Bendeki bilgisayar eski model olduğundan dvd çalıştırmıyor. Sırf dvd izlemek için de yeni bilgisayar almak istemediğimden, şu andaki bilgisayardan dvd izlemek için ne yapmalıyım, veya yapabileceğim birşey varmı?
dvd rom, dvd yazıcı diye terimler dolaşıyor ortalarda ama benim pek bilmediğim bir alan olduğu için sorunu çözemedim.
bilgisayarınıza bir dvd okuyucu alarak izleyebilirsiniz film.ama bana sorarsanız alın bi dvd yazıcı aynı cihaz ile cd yazın cd okuyun dvd yazın dvd okuyun hem fiyatlarıda makul seviyede.
İntel E2160 1.8@3.0Ghz (Def V.-Günlük) | MSI P35 PLATINUM | Kingston 1 GB DDR2 667@835Mhz | Asus 8800GT | Creative Sound Blaster Live | Samsung 80Gb 7200rpm Sata2 | Hiper 525W | Nec 7173A LabelFlash | LG 19" 2ms LCD
bencede bi dvd wirter almalısın.hem kaliteli film isler hem 4.7 gb weriyi 1 cdye atıp yedekleyebilir hemde zamandan kazanırsın.netten arastır ve uygun bi fiyata dvd wirter al ve eski pcne takarak yeni pc almaktanda kurtul...
Git bir bilgisayarcıya dvd-rom istiyorum de 25-30 ytl fazla verme biliyormuş gibi davran bu devirde çok kendini akıllı zannedim 30 ytllik ürünü faiş fiyatlarda satabiliyor hele hele bilgisayar piyasasında...
cevaplarınız için teşekkürler. Fakat yinede birkaç sorum daha olacak;
Dvd-Rom ile Dvd-Rw arasındaki fark nedir? Ayrıca ben herhangi bir dvd yazıcı alırsam aldığım tüm dvd’leri sorunsuz izleyebilirmiyim? Birde tv’deki dvd recorder’dan kaydettiğim görüntüleri dvd yazıcı sayesinde bilgisayarda izleyebilirmiyim?
* DVD-ROM: salt okunur, kalıpla üretilmiş * DVD-R: bir kere yazılır * DVD-RW: tekrar yazılabilir * DVD-RAM: rastgele erişimle tekrar yazılabilir * DVD+R DL: iki katmanlı bir kez yazılır
cevaplarınız için teşekkürler. Fakat yinede birkaç sorum daha olacak;
Dvd-Rom ile Dvd-Rw arasındaki fark nedir? Ayrıca ben herhangi bir dvd yazıcı alırsam aldığım tüm dvd’leri sorunsuz izleyebilirmiyim? Birde tv’deki dvd recorder’dan kaydettiğim görüntüleri dvd yazıcı sayesinde bilgisayarda izleyebilirmiyim?
teşekkürler
dvd formatında ise elbette izlersiniz dvd recorder lar bazen değişik formatlarda kaydediyor özel bir şifreleme sistemi ile sadece o zaman okumaz onun harici izlersiniz