Birden fazla seçenek işaretlenebiliyor. Lütfen Tv satın almayı düşündüğümüz yerleri değil, fiilen gerçekleştirilen satınalmalara göre şıklar seçelim.
Satınalma kararınızı etkileyen faktörleri de mesaj olarak yazmanız faydalı olacaktır.
Anket önerisi için teşekkürler @bigmaster077
=======================================
Haftanın Anketi Uygulaması Hakkında :
Buradaki ana konuda bahsedildiği gibi, haftanın anketi uygulamasına ilgi görmediği, aranıp sorulmadığı için ara verilmişti. Gelen öneriler üzerine uzun bir aradan sonra bu anket açıldı.
Geçerlilik süresi boyunca üst konu olarak kalacak; bu süre sonunda anket normal sıralamaya inecek. Normal sıralamaya inen eski anketler yine "anket" niteliği taşıyacağı için, bölüm ana sayfasının sağ üst tarafında "ayırt et" filtresi ile "Sadece anketleri göster" seçildiği zaman, geçmiş anketler yine erişilebilir ve oy kullanılabilir olacaktır.
Gelecek haftalarda açılmasını istediğiniz anketleri ana konuda yazarsanız, anketleri gelen isteklere göre açabiliriz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
2 Gün önce Toshiba 32AV500 aldım. Migroslardaki kampanyasıyla dikkat çeken bir televizyon olmuştu ama o zaman alma fırsatım olmamıştı. Farklı modeller arasında gidip geldikten sonra bu televizyona karar verdim ve en uygun fiyat için araştırmaya başladım. Doğubankta bir mağaza orjinal Toshiba garantili olarak 1000YTL fiyat verdi ve son zamanlarda bu televizyonu bu fiyata göremez olmuştum. Daha sonra Toshiba'nın kendi mağazaları nerde var diye bakıyım dedim ve Metroport'ta olduğunu öğrendim orası da nakit fiyat olarak 999YTL dedi ve Doğubanktaki satıcıdan daha güvenilir geldi. Televizyonu orda açtım hem dvdye hem laptopa bağlayıp denedik, ölü pixel var mı diye inceledim ve aldım.
uzun süren araştırmalarım sonucu Şubat ayında Samsung 42Q91, sadays üstadın tanıdığı samsung bayiiden o zamanki piyasa fiyatından 400 ytl indirimli almıştım.
Neden bayi seçtin derseniz: Hem tanıdık olması, bir sorun durumunda bire-bir muhatab olacak tek yetkilisi olması...(ki öyle bir sorun yaşadım ilk haftada ve sağolsun sorunumu kısa sürede tv değiştirerek giderdiler.), tabiki fiyatta yaptığım indirim ve uzun taksit seçeneğinden dolayı tercihim bu yönde oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 5 Ağustos 2008; 9:40:32 >
Yaklaşık 1,5 sene önce 12 taksit ve ücretsiz açılı askı aparatı+kargo+kurulum ile en uygun fiyatı verdiği ve doğubank yada internette daha fazla yada denk fiyatlarla satıldığı için Sirkeci'de Panaser isimli firmadan Panasonic 42PV70 aldım. Çok iyi niyetli satıcılar olduğunu söylemeliyim. Öyleki para tahsil etmeden tv'yi getirip kurdular. Ve hala çok iyi bir tv aldığımı düşünüyorum. Ayrıca 2-3 ay öncede çocuklar tüplü tvyi devirdiğinden koysepete.comdan neredeyse % 100 olumlu kullanıcı görüşü nedeniyle Samsung 32r81 aldım. Fiyat o zaman için iyi gibiydi ama bir hafta sonra bimekste 200YTL daha ucuza sattılar. Renklerin panadan sonra çok tatmin edici gelmediğini de eklemeliyim.
Selamlar. İnternetten almamın ilk nedeni o an en ucuza www.estore.com.tr de ki kampanya nedeni ile idi puan birikiyor .DVD hediyesi vardı.Ayrıca internetten aldığınızda ürünü kullanıp memnun kalmazsanız 7 gün içinde geri yollama şansınız var oysa bayiden aldığınızda bu yok. Aldığım 50 inch 127 ekran Philips PFP 5532 Plazma idi 11 ay önce 12 ay vade ile ytl.3600 idi şimdi ytl.2900 lerde tv den acaip memnunum .Satan kurumun ilgisinden de.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
NOT.Elektronik şans işidir sansınız körün hedefi vurmasından fazla değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 5 Ağustos 2008; 16:21:28 >
ben PHILIPS 47PFL9532 yı nakıt aldıgımdan dolayı bayıı ıle arasında bayagı fıat farkı oldugu ıcın(2800ytl)dogubanktan aldım gayette memnunum kendılerı ıthalatcı oldugu ıcın ve sanayı bakanlıgı onaylı garantı verdıklerı ıcın ıcım rahat cok selamlar
Panasonic plasmayı Tekofaks'ın ana bayiisi olan PANASER'den aldım. Oradan alma sebebim diğer yerlere göre nakit ödemede en iyi fiyatı orası vermişti (4350 ytl) ve aynı gün eve gelip kurmuşlardı ayrıca herhangi bir sorunda garanti işe yarar diye aldım (ki işe yaradı ekranda mor yılanlar çıktı ). Sony tv'yi de Sony shop'tan aldım, bi ara 20 inç Sony'yi hiç bir bayiide bulamamıştım zor bulunuyordu bulduğum bayii'den aldım (1350 ytl).
İlk mesajda "Satınalma kararınızı etkileyen faktörleri de mesaj olarak yazmanız faydalı olacaktır." diyerek, sanıyorum kendimi eksik ifade ettim.
Firma veya satıcı ismi vermeden, örneğin - Yetkili distribütör olmayan ithalatçıdan çünkü fiyat avantajı vardı ve bana güven verdiler. - İnternet üzerinden aldım çünkü önemli bir indirim kampanyası vardı. - Yetkili bayiden aldım, nakit ödemeye güzel indirim yaptılar. gibi yazarsak daha iyi olur, reklama da girmemiş olur (siz reklam için yazmıyorsunuz tabi ama sonuçta birilerinin adı geçiyor).
Anlayışınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bende tv mi yetkili olmayan distribütörden aldım çünkü o günkü yetkili bayii fiyatlarının %30 u kadar daha düşük mebla ile aldım.Firmanın kendi garanti şartları beni tatmin etti ve tv mi bir gün sonra gelip kurdular.