008; 14:07:20